4828
1421062838.jpg
  • DöflingR
    JA:D
  • Dean Winchester
    aprócska
    am jaja igaz :P
  • BiG G
    kivéve azt az aprócska tényt hogy megjárta a poklok poklát :DDD
  • Dean Winchester
    jaja én is azt néztem,hogy az első évadhoz képest mennyit változtak!
    sammyke csak combosodott és azért néz ki másképp!(ill a frizura is más)
    Dean ugyanaz mint volt =)
  • BiG G
    hogy nézett már ki a kis Sammy :DDD

• mumpic
    vattatöltelék :)
  • Dean Winchester
    vatta??? sztem az nem vatta,hanem vmi töltelék.
    érdekes rész volt ,várom a következő adagot :D
  • Cat 02 #1337
    Spoiler
    http://uk.youtube.com/watch?v=Gbjx2rK6pbc :D
  • Kandurex
    Azért nem mondanám, hogy az a hozzászólásom valami brutál spoileres :)
  • mumpic
    hogy leszoktunk hirtelen a spoilerezésről
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a maci remegve főbelőtte magát, és mutatták ahogy kiröppen belőle a sok vatta, akkor hangosan felnyerítettem. :D Jah, és barátnőm anyukája azért nem nézi a tv-ben sem, mert nem szereti a „horrorfilmeket” :D
  • Kandurex
    ja, a maci :D nagyon elborult az agyuk a készítőknek, de még így is üt mindent :D
  • Shep
    Hihetetlen jó rész volt ez is, mikor a kiscsajnál benyitottak az ajtón és meglátták a ... és bevágták azt a ledöbbent arcot, hát azon majd kinyúltam :)
  • mumpic
    Nemtom, de én a nőt is elfogadnám. :D
  • 5w0rdf15h
    annyira depressziósan is? :D
  • Kandurex
    Jó volt :)
  • Cat 02 #1329
    Én meg egy olyan macit :D
  • 5w0rdf15h
    Egy olyan érmét én is elfogadnék :D
  • BiG G
    hatalmas figura :)))
  • Csak77
    Hatalmas rész volt! Ted Raimi cameo! :)
  • Dean Winchester
    sam szeme fekete volt a végén mint egy démoné!én már vártam,hogy az erejét felhasználja a rossz elpusztítása érdekében.
    am azt is vártam,hogy sárgaszínű lesz a szeme mikor összetelálkozik a démonnal :D
    jó rész volt,érdekes...
  • emokiller
    az első két évadot leszedtem simán , google segítségével
    mivel ha jól tudom nincs szinkron még a 3.hoz marad a felirat
    és igen akkor valószínű hogy marad a torrent...:)
    azér köszi a választ
  • Bulykin
    az első 2 évadot hogy nézted?:)
    hogy kell? szinkronosan vagy feliratosan?
    keress torrentoldalakon vagy vedd meg...
    am. itt keresgess: btjunkie.org
    feliratot meg innen: feliratok.hu
  • emokiller
    sziasztok!
    birom a sorozatot most végeztem a 2. évaddal , nálam veri a heroest meg a szökést pedig azok is jók :D
    szóval kéne a 3. évad és ha le lehet valahonnan tölteni , és vki tudna adni 1 linket azt megköszönném
  • mumpic
    Végülis én is arra jutottam, hogy egyet kell értsek a hunyorítással. Nem néztem ugyan meg, de ha visszalapoznék régebbi epizódokhoz, ott mindegyik démon szeme tágra van nyitva, mikor a feketeséget akarják kihangsúlyozni.
  • armageddon666
    már többször is láttam feketének a szemét... hogy direkt így akarják jelezni a démoni erőt vagy tényleg csak sötét és ahogy hunyorít mégjobban beárnyékolja :S hát nemtom...
  • PrasCo
    Nekem is feltűnt, és direkt oda is figyeltem rá. De a végén, amikor már kicsit "szétnyitja" a szemét, is látszik, hogy elég sötét a szeme, azt láthattam feketének, ahogy a barátnőd is mondja.
  • mumpic
    Jó rész volt ez, mi ma néztük meg.

A múltkor a barátnőm hívta fel a figylememet Sam sárga szemére, de most mikor kinyírta a démont, nekem nagyon úgy tűnt hogy Sam szeme fekete! Barátnőm szerint csak összehúzta és simán sötét. Ti erről mit gondoltok?
  • Dean Winchester
    halálkutya az nem a pokolkutya lenne ? =D
  • Cat 02 #1316
    Hát egyedül abban a részben mutattak hasonlót mikor Dean mindentől parázik, de végül az se halálkutya volt :D
  • armageddon666
    azokat csak az látja akiért jönnek... azok meg a pokolban végzik és onnan nehéz kommunikálni az élőkkel :D vagyis ha jól emléxem: nem mutatják hogy néznek... illetve rémlik mintha valami könyvben lett volna kép róluk de az csak... egy kép egy könyvben ^^
  • Jrex
    Sziasztok,szeretem ezt a sorozatot nézni,mindet néztem amit leadott eddig a tv,de a 2. évadból k.b. 4 részt nem láttam teljesen(a suli miatt) és az egyik rész érdekelne,amibe az ördög kutyái(asszem) vannak.Maguk a kutyák(vagy mik) kinézete érdekelne.Ha valaki tudna 1 képet v esetleg 1 videót belinkelni azt megköszönném.
  • Malakai
    Igen, azok is valós alapokra vannak kitalálva, vannak mindkettőnek pogány alapjaik.
    Mikulásos részre annyira nem emlékszek ott mit is mondtak róla...
    Halloween esetében Samhian neve is tényleg onnan van, csak akkor magának az ekkorra eső ünnepnek volt ez a neve és nem egy démonnak és nem embereket vágtak le, hanem állatokat télire. :)
  • Cat 02 #1312
    Én magára a Haloween eredetére gondoltam, meg anno h a Mikulás igazából pogány vallásból ered.
  • Malakai
    Mármint a pengék a cukorkában? Majdnem, városi legendák vannak mérgezett cukorkákról, meg bödönökbe, zsákokba (amiből a gyerek kiszedi a cukorkát) rejtett tűről, pengékről. Sőt, ez utóbbi, a zsákban a penge dolog nem csak legenda, hanem tényleg voltak ilyen esetek.
    Úgy általában midnennek (lények, nevek, sőt rituálék) nem mindig van alapja, de gyakran, mint most is érdekesebb volt így a pengékkel. :)
  • armageddon666
    megnéztem ^^ nagyon jó volt :D Bírom Castielt :D kiváncsi leszek mi lesz a vége...
  • Kandurex
    Van és hozta a szokásos elvárást a sorozat
  • armageddon666
    magyar :S nemtommé' mert animéket angollal nézem... de itt valahogy jobban esik a magyar :D
  • Cat 02 #1307
    Magyar vagy angol ? Bár mind2 van :D
  • armageddon666
    mármint hogy mennyire léteznek ezek a legendák? :D szal hogy nem csak kitalálták gyorsan a sorozatba? nemtom... nézz utána ^^

7. részhez van már sub?
  • Cat 02 #1305
    Ezek a legendák mennyire igazak ? Pl a haloweenes, mikulásos.