243
-
ensomhet #35 Ehh. Megnéztem most ezeket képeket nagyban.
UNDORÍTÓAK!!! -
#34 Hát nem is értem miért nem teszik fel Győzike legujabb albumát a hudejoezagyozike.hu-ra fizetős ftp-vel nyakonverve...
első lennék az előfizetők között...
Rajtam nem mulik az akció sikeressége,a képen látható szennyből (tisztelet a kivételnek) nem töltök és nem töltöttem le egy kbyte-ot se -
davos80 #33 Ha magyar zene, és jazz, akkor jazzekiel.hu -
ensomhet #32 Hallottam kis városkámban véletlenül Győzőt "énekelni". Nem tud.
Alvinékat meg azért nem értem, mert eddig úgy tűnt, hogy pont önerőből faszán rendezgetik a dolgaikat...
Én szoktam magyar kiadványokat venni:
Fagyhamu, Turulvér, Tesstimony, Ater Tenebrae, Ahirman, Hexenwood, Witchcraft, Christian Epidemic, Autumn Twilight, De Facto
Igen, rengeteg van közülük NAAAGY kiadónál..... -
davos80 #31 Valami újgazdag görcsök.Pár kivétellel.
Pl. az Alvin és a Mókusokkal nincs bajom.Nem igényes zene, de el lehet viselni, és jó szövegei vannak.
A többit meg zsigul után kéne kötni, és kivinni a határba...
-
#30 Ezért sem szoktam TV-t nézni. -
longobard #29 Nem engedik, hanem ők erőltetik a képernyőre! -
longobard #28 Gáspár Győző nem hibás semmiben. Nem őt kell szidni, hanem azt a sok faszfej Árpa Attila típusú vezetőt az rtlklubban, akik engedik képernyőre az ilyen szemetet, valóságsókat meg megasztárokat, futtatják, pénzelik és a magyar nép amúgy is tök hülye 25%-át tovább hülyítik. -
#27 Egyébként én szoktam magyar zenéket hallgatni, de leginkább csak rádióból, vagy TV-ből. Amelyik magyar előadó megvan cd-n, az eredeti, de azokat a szüleim vették meg maguknak. Nálam a Trance, Dance, Techno, Hause a nyerő, de ezekből is a régebbi, mivel 2005 csak a feldolgozás éve :/ -
#26 Jah, amúgy lehet hogy én vagyok a hüje, de a képeken pár ismerős arctól eltekintve szinte senkit nem ismertem fel. Kik ezek? Hm, amúgy nem is érdekel, éljen a smoothjazz.com :) -
#25 :D jogos -
#24 Én megveszem azokat az albumokat, amiket igényesnek tartok. Ez a magyar albumokat tekintve 1 azaz 1 darab volt. Száz szónak is egy a vége: a minimálbér kb 48 ezer forint - egy zenei cd ennek a 10%-a. Amíg ilyenek sz*rok a fizetések és nyugati árszínvonal felettiek az árak, nem éri meg megvenni. Ezért az árért durván 1 hónap ADSL-t kapsz, nem csoda hogy töltögetnek orrba-szájba! -
vg #23 Én tegnap megvettem a Coldplay albumot, mert valóban igenyes zenét játszanak, és valóban megéte a pénzt. Az igenytelen, bóvli szar magyar együttesek pedig takarodjanak a fenébe az ilyen akciókkal! -
davos80 #22 A képeken lévő "zenészekre" rá van írva, hogy szegények, nincs egy vasuk sem...Nem írom, hogy a b*dös, k*rva anyjukat, mert akkor kapok egy szép nagy felkiálltójelet a logóm mellé... -
#21 Kar, hogy nincs itt Majka Papa. Mint szinvonalas muvesz :) -
semi #20 Kiváncsi vagyok mit várnak ettől az egésztől!?
Kiváncsi vagyok hányan fogják, csakis e kezdeményezés hatására megvásárolni a fennti előadók (direkt nem zenészeket írtam (egy-két kivétel)) lemezeit!? -
#19 ProArt,Maci,Asva,Artisjus...
mostmár hetente kijön egy "új" ? -
HUmanEmber41st #18 Jahh, az úgynevezett sztárok közül csak a Hónaljmirigyet ismertem fel....hogy kia többi, fogalmam sincs..sztárok..ehh
menjenek el gödröt ásni, ha zenélni nem tudnak.. -
HUmanEmber41st #17 A cikkíró véleményét én is osztom, magyar nyelven éneklők közül csak a Ghymes a kedvencem.
Itt üzenem Győzikének, én sem fogom SOHA MEGKÁROSÍTANI!!!!!! :) :) :) -
onimusha #16 hát ez azért egy picit irreális elvárás -
Jozsó #15 Nagyjából 150-200 Ft-ot vagyok hajlandó fizetni egy jó (!) albumért. Azt is csak akkor, ha nem kell érte felállnom a fotelből, és a mexerzett cucc nem tartalmaz semmi további megkötést, tiltást (csak 24 órán át hallgatható, csak bizonyos eszközökkel - programokkal).
Ezek után a tisztelt zenész urak-hölgyek vizsgálják meg, hogy ennyiből kihozható-e az adott szellemi termék. Ha nem, akkor mivel a kereslet nem találkozik a kínálattal javaslom, hogy próbáljanak meg szerencsét más iparágakban.
Egy adott terméknek ugyanis nem annyi az ára, mint amennyi munka+anyag benne van, hanem amennyit a Piac fizetni hajlandó érte. -
#14 Nemcsak a már csapból is folyó Győzike teszi ezt komolytalanná...A képen pózolók többsége is sikoltva menekülne ha visszahallgatnák mit csinálnak zene címén!Nemcsak Győzike, de a többi is nyugodtan alhat mert nem fogom őket még ingyen sem letölteni netről.Aki meg számít és tud szenét csinálni az ittvan a polcon eredetibe. -
onimusha #13 hát igen ki a rák adna ki pénzt a gyözike cdjeiért ? képen mosojgó "művészek" közül egyiknek se venném meg a szarját, ezekután miért gondolják, hogy szemetet illegal letöltik, sztem ez nem így van ? Niki Belucci nem csak kukikat fog a kezében, vagy már ő is művész mert néha félmeztelen beáll egy dj pult mögé ? -
#12 Nagyon komolytalanná... -
#11 És ezzel a narancssárga divatkarkötővel....nevetséges!!! -
#10 Na igen, szerintem is komolytalanná teszi az egész "akciót" hogy Győzike (is) pózol a képeken. -
intrex #9 Nagyon jó a cikk, öröm volt olvasni! :)
Nekem egyetlen magyar előadótól sincs zeném, nem hogy legális, de még illegális sem. Éppen a cikk vége felé tárgyalt nagy szürke magyar valóság miatt. A magyar hűdemédia statisztikákat nem tudom hogyan készítik, de valahogy nagyon rossz közegből vesznek mintát. Persze, be is lehet telefonálni a rádiókba hogy mi a kedvencem, de sajnos ezeket a rádiókat nem hallgatom, hiszen soha nem szól az amit várok, kvázi nincs alkalmam telefonálni sem. És mivel nincs olyan magyar média ahonnan megtudnám hogy milyen zenék vannak manapság, az internethez fordulok, és találomra töltögetek ezt-azt, és lámlám, rá is akadok olyanokra, amelyek tetszenek.
-
#8 nah ez is egy nagy igazság :D -
#7 Igen, vannak jó magyar zenészek, de én egy darabot nem látok a mellékelt képeken... Ákoson és a Bikinin viszont csodálkozom, tényleg belementek ebbe a baromságba? -
#6 Győzike megnyugodhat. Nem fogom megkárosítani. -
#5 úgyis csak a kiadók járnak jól. aki tényleg rajongó, az meg előbb-utóbb úgyis megveszi a lemezeket..
(értsd: lesz annyi a fizetése, amiből könnyű szívvel ki tudja pengetni a CD bolti árát)
csak mert egy kicsit gáz, hogy a minimálbér 5-10%-a egy CD lemez.
amíg Londonban laktam, nyugodt szívvel tudtam a min.béremből cd-t venni. mert ott kb. a minimálbér 1-2% egy CD. De mindig vannak durva akciók is. akkor meg simán az 1% alatt van.
pl. volt ilyen akció, hogy az összes Pink Floyd lemez 7font. minimálbéren 1.5 órai kereset...
a másik meg, hogy csináljanak minőségi zenét. azért nem fogja megvenni senki, hogy van rajta véletlen egy jó szám.. -
#4 Szerintem vannak jó magyar zenészek, de én special Gáspár Győzőt nem hogy jónak, de még zenésznek sem tartom... -
#3 hmmm Terjed a Metallica-kor -
#2 Kik ezek a kurvák? -
#1 Jajjj én most qrvára sajnálom Győzikét! Most nem tudnak majd elmenni heti 2szer a Karib-szigetekre. Remélem nem fognak azért éhezni, hogy Pisitke letöltötte a legújabb "zenéjét". Nem is nyilatkoznék arról, hogy mibe nézem ezt az embert, mert nem tudom elmondani a jóízlés határán belül. A kép alatti bagázsból meg a BIKINI, Demjén + Mirigyék érnek vmit. (nem is keveset!) A többiek örülhetnek he letöltik őket. A Hooligans-nak meg küldeni kéne pár Motörhead albumot, hogy meghallják, hogy mi is az a ROCK zene. Mert amit játszanak rock címén...