2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Monoton #1962 aztaqva életbe! akasztanivaló rohadt gennyláda ez a kissssssssssssss!!!
és még ő mondta hogy nem kell aggódni a tárgyalások már folynak a hosszabításról!!!
-
#1961 Az UEFA 2005-ben az "Európa legértékesebb utánpótlás-nevelési programja"-címmel tüntette ki a Bozsik-programot.
hát igen, de kismocsoki eztis hazavágta -
#1960 asszem, eztis elintézte -
#1959 Igen, szerényke edzői múltja miatt.
De nem azért, mert nem elfogadott ember hazájában. -
#1958 Eleinte Klinsmannt is ellenezték... -
#1957 Nagy bravúr kéne ahhoz, hogy Matthäus kapitány legyen Németországban, mivel hazájában nem fogadja el a közvélemény - mint azt bizonyára tudod. -
Monoton #1956 Megváltó, vagy katasztrófa lenne Matthäus? -
Monoton #1955 Matthäus a vébéig nem edzősködik -
#1954 Uh az nagyon durva lenne ha az altaluk megrendezett hazai VB-n o lenne kapitany es veletlenul VB-t nyernenek, amire azert valljuk be hazai palyan van eselyuk.
Akkor nem tudom mi lenne itt az ot, mint szar edzot kikiallto szakertok velemenye.
Bar itt mindent megmagyaraznak, ahelyett hogy beismernek a tevedesuket.
Biztos jonne a mentegetozes, hogy "ja kerem hazai palyan konnyu volt neki egy Nemet valogatottal". -
Monoton #1953 Matthäus lehet a német kapitány -
Monoton #1952 :DDDDD -
#1951 jah Gábor, a Mr.Bozsikba ment volna :) -
Monoton #1950 no problem! csak furcsáltam!
azt hittem valami új frissítési technika! /gondolom Bozsik topicba ment volna/ -
#1949 elnézést, ezt nem ide akartam :P -
Monoton #1948 he? -
#1947 link -
Monoton #1946 :( -
#1945 NS már nagyon régóta óriási szar, olyan, mintha az ember egy bulvárlapot venne a kezébe. Ráadásul kinyírták a valamivel jobb Színes Sportot pár éve, ahelyett, hogy próbáltak volna magukkal kezdeni valamit. -
#1944 igyvan!! -
Monoton #1943 régebben énis fórumoztam az NS en, de voltak eléggé nagyképű, ocsmány emberkék!
MIndörökké SG fórum! -
#1942 hát igen, pedig uyganazt copyztam be, amit idi is irtam, de nem tetszett nekik. és még sok társamé sem. és tudjátok mi volt a legszebb az egészben?
hogy általában ns forumon minden cikknál nagyon kemény anyázás megy. ez volt életem elsö topikja ott, ahol ez nem volt!!!!!!
a forumozok 96%a egyetértett hogy rossz döntés, 2%jonak tartotta de nem vitatkozott, a maradék meg azt mondta, mindegy, reménykedjünk. na ilyet én ott még nem láttam! -
Monoton #1941 ennyit a szólásszabadságról -
#1940 gennyek -
#1939 NSröl annyit hogy tegnap a forumán több mint 500hszt produkáltunk ugy este 7ig. aztán jött egy mod és törölte több mint felét. persze azokat amik nem értettek egyet a döntésse, többek közt az enyémet is -
#1938 Na azt hiszem mostantól nem fogok olvasni Nemzeti Sportot sem:
"Edzői pályáját is a Pénzügyőrnél kezdte, majd dr. Mezey György a Vasashoz hívta másodedzőnek. Miután a volt szövetségi kapitány lemondott fél év után, ő vette át a helyét és irányításával sokat javult az angyalföldi együttes." -
#1937 Ezt én is alátámasztom!
Mellesleg Bozsikról csak annyit, hogy halvány lila gőze nincs az edzősködéshez, ez még akkor tudtam meg, amikor a Vasasnál elkezdte "fényesnek igérkező" karrierjét, majd év végén, amikor a - magyar csapatok között messze a legjobb játékosállománnyal is csak harmadik - Vasas játékosai év végén elmesélték mik voltak a taktikai utasítások és gondolatok, csak felnevettünk és rájöttünk miért is ment el 12 magyar szinten nagyon jó játékos a csapatból. És a csattanó a végére: miután Bozsik rájött, hogy miatta elment a csapat 60 %-a, ő is lelépett. Na ennyit róla, meg az értelmes beszólásairól a Viasaton a BL-meccseknél... -
Monoton #1936
-
#1935 Mar bocs, de en Bozsikot, Varhidit es a tobbi hude nagy szakertot is belesoroltam mar akkor is a galerijukbe.
Es sehol nem emlitettem, hogy oreg fog beleulni a szekbe, csak azt hogy a kis barati korukbol kerul valaki bele. -
#1934 Olyan ez mint tegnap a mesterlövészek a múzeumnál. Gyugyó a tömeg közé is lövethetett volna, mint Lenin elvtárs, de mégsem tette.
Itt akár kaphattuk volna a géniusz Kistelekit is, de mégsem. Helyette kaptuk ezt a két "világhírű" edzőt.
Tulajdonképpen jól jártunk mindkét esetben, de nem hinném, hogy ez hosszútávon sikerrel kecsegtet majd ... -
#1933 "Jon vegre a Bozsik aki az elete fo muvenek tekinti a valogatottat.
Igaz muve meg nem sok volt, de az is mar valami."
Ez jó: Igaz műve még nem volt ...
Kb. döntetlenre képesek. Détári meg ... Ha - egyesek szerint - Varga edzőként nulla, akkor Döme mi?
De ugye mit várhatott az ember egy Littleplatztól?
Mészöly meg a banda - egyiknek sincs csapata - meg a Sport 1-es osztja az észt ... -
#1932 Tévedtem Kistelekit illetően, ezt nem tagadom, nem tudom, fordított esetben Te hogy cselekednél.
Én azt hiszem, Bozsik egy értelmes, normális ember, aki valóban nagy lehetőségnek tekinti a válogatottat, így még sokkal jobban jártunk, mintha valamelyik "öreg" Mezey-bérenc ült volna le a padra, ahogy Te is jósoltad, így azt hiszem, ebben Te tévedtél (csak a mihez tartás végett).
De azt hiszem, a lényeg most az, hogy Bozsikot ne cseszegessék úton-útfélen azért, mert elvállalta ezt a posztot, hanem induljon tiszta lappal mindenkinél. Nem gondolom, hogy ő a legjobb edző a világon vagy Magyarországon, de legalább fiatal, energikus ember, szóval még mindig nem a legrosszabb választás.
Úgyhogy nyugalom, relax, visszafogottság és szerénység. Különben még a végén MLSZ-elnök leszel... -
#1931 igen, de belátta, szal szerintem béke lehetne! -
#1930 Pontosabban tevedett, mint nagyon sok massal is kapcsolatban. -
#1929 vagy mar beszivarogtak hozzank is a FIFAs felforgatok ? (akart lenni)
Csak a rohogestol kisse furan gepeltem. :) -
#1928 ne bántsd, belátta hogy hibázott:) -
#1927 Mondjuk a kedvencem a heten Blatterrel tortent megbeszelese volt. :P
"- Olyan szakvezetőt javasolt Joseph Blatter, aki élete fő művének tekinti a magyar válogatott irányítását, és az életét teszi fel erre a munkára. Bevallom, meglepett ez a javaslat, ami megfontolásra érdemes - jegyezte meg Kisteleki"
LOL
Es MEGALOL
Jon vegre a Bozsik aki az elete fo muvenek tekinti a valogatottat.
Igaz muve meg nem sok volt, de az is mar valami.
Itt teheti a koronat fel az eddigi munkajara.
Mondjuk az szamomra eleg erdekes, hogy a Blatter mondja meg Kistelekinek, hogy ki legyen az edzo, de ez ugytunik mar csak reszletkerdes.
Most a Kisteleki helyett gondolkozni kell masnak, hogy ilyen otleteket kaphasson, vagy mas beszivarogtak hozzank is a FIAs felforgatok ? -
#1926 Erdekes nem reg meg nagy hiru kulfoldi edzot akart a Kisteleki.
Igy leadta a mercet?
Most nyert ertelmet igazan Szanics vergodese a #883-as irasban, amit Ramore felvetesere irt a neves kulfodi edzorol, amire ezt valaszoltam es utana sokaig ragta a gittet, hogy neki lesz ebben is igaza.
"Latom te nagyon bedoltel a Kisteleki igergeteseinek.
En 0.000001% eselyt latok arra, ha a Kisteleki atvenne az uralmat, hogy kulfoldi edzot hozzon.
Siman valamelyik bratyizos haverjat ultetne a szekbe, meg azon se lepodnek meg ha megvalasztasa utan, nem valami Meszoly,Tornyi fele embere ulne a szovetsegi kapitany szekbe.
Bar meg a Detari is bekerulhetne a kepbe, mondjuk az teny hogy az meg jobb lenne mintha az elobbiekben felsoroltak kozul kerulne Mattheus helyere."
Nos beul a haverjuk, Bozsik szemelyeben.
S lam a magabiztos szanics aki ezt irta: "Ha Kisteleki lesz, akkor 99,9%" tokeletesen realisan latta a helyzetett.
Mindossze 99,9%-t tevedett.
Siman elkellene mennie josnak, hatha talalkozik Lynch biroval. -
#1925 nincs hát. -
#1924 "2. legyen meg a legmagasabb edzői végzettsége, vagyis szükséges a pro-licenc"
meg sincs neki -
#1923 "Na,azt hiszem most eresztik a koporsót!!"
milyen igaz.
a legkönnyebb csopban vagyunk, és igy elbaszták