25
  • h4x0r
    En sem hasznaltam meg MSN Search-ot. Nem volt kedvem valtani Google-rol.
  • SirBubu
    lemaradtam róla...
  • FTeR
    SGén végig hírezve volt a fejlődése...
  • SirBubu
    jahh, ez a cikk azért jó, mert igy már mindenki megtudhatta, hogy MSN kereső van egyáltalán a világon.

ha csak simán kimult volna, akkor sose tudtuk volna meg, hogy egyáltalán volt. igy meg, még nem mult ki, de most megtudtuk, hogy gyengélkedik, ezen keresztül pedig, hogy VAN.

már csak ki kell próbálni, ha érdekel valakit
  • Munch
    Én is most hallottam róla először.
  • Gregorius
    MSN sem követ php-t. Nagy kár. De ez van.
  • Caro
    Hát, ezt nem akarom megkérdőjelezni, de még Bill is elismerte(99-ben), hogy a Microsoft sem egy örök cég. Akármi történhet...
    Pl.: ha az amerikaiak kapnak így évente 2-3 ilyen szintű hurrikánt, akkor lehet, hogy nem a szoftverfejlesztés lesz a legnagyobb gondjuk nemsokára...
  • lyzu
    most azért mert itt mindenki azt mondja, hogy nem használ msn searchet, attól még sokan használják, és hidjétek el, billéket qrvára nem érdekli, hogy egy ilyen törpe országban hányan használják a keresőjüket... nekik inkább a nagyobb országokból van pár millió felhasználójuk, de hát az nagyon kevés:( a google nagyon a topon van, de nem biztos, hogy a legjobb kereső, mostanában pl a yahoo egyre jobban teccik... :)
  • IoIa
    Ebben biztos lehetsz, mivel sosem használtam. Egyáltalán még az sem biztos, hogy volt eddig "népszerűsége". A mikorszopsz mindig is hazudott.
    Ahhoz, hogy jó keresőt működtessen valaki, ahhoz iszonyú nagy géppark, nagyon komoly adatbáziskezelő, és nagyon jó keresőmotor kell. A ms egyikkel sem rendelkezik. Itt a marketing kevés.
  • kbupdate
    Akkor ezekszerint mégsem te miattad esett vissza:)
  • IoIa
    Eddig soha sem használtam (és ezután sem fogok) MSN Search-öt használni.
  • kbupdate
    Valószínű, hogy MS meg fog szűnni, hiszen a bevétele évről évre NŐ!
  • FTeR
    az elmúlt napokban minden ms hírnél temette. a 30éves hírnél is temette...
  • Inquisitor
    Nem az MS-t, hanem az MSN Search-ot temette, és azt jogosan. Szinte senki sem használja ...
  • lpapi
    Nem is ládtam még : >
  • smv
    Mondjuk van ismim aki az altavizslára esküszik ;>

Google powa
  • Fenjoy
    szeretem az "objektív" cíkkeket:)
  • aki kérdez
    Én maradok az Alltheweb-nél (bár az kb egyenlő a Yahooval)
  • kbupdate
    Ahogy a klasszikusok mondják:

"© NEXUS6 ma 14:03 | Privát | Válasz | #38

Még offolok egy kicsit:

És akkor most vi van?

Válasz 'kbupdate' üzenetére (#36) "
  • Piscator
    gondolom, miután túl népszerű lett a google, rászálltak az idióta meta spammerek, fakerek,ezért változtatott találati stratégiát, a jelek szerint nem jól a gúgli.
  • janyikzs
    Nem mondom, hogy jobb, de több oldalt néz át a Yahoo, sok esetben a guglival nem találtam megfelelő találatot, miközben a Yahoo könnyedén "hozta" a várva várt oldalakat.
    Úgy érzem, a gugli erősen szelektál, egy 3 szavas keresésre nagyon könnyű egy oldalt bejuttatni az első 10-be.
  • takysoft
    kizárólag google.
    életemben nem láttam embert, aki máshogy gondolta volna.
  • smv
    Senkit nem láttam még MSN Searcot használni
  • [HUN]PAStheLoD
    Veszít népszerűségéből az MSN kereső

Mért, volt neki ? :0
  • FTeR
    Berta Sándor, hiába temeted az ms-t.