166
-
#86 A lentebb leírt bug amúgy -sajnos - létezik -
#85 Nem, viszont már pár embernek segítettem elindítani:) -
#84 Te végigjátszottad már? -
#83 Meg lesz ez oldva :) -
#82 Ah még ez jutott nekem is eszembe!Az még sok mindenre megoldást adhat -
ShaiHulud #81 installald ujra windowst:) -
#80 Az igazság az hogy Nekem semmi további ötletem nincs -
Soundmaker #79 Emberek nem jönnétek fel MSN-re hátha van valakinek épkézláb ötlete.. itt elég nehéz kommunikálni.. aki össze tudta hozni az írjon már nekem [email protected] a címem -
#78 Hát nem tudom mert volt aki már a végére ért a játéknak -
#77 Nem az volt az első eredeti játék amit crackkelni kellett Nekem -
#76 Sziasztok
Én már bánom,hogy annyit törtem magam azzal,hogy egyáltalán elinduljon a játék...
Mert nem tudom,hogy ki,honnan jutot hozzá,de szerintem azzal ami nekem van meg,van egy KIS probléma.
Ugyanis a Tahgira nevezetű pályán nem tudok tovább menni,mert az ötödik jelet nem vési rá a Bahro az talapzatra........
TÁLÁN BUUUUUG ?!?! :-(((( (NAGYON örülnék neki....) -
#75 Nálam sincs ugyanott, mégis megy a játék. -
#74 Azt írtam hogy lehet az a gond hogy a myst és a Hide nem egy meghajtón van -
#73 Próbáltad Alcohollal is meg Daemon Tools-szal is? -
ShaiHulud #72 jah neha tud a technika erdekes es megmagyarazhatatlan dolgokat muvelni :) (bar lehet van rajuk magyarazat csak en nem tudom:D) -
#71 Hát igen nekem az eredeti Exile nem akart elindulni kérte az eredeti cd.-t!Röhej mi? -
Soundmaker #70 1. CD Hide a C:\Program Files\alá tettem fel.
ALL Hide-on van...
2. Mindekettő eoa.exe és myst v is windows 2000 módba van állítva de azok az E: meghatóra van telepítve.
3. a Starfore Nightmare-rel ost lerejtettem az összes meghajtómat CD hide-al meg virtuálisat ... így sem megy... -
#69 Nálam sem ugyanazon a partíción van a CD Hide -
#68 Gondolom, a H meghajtóról is telepítetted.
Pedig elvileg, ennyi, így mennie kéne
Felteszed a H-ról a mountolt ISO-ból, majd cd hide-dal hide all,
s miután beállítottad a kompatibilitást, el kéne induljon -
ShaiHulud #67 nemis neked irtam:) amugy azert van gondod vele mert masnak is van ugyanilyen gondja hogy midnent ugyanugycsinal mint az akinek megy es megsem megy...ez rejtely amivel egyutt kell elned:) -
#66 Hát ezt nem tudom.Ezek szerint lehet hogy igen.Leht a cd-hide-nek ugyanazon a partíción kell lenni mint a mystnek.A meghaajtót nem tünteti el csak a játék elől rejti el.Most néztem.Probáld ne az eoa-t rakd win 2000 re hanem a myst V exe-t.De elképzelhető hogy a másik a baj. -
#65 Jobb klikk CD Hide-on: HIDE ALL -
Soundmaker #64 Azt értem.. azzal nincs is gondom
de miért írja hogy nincs bent a lemez amikor be van mountolva -
ShaiHulud #63 en parancsikonnal inditottam es ott raktam at win2000 re es gond nelkul indul. -
Soundmaker #62 Az számít hogy milyen particióra van téve a játék? vagy alapértelmezett könyvtárba kell tenni?
-
Soundmaker #61 Pirossal ki van X-elve a CD -hide ... H: meghajtóra bemountoltam az iso-t
eoa.exe win2000 kompatibilitási módban van... és jöny az üzi: "Original disc could not be found or not be Authenticated" -
Soundmaker #60 "Original disc could not be found or not be Autethicated" vagy mit ír ha elrejtem a virtuális meghajtót. A DVD meghajtóm meg ott van. -
#59 Mondjuk én azt raktam és elindult -
#58 Az nem elég ha csak kivan téve úgy kell beállítani hogy átlegyen pirossal xelve az ikon -
#57 A játékot a mystv.exe-vel kell indítani, de nem azt kell win2000 kompatibilis módba tenni, hanem a másik exet a MystV mappájában. -
Soundmaker #56 Igen ki van téve az ikonja, és windows 2000-re át van állítva... -
#55 A tálcán úgy jelent meg hogy kivan xeve az ikonja?
Az exe-t átállítottad win.2000-re? -
Soundmaker #54 Nekem leírhatná valaki szájbarágósan hogy akkor most mit szedjek le mit csináljak és hogyan mert a leírt módozatok közül mindent próbáltam és a hibaüzeneteken kívül egyedül olyan üzit kaptam még hogy nem találja a lemezt... szal akkor előröl: megvan az ISO-m .. Alchollal bemountoltam... feltelepítettem (K: meghajtón van virtuálisként). CD-Hide be .. hide all.. és nem tűnik el a meghajtóm... a többi két megható is bent van továbbra is (G: és H:)
szal akkor mit hogy csináljak? -
#53 Láttalak azon az olldalon!
Elkell indulni a játéknak!
Valamit nem jól csináltál,először nekem se indult el -
Soundmaker #52 Ööö ebből a verzióból nekem csak a crack kéne.. megvan valakinek? hátha működik!
Amúgy nekem megvan a RealMyst, Myst, MYst - MAsterpiece Edition, Riven (eredeti), Myst III Exile, Myst IV Revelation, Uru - Ages Beyond Myst, Uru - The Path of the shell, Uru -to D'ni, Myst V - End of Ages + az összes zenei anyag, és az eredeti könyvek angol változatban TXT-ben... Mi kell? :D:D:D:D:D:D:D
Amúgy myst-el kapcsolatban ajánlom ezt az oldalt: mystvilag.pcweb.hu
-
#51 Kijött 1 ijen verzió!!!!
MYST V: END OF AGES (c) UbiSoft
.:.........................................................................:.
^ ^
Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 09/2005
Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SecuROM 7
Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 1DVD
^ ^
Game info:
Picking up immediately where the original Myst ended, players are presented
the privilege, challenge and responsibility of restoring the lost empire
of the D'ni -- an ancient civilization of people who thrived for thousands
of years but later met with a great catastrophe. Like each previous Myst title,
Myst V: End of Ages advances the graphical beauty and detail of its worlds
with a fully immersive 3D environment. Cyan carefully crafted and combined
elements of adventure, puzzles, storyline and gameplay innovation for
the final chapter of this epic adventure series.
^ ^
Install:
1. Unrar
2. Burn or mount
3. Install
4. Copy the crack from HOODLUM dir on DVD to the game dir
5. Watch our intro
6. Play!
-
#50 És honnan töltötted le a mds fájlt ?
-
#49 Végre sikerült beizzítanom a játékot. Letöltöttem a mds fájlt vagy valami ilyet és a cd-hideos megoldással így elindult! Egyébként nagyon bahro játék, mindenkinek ajánlani tudom aki fikázza ezeket a játékokat. Elég nagy kihívást jelent szerintem mindenkinek. Végre egy gonolokodtató sorozat! Nemtudom emlékezdtek-e a 7 guest(asszem ez a pontos címe), elég régi játék, de régen sokat játszottunk vele családilag és az is megizzasztodta az elménket!
Kérdés: Keresem a RealMystet, régen megvolt, de a cd-t nemtalálom, nemtudjátok honnan tudnám beszerezni, bár torrenten fent van de senki nem seedeli! PLS HELP!
Mindenkinek hosszó,fejtörő és izgalmas játékot kívánok! -
Soundmaker #48 DE azzal mit érek? az csak lemezbevizsgáló
-
#47 akinek nem megy az probálta már a ClonyXXL v2.0.1.5 progit?
Állítolag securom 7 ellen jó!
1 probát megér!