SWAT 4: TSS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bejelentették a játék folytatását más néven.
Sziasztok! Nagyon eltûntek a S.W.A.T. 4 közösségek. Mi fent tartjuk még mindig a csapatunkat illetve a társaságot. Gyertek látogassatok el hozzánk.

Honlapunk: www.nsfhungary.atw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/pages/NsF-Hungary-Team/252802714739509

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Hogy lehet beállítani, hogy ha csinálok SWAT4 szervert, akkor egy signal jelezze hogy új player kapcsolódott?
Több szerveren is észrevettem már ezt a jelenséget, de nem árulják el.
(nem magyarok.. Pedig szépen kérdeztem tõlük...)
Sziasztok!
A Swat 4 hez lelehet szedni valahonnan magyarítást? emlékszek régen vol tnekem valami bétaverzió, de nemtalálom, illetve látom hogy a Gold edition az magyar feliratokkal van! ugye ez tartalmazza az alapjátékot... ebbõl nemlehet vlaahonnan leszedni a magyar feliratokat! 😊 Mégis csak feelingesebb magyarul játszani! 😄

No Label

Crash Time: 11/21/07 21:51:40

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1769 MHz with 767MB RAM
Video: No Video

UserName: Ticsy
ComputerName: BSAFTPZJG57R1X
Application location: E:\Közös játékok\swat4\Content\System\

SWAT Build Number: 3.1

ERROR: GameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (520)

History: UClass::Serialize <(Class Engine.GameEngine)> <- LoadObject <(Class 405570="405570" 405735="=405735/3365856" Engine.GameEngine="Engine.GameEngine" 166)="166)"> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class Engine.GameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odex
fo ez a topik annyira népszerû lett XD de a swat4 valamiért nagyon kilökdösött game lett XD

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

elöször a pecset aztán a játékot kell ugye?amikor tenném fel a pecset kér 1 exet.melyiket exet másoljam be a pecs felrakása elött?pls help
bigfoot
arra hogy egyszerre csináljanak meg két feladatot van vmi külön mód?vagy csak simán megprószálom egyszerre kiadni?

odex
aha

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

bigfoot
kell hozzá a swat 4?

odex
van ebbe a gamebe magyar server?

kijött a stetchkov syndicate online 1.0-ás crack-je gamecopyworld.com-ról lehet tötteni ,azt irány játszani.
gordonmail
Emberek, segítsetek egymáson!

(O_o)

kalokalo
VKI SEGICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCSSSEN PLZ!!!!!!!!

bye

kalokalo
Hali nekem is ez a problémám, nem tudtok vmi gyógymódot?

bye

Balumann
Valaki tudna segíteni abban hogy hogy szerezhetném meg az eredeti swat4.exe -t, mert nem tom felrakni a patchet, és így a kiegészítõt sem 😞

forza milan
HUHUHUHU!<#vigyor5>

Nagyon jól sikerült a kiegészítõ!!!! Fõleg a multiplayeren változtattal dolgokat ami igazán jóra sikeredett. A gond az, hogy még kevesen tolják a hálón a kiegészítõt de majd beindul. Addig tolom a swat4-et multiba. A játék Nagyon király, már majdnem kitoltam a carriert.<#violent>
lol
Swat 4 The Stetchkov Syndicate (c) Sierra RELOADED 48x15 MB

bubi
Csá!
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg

bf3: bubi22

PLackó
<#eljen><#eljen>

Istencsászár
Aranylemezre került a SWAT 4: The Stetchkov Syndicate, a játék legújabb kiegészítõje ami február 28-án jelenik majd meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

odex
aham 😄

Laky
az volt a gond, hogy nem raktál a 'swat' és a '4' közé szóközt 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

odex
Kurvára kihalt topic

odex
Nah véletlenül csináltam én is ilyen topikot! pedogbeírtam a keresõbe hogy swat4 csak sztem az volt a gond hogy kicsivel írtam!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Torzonborz
remélem kijavítják az orbitális hibákat amivel tele van a játék. fickóba belenyomok 3at rejszolós puskával az meg viszonzásképpen lazán lelõ. pedig ugyibár rajtam van mellény rajta meg nem volt. hát lolkovics <#nyes>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

pajti
gondolom a doc&sett-ben ha a swat4 könyvtárban nem találod... <#sniffles>

hová tezsi a mentéseket az alap swat 4??????????,

burkusdió
hátõ ha észrevetted volna a hozzászólásom komolytalanságát, akkor talán rájöhettél volna,hogy nem kérdeztem komolyan...

de kötekedni azért még szabad, majd legközelebb talán összejön

forza milan
wowww,nagyon teccik!várom,az alap nem fogott meg annyira,de ez!!!

szerinted tud erre neked válaszolni most valaki ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

burkusdió
Hmmm...
Egész jól hangzik...

Átlagosan csóró magyar lévén elsõ kérdésem az lesz,hogy a warezolt verzióval is lehet majd tolni minden extracsillivilli cuccot? 😄

Taylor
Már várom, bár ez így kevéskének igérkezik...

Istencsászár

Istencsászár
SWAT 4: The Stetchkov Syndicate

A Vivendi ma hivatalosan is bejelentette az elsõ SWAT 4 kiegészítést. A The Stetchkov Syndicate valamikor 2006 elsõ negyedévében érkezik, és néhány új pálya, fegyverek, némi grafikai frissítés, és persze extra meglepetéseket tartalmaz. Ez utóbbiakat egyelõre nem árulták el, hiszen még a marketing kampányolás nem indult be

7 egyjátékos küldetés

beépített hangkommunikációs lehetõség

10 játék co-op mód

új multi mód - Smash & Grab

új fegyverek és felszerelések a SWATnek és a gyanusítottaknak

részletes multi infók - skill szint

több parancs egyidejû indítása

a csapatot egy ember irányíthatja co-op esetén

INFO BY GAMESTAR