Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Nekem is van vhol elfekvõben egy, vagy kettõ, amit régebben egy oldalhoz készítettem, majd elõtúrom..

Shep: Sztem túl nagy és túl sokat mozog. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Mit szóltok ehez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero
Rájöttem hogy ezekrõl értelme kép nem sok van:)
Azér csináltam 1 szolid bannert mert megigértem:)

Még dolgozom egy másikon is de az már nehezebb munka és most fáradt vok:)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez elég jó!
De a supernatural szöveg lehetne bordó vagy piros és az A betû lehetne olyan csillag! És a háttérban nem az annya kéne hanem vami démon!

shaba23
jah, szerintem jó, de várjuk meg, hogy mit lép a konkurencia:)
AntiHero
Ma csinálok egy jó bannert:)

Pheaper

így jó lessz?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

shaba23
esetleg rárakni a saving people, hunting things...szöveget
shaba23
asszem ez talán még jobb mint vmi démon, mivel ezzel indul az egész
shaba23
Pheaper
Képz róla -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

shaba23
ez is jó, de a nagy zold háttérbe nem lehetne vmi démont vagy egyéb monsztert belerakni?
Pheaper
várj cisnáltam még 1et hátha az tetszik nektek jobban
itt van :
supernatural

shaba23
a homoerotikus banner cseréje nem történik megfelé?
sokkal-sokkal jobb, mint a mostani ize... :-)

Feltüntettem csak fáziskéséssel meg rosszul:)

Malakai
Egyszerre post.. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bocs! Sorozatjunkie.hu

Malakai
Teljes egészében a Sorozatjunkie-ról..
Ha már idézel, akkor illik feltüntetni, hogy honnan...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Infó: Filmbuzi.hu

Ausiello készített egy felettébb érdekes interjút a sorozat készítõjével és showrunner-jével, David Kripke-vel - itt lehet elolvasni, természetesen angolul (az érdeklõdõk, ha valaki jótét lélek nekifeszül, akkor magyarul is olvashatják kommentben). Vélemények?

Az egész beszélgetést apropóját az adta, hogy netszerte a rajongók aggódnak a két behozott nõi karakter, Ruby és Bela miatt (róluk bõvebben itt és itt), hogy a sorozat átmegy valami tini lávsztoriba vagy Scooby Doo-ba, ahol a kvartett szellemrõl szellemre fuvarozza magát az Impala-ban. Bár mondani is feleslegesnek tûnik, de ez természetesen nem így lesz, erõsítette meg Kripke, nem lesz “Tuti gimi szörnyekkel“.

A lányok eleve csak visszatérõ szereplõk lesznek, vagyis a 22-bõl csak 12 epizódban tûnhetnek fel - és Kripke leszögezi, hogy nem a két srác szerelmének tárgyai lesznek, legalábbis nem annak tervezik õket. (Persze ettõl még, ha meglesz két karakter között a szikra vagy a rajongók nagyon jól reagálnak az esetleges vonzalmakra a hõsök között, akkor változhat az eredeti elképzelés.)

És… Kripke elmesélte azt is, hogy a csatorna csak nagyon részlegesen szólt bele a sorozatba, vagyis Ruby karakterét eleve be akarták vonni a sztoriba, így amikor a CW feje, Dawn Ostroff megkérte, hogy legyen már két új, nõi karakter, akkor Kripke jelezte, hogy már “megteremtették” Bela-t, aki remekül sikerült és mindenféleképpen visszahozták volna a késõbbiekben, de, ha már ez a kérés akkor miért ne legyen hivatalosan is visszatérõ alak.

A beszélgetésben egyébként még szó van a lányok pontos szerepérõl, hogy kiket alakítanak és persze a harmadik évad irányvonaláról, ami rögtön fel is veti a kérdést, hogy vajon kinek melyik Supnat-stílus jön be. A monster-of-the-week-es, nem összefüggõ sztori, vagy a fõszál rejtélyeit bogozgató, több részes történések? Én még csak az elsõ évad vége fele járok, szóval nem tudok nyilatkozni, viszont mindkét oldalról olvastam pro és kontra érveket.

shaba23
sokkal jobb mint a jelenlegi :D a jelenleginek valami Supernaturanal cím illene
Challanger
Szerintem fasza<#eljen>

Részemröl mehet...
Pheaper
itt van

de szerintem a mostanit is én csináltam :D
vagy nem tudom ha más csinálta akkro sry:)

Challanger
Nyomassad :)
Pheaper
csináltam még régebben egy bannert ha gondoljátok betetetem :)

Huuu, ez ultra gaz :-)

AntiHero
LOL amúgy tényleg buzis:D

Valszeg nem!!:D

BiG G
ennél buzisabb banner nem volt? :CCc

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szeptember 11. én jelenik meg nállunk az 1. évad!!!

all way is going to the hell:)

For the greater good

5w0rdf15h
businesS :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kandurex
Pontosítsunk: "saving pepole, hunting things, familiy busines" <#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Túl vagyok én is az évadzárón, szerintem is kissé összerántott volt, de tetszett. Remélem, hogy a harmadik évad ütõsebb lesz mint a második. Addig is: Let's hunt!:)

For the greater good

AntiHero
Na megnéztem én is. Jóvolt szerintem. Igaz kicsit összecsapott de nem olyan rosz. NEXT PLEASE:)

Kandurex
Végül is jó volt a zárórész, de sztem kicsit összecsapott, ebbõl többet is kilehetett volna hozni...persze ettõl függetlenül nagyon várom a következõ részeket :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hy all!!!ááá kegyetlen volt nagyon bejöt és amit a colt.-os csávó csinált hát beszartam!!!!!!!!!!!!!!!!3. éVAD PSL GYERE HAMAR!!!!!!(ÕSZ:'( ) :D:D:DD:Daz egséz jó volt kíváncsi leszek nah bye
az a sínes ördögcsapda nagyon komoly volt o.0

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

szimida
Nagyon jó rész volt, szerintem ennél jobb évadzáró részt nem is lehetett volna csinálni! Már alig várom a 3. évadot! Csak sajnos õszig várni kell rá...

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

nahhh ha lessz harmadik évad az remélem sokkal jobb lesz mint a második. számomra az elsõ évad az etalon.

For the greater good

nah megnéztem a 22-t vááá geci jó :D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Malakai
Lesz folytatás, megrendelte már a CW..

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Remelem, ha folytatjak, akkor arrol fog szolni a szezon, hogy Deant probaljak megmenteni es nem csak az utolso ket resz lesz osszefuggo. Amugy a szezonzaro eleg gyenge lett.

www.sorozatjunkie.hu

Honnan tudod?

adj linket pls hogy megnézzem én is
lesz folytatáás:) juhéééééééééééééééééééé:):)
AntiHero
Szerintem tuti lesz folyattás

hát fiúk lányok, ma jön az igazság pillanata ha jól tudom ma jelenti be a CW hogy mely sorozatok folytatódnak, melyek nem... izguljunk Samért és Deanért:):)
húú... hát ez aztán a fordulat...
a következõ rész ami érdekes lesz !!!!