409
meddig mehet el
-
Phat Smoker #169 jah..nálam bejön, remélem másnak is! :) -
ugot2know #168 ma gyogyfurdo,holnap uszoda,majd kovetkezik a strand... -
#167 nyertél ... én is ...de a lányom max. előttem vetkőzik és van ,amikor behív beszélgetni a fürdőbe miközben ő fürdik ...és van ,amikor ez fordítva van ő jön be hozzám dumálni női ügyekről ...
áááá te férfi vagy nem érted ezt ...:) -
fatallerror #166 én inkább átöltözni szoktam :)) -
#165 jajj nem így gondoltam ...de előtted akár bugyi nélkül is szambázhatnék ...
örülök ,hogy levetkőzhetek ,amikor hazaérek a melóból ... -
fatallerror #164 na szép példát mutatsz a gyereknek,"kislányom ha hazaérsz rohangálj bugyiban" :DDD -
#163 én is azt szoktam ...farmert ...:DDDD
utána leveszem és bugyiban szaladgálok otthon ... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#162 Sarkítasz. -
#161 Világos.
Azóta kicsit cizelláltabbak a módszereim nekem is.
Bár párkapcsolatban máshogy megy ez is, de nem árt hordani a nadrágot. -
#160 Naná. -
#159 legalábbis nálad ...(?) :))) -
Phat Smoker #158 rá kell, hogy cáfoljak erre az állításodra!
fontos, hogy a kellő időben és a kellő mértékben adagoljad a 'jópofa aranyos srác' karakterét a lány felé!
ha jól csinálod mindig bejön! :)
-
MacrosTheBlack #157 Így van, kizárólag a "kő kóla" duma jöhet szóba. :D -
Jhon Balu #156 jaaaaaaaaaa... -
#155 saját tapasztalat ??? :DDD -
#154 Lehet h. te jól érezted magad a csajjal, de attól még előfordulhat h. a csaj veled nem, v. eleve nem is akart többet. -
#153 Ez a tipikus "aranyos" srác esete.
Én is csináltam.
Az aranyos srácokkal dumálnak a csajok, nem dugnak. -
#152 nekem is volt hasonlo gondom.. a csajjal kurvajol ereztem magam.. ugy lattam hogy ebbol sokminden lehet. megis masok arattak a baberokat.. szarul ereztem magam..depis voltam probalkoztam mint egy HULYE!!! de semmi.. azota elkoltozott a csaj.. es orulok neki!!!! nem szabad ilyenekkel foglalkozni.. mindenesetre nagyon jo tanulopenz!!! -
#151 de ezt én már megemlítettem ...attól szeretheti a csaj a srácot...de ráadásul még nem is járnak együtt csak a srác képzeli a barátnőjének ... -
Jhon Balu #150 akko menj el teis vazze!!!! -
Jhon Balu #149 arra még nemgondolt senki,hogy a barátja nemelégíti ki rendessen és ezért mászkál más palik után. -
#148 dehogynem:) -
Prof William #147 Az. -
#146 ne arra gondolj ,ami volt ,hanem arra ,ami van és ami lesz ...
most még nem a barátnőd szóval nem hozhatod fel neki ezt ...ragadj rá és rald meg ...,ha jó lesz neki nem fogja szétrakni a lábát másnak ... -
#145 ebben van valami ... :)
ezt a mondást már én is hallottam ... -
#144 Nincs igaziból semmi közöd hozzá, hogy éli az életét. -
#143 Nem. :) -
geigermuller #142 most az a gond h elmentem bulizni? -
#141 Lol :D
Az ilyen emberek iránt csupán egyvalamit tudok érezni, ha férfi, ha nő az illető:
Szánalmat. -
Phat Smoker #140 "kicsit feledteti a dolgot" valahol itt kezdi minden alkoholista! -
geigermuller #139 kicsit feledteti a dolgot, majd jobban tudsz róla gondolkozni közben, kicsit mint kívülálló, más megvilágításban.. -
Phat Smoker #138 sosem értettem mi a jó abban mikor az ember az alkoholhoz nyúl bánatában ?
azt reméled, hogy a pia majd megoldja helyetted a gondjaidat ?
sőt egy bizonyos mértéken túl csak felerősíti az alkohol benned a meglevő problémáidat!
másnaposság meg miegyéb..ezért még fizetsz is, mi ennek az értelme ? -
davos80 #137 Ha ezt teszed, két hét múlva röhögni fogsz még azon is, hogy egy topikot nyitottál emiatt. -
davos80 #136 Szerezz magadnak egy új csajt, tedd túl magad rajta. -
geigermuller #135 a 3. as megvolt 2-szer.
és most? -
#134 oregem,kutyaharapast szorivel!harom lehetoseged van!
1.leulsz inni,sajnalni magad
2.leulsz inni a haverokkal,sajnaltatni magad
3.leulsz inni
4.hukk... -
Phat Smoker #133 no igen, az érték(t)rendek rendesek felborultak! -
geigermuller #132 Kiváncsi vagyok mit fog regaálni, ha rákérdezek h ismeri e azt a haveromat.. bár azt se akarom h ebből túl nagy gubanc legyen, túl sok szál köt hozzá.
Valahol igazatok van, az én hibám, mert félre ismertem. Nem az ellen van kifogásom h összejöjjön valakivel, csak az legyen normális kapcsolat.. vagy jobban elfogadnám azt, ha esetleg egy buli alkalmával esik meg a dolog.. -
davos80 #131 1év. -
davos80 #130 Túl sok.