52
Ninjás verekedős ugrálós
-
abonyitomz #52 én kitudtam irni 2*es sebességgel sony cd íróval sony lemezre de egykét hülyegyereknek nem fogom lekamerázni , enyi , csá amugy már akkor kiaaksztottam mikor a starforces kijött , mehettek alukálni -
Antioxidanss #51 abonyitomz!
Feltűnési viszketegség! -
Antioxidanss #50 Nah,igen,én is most tőltöm a RELOADED verziót,ami 3cd.
"hi én meg nem tudom feltelepíteni, mert állandoan valami hibát ír ki a legvégén, hogy tegyem vissza a 1-es cd-t a meghajtóba visszarakom, és valami install excepted hibával leáll..."
Rusy!
Ez a 2cd-s változat Starforce-os,nekem is megvolt,és nekem is Except hibával leáll,tehát a starforce védelem közbe szól,ezt nem is tudod kijátszani,inkább szedd le a Reloaded verziót,3cd igaz várni kell rá,dehát megéri,mert ez tuti mnni fog! -
eveboy21 #49 A JÁTÉK INDÍTÁSA:
- Csinálj két virtuális meghajtót a daemon tools-ban és külön mountold be a két cd-t.
- Telepítsd fel a játékot
- Húzd ki a cd/dvd -ből a kábelt
- Indítsd a játékot és írd be a cd kulcsot: 7U9L5U-VZYE3C-NJ4ZF3-LWY69A -
eveboy21 #48 Próbáld meg frissíteni a videókártyád driver-ét.Lehet, hogy az segít. -
OMax #47 Amugy meg igen nehezecske jatek :D nem gyerekeknek valo -
OMax #46 En amit letoltottem 3 cd-s valtozat volt.2cd a jatek es majd 1 fel cdnyi crack volt hozza azt szepen bemasoltam es megy a jatek semmi hibat nem adott. Amugy ha valaki elkezd jatszani szoljon mert kis segitsegre szorulok majd :D -
Rusy #45 hi én meg nem tudom feltelepíteni, mert állandoan valami hibát ír ki a legvégén, hogy tegyem vissza a 1-es cd-t a meghajtóba visszarakom, és valami install excepted hibával leáll... -
cenci #44 nekem senki nem tud a gondomhoz szolni?/37/ -
#43 sajnos nekem úgy nem ment(mini image) de már megszereztem a 3. cd-t köszi!!! -
cenci #42 keresöbe oldalt beirod:i ninja -
cenci #41 nem kell crack se:www.gamecopyworld.com:pár kb a mini image.ugyanugy elindul vele de nekem sajnos ugyanaz az eredmény is... -
zsotee #40 Valóban semmi nyoma a crack-nek.
És ez nem véletlen....
Az eredetileg kiadott I-ninja 2CD-s, a Reloaded viszont 3CD-s
A crack maga a 3.CD, szóval akinek crack kell az töltse le a teljes 3-as cd-t.
Kemény 350MB.. -
Buék!
Szia!
Cracket elküldenéd nekem? Ha jelzed elküldöm az e-mailem priviben....
köszi! -
cenci #38 ja:B.U.É.K.!!! -
cenci #37 nekem elindul a reloaded,de minek?!amikor new game indul:csak 1kezdökép/alul fekete a kép also fele,fentebb valami hegyek meg viz láthato/marad. a játék megy csak nincs kép a hangot adja.....
valaki játszott már ezzel ilyen formában?
-
#36 Én is azt keresem de nincs sehol...................:)
-
#35 dugd vissza magyarán szólva:)sztem ilyen kis vicceskedésnek szánták -
zsotee #34 a crack-hez tudna valaki egy linket adni?
előre is köszi. -
#33 A RELOADED verziónál mit jelent ez a mondat:
Plug in your optical drives -
simsoner #32 nekem is ugyanez a bajom
csak nálam az a baj h a gépre nemtom felmásolni a képfájlt mert nagyobb mint 4 giga és az idióta fat32 4nél nagyobbal nemtud mitkezdeni...
szal ha kiirtom a cd t akkor nemlátja a képet se... -
abonyitomz #31 van még egy egyszerű MEGOLDÁS!
lehúzni az összes cd/dvd olvasót és írtót utánna mount daemon tools 4be és lehet játszani! -
#30 nekem is hasonló problémáim vannak. Feltelepítem a játékot. beadom a serial-t, a játék meg azt kéri hogy rakjam a lemezt másik meghajtóba. kiírni nem sikerült..
Please help!Előre is köszi.
Ui:egyébként ha egy game nem fps/stratégia hanem kicsit retró attól még lehet jó. De ha valakinek mégsem jön be attól még nem biztos hogy akinek mégis tetszik az kretén.Izlések és pofonok... -
Buscemi #29 Köszi! A többieknek hogyan mehet mégis...???:(( -
Buscemi #28 Neked van benne crack? -
sagjoz #27 még nincs ha lesz crack akkor itt találsz
-
Buscemi #26 7U9L5U-VZYE3C-NJ4ZF3-LWY69A
Ha valakinek kell:)
Kéne egy kis segítség! Fel tettem a game-t a 10éves fiamnak a gépére de nem akar el indulni...
Azt írja, hogy nem találja a lemezt. Crack nincsen benne, a serialt pedig előtte el fogadja.
Mit csináljak??? Tök hülye vagyok hozzá!:)
Kösssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
abonyitomz #25 ird le bővebben miben kell a segítség -
abonyitomz #24 nincs a játékhoz serial ( feltéve ha az NFOban levan irva) -
hentesferi #23 nekem is kéne egy ki segitség :D
-
#22 hali.segítenni vki.a serialt kéri de nem tok szerezni pls.vki segítsen elinditani.thx -
abonyitomz #21 sztem kettőnk közül te vagy az aki suliba szokott menni... ha gyakrabban olvasod a játékfórumot akkor szinte minden nap megtalálod a nevemet a nap bármely szakában de főleg 09-12ig -
Szolnokboy #20 pfff -
#19 -
#18 hülyegyerek, induljá iskolába, csomizd be az uzsidat, és rendesen viselkedj!
:D -
abonyitomz #17 fáj az a nagy igazság hogy te egy starforces gamet se tudsz elindítani ? EZ a TE nagy PROBLÉMÁD! nekem eddig minden ment ami azzal levolt védve NEKED meg NEM! amugy egyáltalán nem a kiskorúaknak van a game , de te atzt honnan tudnád ha kise próbáltad... na LÁTOD EZ a külömbség köztem és közted aki inkább sír azon hogy NEM INDUL NEKI a jték... ( na mentem vissza BET ON SOLDIEREZNI ami szintén StarForcos ÉS NEM FOG neked elindulni..) -
#16 xD -
Szolnokboy #15 de jó hogy van aki egyetért velem, már-már azt hittem csak én vagyok a degenerált amiért nem tetszik, de hál istennek nem :P -
#14 senki se higyjen ennek a kis 11évesnek, azt se tudja mi az a sony, nemhogy a cd vagy hogy cd irás :D
fatal :DDDD biztosan megugrott az eladott példányszám, a megcélzott 5-7 éves korosztály gyengébb védelemben leszedte volna torrentről ;))) -
#13 ilyen szarral tolni2005ben lol:D és ezt a fost levédték sf3-mal LOLOL:D