20
-
#20 Nem urban legend, mint ahogy az sem, hogy a korszak alkoto talalmanyokat is nagyreszt magyarok fedeztek fel. -
abelr #19 szerintem is nyomjuk le usat -
Caro #18 Én inkább Veszprémbe raknám :)
Bár az nem baj, ha a nagy egyetemekhez közel van.
De szerintem stratégiai okok miatt nem túl előnyös Magyarország. Bár nem tudom, hogy egy ilyen kutatóintézet mégis mennyire fontos az EU-nak. -
#17 Ideje [volt] lépnie az EU-nak is ... Budapest tényleg esélyes, reméljük a legjobbakat! -
#16 ez csak egy jól hangzó legenda, de tévhit -
Gade #15 Nem lesz erre Magyar országnak pénze. Sokkal reálisabb lenne szerintem Francia vagy Német országban. Ezzel nem azt mondom, hogy ellenzem a budapesteni helyszint.
Meg a terroristáknak is célpontja lehet. -
Mice #14 bár én keleten lakok de Pécsnek és Győrnek szerintem nagyobb esélye lenne
a többi európa nyugati felétől túl távol van :( -
Mice #13 én is nagyon örülnék neki, de ismervén, hogy a történelemben hányszor hagytak ki minket mindenből... -
razsasc #12 Ha a Baráth Etele intézi, akkor ez is "világkiállítás" szintű lessz! -
juzosch #11 Nyugi nem Budapesten lenne, hanem csak a közelében, asszem a zsámbék-medencét jelölték ki erre.
Egyébként nem tudom mi lesz az usá-val, ha ez sikerül. Nem lesznek tudósaik:) -
nickname #10 Végre! well done! remélem hamar megvalósul, ha meg még Budapeste is lenne... -
Benoke #9 Budapesten ne legyen, mert igy is káosz a közlekedés. Inkább valamelyik nagyobb város környékén. Szeged, Debrecen, Miskolc. -
kukacos #8 Tudomásom szerint az MIT nem csak kutatóintézet, hanem a legerősebb amerikai műszaki egyetem is egyben.
-
Kutuvoz #7 Jó lenne, ha nálunk lenne, de szerintem nem is ez a lényeg! A lényeg az, hogy az európai kutatók ne vándoroljanak ki az USA-ba és ne az ottani iparnak hozzanak hasznot az újításokkal és a találmányokkal. Az USA technikai fejlettségét az európai és orosz/ázsiai tudósainak köszönheti. -
Fen3gyerek #6 Pénz beszél, ember kussol...
Sajnos.
Megmondom őszintén, kevés esélyt látok arra, hogy nálunk legyen, bármennyira is szeretném/nk... -
#5 Sott, a legtobb Nobel dijjas magyar volt. -
#4 végre!!! már untam, hogy amerika az isten fa??a ilyesmiben is, majd most megmutatjuk európaiak, magyarok... persze jó lenne pesten, de mind1 sztm, hol lesz, magyarok úgy is sokan lesznek -
juzosch #3 Budapestnek drukkolok, és esélyes is, mivel már sok terv késült egy Zsámbék-medencei kutatóközpontról. -
moran #2 Nagyon szép gondolat. Azért remélem azt ők sem gondolják komolyan, hogy egy onlájn felmérés fogja eldönteni, hogy hol és mivel foglalkozzon az EIT, ugye? SMS küldésével nem lehet szavazni? :) -
stinkydiver73 #1 Örülünk, ha lesz ilyen. Ha meg Budapesten lesz, akkor könnyű lesz bejárni :)