4828
1421062838.jpg
  • IXEMGabeo
    #4828
    Stornyes nyomozós részek úgy kB a 7.evad óta otlettelenek mostmar szinte csak a vámpír, verfarkasos kombot nyomatjak, volt egy egész jó alakvaltos epizód és annyi...
  • IXEMGabeo
    #4827
    Verfarkasos részek gagyik, de a 10.evad eddig bejon... Főleg a Castieles rész mikor a lanya után futkosott és a végén Dean megölt mindenkit az a rész odabaszott... De filler epizodkent a musicales odaatos se volt rossz.
  • IXEMGabeo
    #4826
    9.evad: eleje míg Cas ember volt tetszett, Gadriel Sam testében állati volt, Kevin halála drámai pillanat volt, Dean és az első penge elhatalmasodasa klisé, de kB 3 részig volt démon utána... Amúgy a 10.evad elejét ez érdekessé tette.

    Metatron Cas és Crowley mesterkedesei nem rossz, de nem adtak akkora pluszt mint mondjuk az 5. És 6. Évadban volt
  • IXEMGabeo
    #4825
    Testverdramazas mellett nálam Castiel és Crowley viszi a hátán a showt nagy veszteség lenne ha kiírnák őket... Nem tudom benne lesznek e végig. Nálam Bobby halála megrazo volt, de tetszett h szellemkent visszahozták
  • IXEMGabeo
    #4824
    Helyesbítek a 8.evad kurva jó volt főleg a második fele végén az angyalhullas állati komoly volt. Metatron árulás, Castielbol ember lett nagyon adta.

    9.evad fosztorija szintén jó ebben az évadban pont a Garthos verfarkasos rész volt a leggyengebb de az Ozos epizód Charlieval is nagy baromság volt. Osszessegeben lekot és nagy ötlet volt Sambe belepakolni egy angyalt. Kevin halála se volt meglepő mivel nincs elérhető arkangyal aki védte volna.
  • IXEMGabeo
    #4823
    8.evad eddig gyengus... Bár a Garthos epizód és Castiel újra felbukkanasa klassz volt.. De vhogy nem jön be ez a Kevines, kőtablas sztori
  • Bokafix2
    #4822
    Jó pár sorozat nem gagyi, tehát nem is értem, hogy merült fel ez a gondolat részedről.
  • KolkaF
    #4821
    Melyik sorozat nem gagyi? :DDD
  • Synchronous
    #4820
    Gagyi.
  • mégvadabbdisznó
    #4819
    The Winchesters-t érdemes nézni? Valaki végigdarálta már? Sam és Dean szüleiről szól a sztori, amikor fiatalok voltak.
  • IXEMGabeo
    #4818
    Ujranézem barátnőmmel most tartunk a 7.evadnal a Leviatan sztorinal. Nem bántam meg a 6.evadban már Castiel is zseniális volt főleg a végén aztán most a 7.evad érdekesen alakul. Eddig amúgy nálam az 5.evad továbbra is fav.
  • ctgrell
    #4817
    hát ennyi idő után remélem azért megtaláltad a választ. de ha netán mégse: gondolom szinkronosan nézted. 9 évadot fordítottak aztán abbahagyták. miután bejelentették hogy 15 az utolsó évad gyorsan összeszedték a népet és nekiálltak szinkronizálni a maradékot. m2/petőfin el is kezdték leadni és most a 13. évadnál járnak éppen. hétfő és vasárnap kivételével minden nap leadnak egy részt. médiaklikken online vissza is tudod nézni. éjfél után adják a részeket (ahogy láttam gyerekeknek szóló műsorok mennek nap közben) úgy hogy még jó hogy online is fent van.
  • Shiwo
    #4816
    ilyen névvel abbahagyni...
  • Dean Winchester
    #4814
    halihóóóó
    a 9.évadnál abbamaradt anno valamiért a filmsori nézése és most úgy néz ki, befejezném a sorozatot.
    Nem akarok visszaolvasni és a neten se akarok kutakodni, nem akarok spoilerbe ütközni. Annyit szeretnék kérdezni,hogy most hanyadik évad hanyadik részénél jár a sorozat és lesz-e folytatás vagy végleges záróévadnál járunk? Illetve ennek az évadnak mikor lesz vége?
  • Synchronous
    #4813
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A poén az, hogy amikor Chuck írta a történetet, akkor is meghaltak... méghozzá többször is mindketten. Éppen ezért szerintem elhagyhatták volna már a végére ezeket a klisés halálokat. Jack mondta, hogy nem szól bele, de ha megkérték volna, biztos segít. Legalábbis számomra elképzelhetetlen, hogy Sam ne próbálta volna meg ezt a lehetőséget, hogy életben tartsa Dean-t.
    Véget érhetett volna piteevés közben is az utolsó rész, vagy megöregedhettek volna mindketten. Kissé összecsapott volt, hogy gyorsan leforgatták Sam földi életét 2 percben papírmasé mellékszereplőkkel.
    Olyat is el tudtam volna még képzelni, hogy valami időanomáliába kerülnek, és az 1. évad 1. részében találják magukat fiatalon, és kezdődik újra az egész, csak most már előre tudni fognak mindent, mi jön. Nekem mindegyik jobb lett volna, mint ez a befejezés. Mindegy, állítólag tervben van egy Odaát mozifilm is. Hátha abban még lesz potenciál.
  • Shiwo
    #4812
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    pont ez a lényeg, már nincs Chuck, hogy írja a történetet, és tök "átlagos" módon halt meg, mint a vadászok 99%-a

    Jack megmondta, hogy nem szól bele a dolgokba és elbúcsúzott tőlük

    hogy most mennyire logikus.. ugyan már.. 15 évad után még mindig logikát vársz benne ? :D

    sutának suta, valszeg nem is így terveztek mindent, ezt sikerült összehozni a vírus mellett, szerintem szép befejezés lett, sokan mondják, hogy olyan mint a Dexter, de szem annál messze jobb lett.. Breaking Bad minőség meg nem lehet minden, főleg a CW-n :D

  • Kmarha
    #4811
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    itt gondolom két dolog volt a lényeg. Eddig is olyan dolgokat és olyan sokáig úsztak meg, hogy az már hihetetlen. Mint kiderült azért, mert Chuck forgtókönyve szerint élnek. Nincs forgatókönyv, jönnek a balesetek, hiszen ők is csak emberek.
    A másik, hogy ez az utolsó rész. És milyen befejezést képzelünk el Dean-nek (sőt, ő magának?). Harc közben elesni. Kicsit sutára sikeredett, az viszont igaz.
    Ha pedig jön Jack megmenteni, ennek a sorozatnak sosem lesz vége :D
  • Synchronous
    #4810
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tényleg muszáj volt Dean-t kinyíratni? Ráadásul egy smafu vámpír öli meg? Basszus ez mennyire méltatlan már, ennél százszor nehezebb melókat csináltak meg egyetlen karcolás nélkül. Most pedig szimplán megförmeszti pár vámpír.
    Dean kérte Sam-et hogy ne hozza vissza az életbe, mert abból csak a galiba van. Na de erre nem is lett volna szükség. Csak szóltak volna a legjobb cimborájuknak, Jack-nek, és meggyógyította volna Dean-t. Még csettintenie sem kellett volna hozzá, hiszen a csávó gyakorlatilag mindenható lett, amikor elszívta Chuck összes erejét. Ez az opció egyiküknek sem jutott eszébe? Ez full logikátlan és gyakorlatiatlan lett így.
  • Shiwo
    #4809
    hát jah, a vírus némileg áthúzta a terveket.. ahhoz képest szerintem korrekt lett, még ha nem is "hűdebammeg" rész
  • Kmarha
    #4808
    (na jó az előző hozzászólásomat nem küldte el, túl terjengős lett? akkor röviden a véleményem:)
    gyorsan összecsapott utolsó két rész, messze nem sikerült maradandó lezárást alkotni, de végeredményben igazán rosszat sem. Szentimentális, egyszerű de megható búcsú a karakterektől, és a sorozattól, melyet biztos nem felejtünk el. Hiányozni fog.
  • Shiwo
    #4807
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    jaja, ugyanezt írtam sorozatjunkie-ra (: happy end, mindenki boldog, minden szép, fél banda feltámadt, és a feliratok után Chuck elégedetten hátradől befejezvén művét, és ismét eltűnik...

  • Synchronous
    #4806
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mekkora poén lenne, ha az utolsó snittben derülne ki, hogy Chuck még mindig nyeregben van és mindent előre látott, és ezt az egészet ő rendezte meg, hogy Sam és Dean azt higgyék, nyertek. Majd az uccsó képkockában megjelenik és vigyorogva csettint egyet (miután kinyírta Jacket) :D
  • Shep
    #4805
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy utolsó nagy vadászatról, gondolom.

    Utoljára szerkesztette: Shep, 2020.11.15. 10:36:17
  • Shiwo
    #4804
    sorozatzáró előtti rész, igazából nem volt rossz, csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    így most miről fog szólni az utolsó 2 órás epizód ? :D

    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2020.11.13. 22:49:37
  • grebber
    #4803
    A befejező évad hosszabb szünet után folytatódik október 8-án. A legutolsó részt november 19-én láthatják a nézők
  • grebber
    #4802
    Egész érdekes volt a vége!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jack elvileg halott, ISTEN bepöccent és előhozta az apokalipszis sok.0-át


    Így nagy hirtelen lövésem sincs ebből ki a rák szedi ki őket... Epekedve várom a final évadot!
  • jazzy
    #4801
    Úristen milyen horribilisen szar évadzáró
  • zsotesz
    #4800
  • IXEMGabeo
    #4799
    az komoly akkor ujra elkezdem, hogy meglegyen az elmeny:)
  • grebber
    #4798
    A 15. évaddal véget ér az Odaát
  • Shiwo
    #4797
    Nah, úgy néz ki, hogy a 15. évad lesz az utolsó..
  • Konyigery
    #4796
    Ha valamennyire is tisztelték volna a készítők ezt a sorozatot, réges rég lezárták volna az 5ik évad után. Vagy legkésőbb a 11ik évad végén. De nem. Elérték még nálam is hogy feladjam.Most már a korrekt befejezésben sem reménykedem. Better to burn out, than fade away :/
  • Shiwo
    #4795
    nahja... mondjuk a legtöbb film / sorozat esetében nem az a kérdés, hogy happy end lesz-e és a főszereplő életben marad-e , hanem az oda vezető út.. persze kivételek vannak
  • stargatelost
    #4794
    Egyértelmű, hogy nem az az izgalmas, hogy meghal-e vagy sem, hanem az, hogy hogyan jutnak el a megoldásig, miképp mentik meg.
  • Malakai
    #4793
    Doctor Who mondjuk pont nem olyan, sőt amilyen régi sori, akkoriban még ilyen 40+ részes évadok mentek, igaz rövidebb részekkel.
  • Count Adyn
    #4792
    Mondjuk a briteknél pont jellemző hogy ilyen 4-5 részt egy évadnak hivnak:D
  • grebber
    #4791
    Csak ebbe így az a baj, hogy már "normális" részt nem tudnak csinálni, mert ha valami epicet is hoznak ugyis tudjuk nem hal meg mert visszahozzák stb. Kb így zéró izgalom sincs :(
    Ez a kereces baromság is.. Dekát nem izgulok hogy most mi lesz mert mivel megy meg a sori ezer évig kb 1 rész alatt lesz rá megoldás
  • Shiwo
    #4790
    jaja, beelőzi a Dallas-t :D (eddig egyenlően álltak 14 évaddal)

    és még hol van a Lassie 19 évadához vagy az Esküdt ellenségek 20 évadához képest :D de volt valami Western - sorozatuk is, a Gunsmoke, szintén 20 évad...

    vagy ha nem csak amcsit nézünk, ott a Doctor Who, ami összeadva már 36 évadnál jár, kisebb-nagyobb kihagyásokkal már 55 éve fut..
    ...nahjó, ott azért a főszereplő cserélődik...

    bár ahogy elnézem, a briteknél sem ritka az ilyen hosszú téma, volt valami tini-drámájuk Grange Hill címmel, az 31 évadot ment le egyhuzamban..

    és akkor nem veszem számításba az olyan animációs sorozatokat, mint a Simpsons, a szappanoperákat, és az egyéb tv-s témákat... meg ki tudja, hogy a különböző országokban mi meddig futott..

    szval van még hova :D
  • extra sensory
    #4789
    Ez a sorozat addig fog menni mint a Szabó család. :D
  • Shiwo
    #4788
    A CW is berendelt...