4828
-
Dean Winchester #1304 áááááááá nemigaz =D
leszedtem a 6.részt még1szer közben azt már láttam és a 7rész van már fent ... nembaj kezdhetem előlről -
#1303 ! -
asd16 #1302 nah most lett vége az uj résznek!!!
magyar feliratot csinált 1 haverom életében először, de igy is jó volt!
Nem irok semmi konkrétat csak annyit hogy érdekes rész volt!
Várom a folytatást! -
#1301 először aszittem csak a szemem káprázik mikor néztem, de aztán visszatekertem :) -
#1300 ezt én is feltöltöttem a vimeo-ra, cserébe bannoltak -.- -
#1299 tényleg..észre sem vettem.. -
#1298 -
#1297 Ne feledd, hogy Sam ereje démoni vérből származik, aminél meglepő lenne, ha nem lennének mellékhatások. :) -
Dean Winchester #1296 íme a paródia video :DDDD
-
Dean Winchester #1295 ja azt vágom,hogy azért nem mondta el mert nem akart erről beszélni,de sztem ezt akkor se mondta volna ha sam szeme nem sárgul be...bakira meg azért gondolok mert tul rövid ideig villant be :D
vagy lehet,hogy sam öntudatán kivül van már a gonosz erő társaságában?
és épp ezért saját maga (pl. most is ) nem veszi észre a sárgulást?
még1 szer eszméletlen jó rész volt :D -
#1294 Ugató majmok. -
#1293 Nem baki, épp ezért nem mondta meg Dean hogy mit látott, helyette azt hogy "howler monkeys" (nem tudom mi volt a magyar fordításban). Szerintem megijesztette a sárga szem.
Amúgy én sem vettem észre először, a barátnőm hívta fel rá a figyelmemet. :) -
#1292 Kizárt, mert Dean is észreveszi! Te nem figyeltél! -
Dean Winchester #1291 hát nekem felse tűnt :D sztem ez a sorozat egyik bakija! -
#1290 ...bizony -
#1289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legvégén az autónál sárgán megvillant Sam szeme. gif -
Dean Winchester #1288 az halucinácio volt ,akkor voltak a motelbe a szellem csak a legévén ment ki deanből. -
#1287 na, na, az nem lehetett, hisz a szellem addigra már eltávozott! -
#1286 halucináció volt csak :)
legjobb Dean jelenete volt a végén :D -
#1285 Érdekes, hogy senki nem említi meg:
[spoiler]...és mi van Sam megvillanó sárga tekintetével? -
#1284 ez a rész :DDDDDDDD kész, jobb mind az előző volt :))))) -
Dean Winchester #1283 pontosan.
vki említette a paródiát és a film közben megvolt 1 perces sem volt,azt hittem ennyi és kész.mondom ez nem nagy cucc :D
aztán a végén volt a hoszabb rész és hát kész voltam nagyon jó volt :D
a macskától mikor megijedte háááááát áááááááá
ez a rész ott van a top3ba !
az évad legjobb része volt.
amikor másodjára mentek be az aktáért a seriff irodába és Dean részeg volt és ott volt egy néni a széken,azt hittem neki fog modnani vmit,közben meg az ügyeletest dícsérte meg :D
-
#1282 ja jó volt -
#1281 A végén tetszett az Eye of Tiger rész :) érdekes volt látni, hogy míg énekelt addig Dean Wicnhestester volt, viszont amikor leugrott a kocsiról akkor már Jensen Ackles volt a színész. -
#1280 na én is megnéztem a 6 részt hát eszméletlen mien jó volt Dean annyit röhögtem rajta komolyan mondom hogy Odaát 1 részén se nevettem soha hanem izgultam de ezzzen hát kész voltam -
Cat 02 #1279 Van felirat. -
#1278 Állat volt ez a rész! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor megijedt a cicától és elkezdett sikoltozni, az nagyon kész volt. Kérdezték is, hogy jól vagyok-e mert úgy röhögtem mint egy elmebeteg:)
-
#1277 nyah megnéztem a 6. részt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legvége a bestest :DD Dean ökörködése az Eye of the Tiger-re..behaltam rajta :DD -
#1276 Második. -
PunkZoli #1275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!melyik évad vége volt ,hogy a dean(asszem) eladta a lelkét a ribancnak?:D -
#1274 Mondjuk kis finomságok azért ott is voltak, ami - ha nem is tetszett - azért elgondolkodtató volt; például a halott társukból próbáltak pénzt csinálni, sötöbö... -
Dean Winchester #1273 azt hittem egy két hszből hogy gány rész következik,közben meg elég jó volt :D
a reality-s a legszarabb nálam :D (sztem azt nehéz lessz überelni) -
#1272 Ja.. pl én már a Prison Break-ot is unom. Mindíg szerencséjük van :D -
#1271 Azok a pofák minden pénzt megértek. :D -
#1270 ja, ja nem értem mi volt itt a baja egyeseknek, még így is messze túllépte a hasonszőrű sorozatok legjobb részeit,...nem lehet mindig világbüntető epizódra várni... :) -
#1269 Na végre volt időm megnézni, és nagyon fun rész volt :) -
kids #1268 ezaz, iszonyat ott volt ez a rész, tiszta poén, marhajó ötlet nameg csaj, végre nem civakodtak meg nyűglődtek hanem volt egy kis csajozás meg fun. "Hé parasztlány, hol az a sör?" :D -
#1267 Szerintem ez is jó rész volt :) -
#1266 Na megnéztem, és szerintem tök poén volt az egész, és mondjuk nem is ártott már egy ilyen rész, mert kezdett már túlságosan letargikussá válni a sorozat. A Drakula fazon dumáin majd behaltam. -
#1265 Kész a felirat!
Supernatural s04e05 (hdtv-notv, 720p-ctu) - seth_greven
Thx Seth!