Myst V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Hát ezt nem tudom.Ezek szerint lehet hogy igen.Leht a cd-hide-nek ugyanazon a partíción kell lenni mint a mystnek.A meghaajtót nem tünteti el csak a játék elõl rejti el.Most néztem.Probáld ne az eoa-t rakd win 2000 re hanem a myst V exe-t.De elképzelhetõ hogy a másik a baj.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

rage
Jobb klikk CD Hide-on: HIDE ALL

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Azt értem.. azzal nincs is gondom
de miért írja hogy nincs bent a lemez amikor be van mountolva
en parancsikonnal inditottam es ott raktam at win2000 re es gond nelkul indul.

Az számít hogy milyen particióra van téve a játék? vagy alapértelmezett könyvtárba kell tenni?
Pirossal ki van X-elve a CD -hide ... H: meghajtóra bemountoltam az iso-t
eoa.exe win2000 kompatibilitási módban van... és jöny az üzi: "Original disc could not be found or not be Authenticated"
"Original disc could not be found or not be Autethicated" vagy mit ír ha elrejtem a virtuális meghajtót. A DVD meghajtóm meg ott van.
nagykispeter
Mondjuk én azt raktam és elindult

nagykispeter
Az nem elég ha csak kivan téve úgy kell beállítani hogy átlegyen pirossal xelve az ikon

rage
A játékot a mystv.exe-vel kell indítani, de nem azt kell win2000 kompatibilis módba tenni, hanem a másik exet a MystV mappájában.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Igen ki van téve az ikonja, és windows 2000-re át van állítva...
nagykispeter
A tálcán úgy jelent meg hogy kivan xeve az ikonja?
Az exe-t átállítottad win.2000-re?

Nekem leírhatná valaki szájbarágósan hogy akkor most mit szedjek le mit csináljak és hogyan mert a leírt módozatok közül mindent próbáltam és a hibaüzeneteken kívül egyedül olyan üzit kaptam még hogy nem találja a lemezt... szal akkor elõröl: megvan az ISO-m .. Alchollal bemountoltam... feltelepítettem (K: meghajtón van virtuálisként). CD-Hide be .. hide all.. és nem tûnik el a meghajtóm... a többi két megható is bent van továbbra is (G: és H:)
szal akkor mit hogy csináljak?
nagykispeter
Láttalak azon az olldalon!
Elkell indulni a játéknak!
Valamit nem jól csináltál,elõször nekem se indult el

Ööö ebbõl a verzióból nekem csak a crack kéne.. megvan valakinek? hátha mûködik!
Amúgy nekem megvan a RealMyst, Myst, MYst - MAsterpiece Edition, Riven (eredeti), Myst III Exile, Myst IV Revelation, Uru - Ages Beyond Myst, Uru - The Path of the shell, Uru -to D'ni, Myst V - End of Ages + az összes zenei anyag, és az eredeti könyvek angol változatban TXT-ben... Mi kell? :D:D:D:D:D:D:D

Amúgy myst-el kapcsolatban ajánlom ezt az oldalt: mystvilag.pcweb.hu
maffia79
Kijött 1 ijen verzió!!!!<#taps><#taps><#taps><#awink>

MYST V: END OF AGES (c) UbiSoft
.:.........................................................................:.
^ ^
Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 09/2005
Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SecuROM 7
Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 1DVD
^ ^
Game info:
Picking up immediately where the original Myst ended, players are presented
the privilege, challenge and responsibility of restoring the lost empire
of the D'ni -- an ancient civilization of people who thrived for thousands
of years but later met with a great catastrophe. Like each previous Myst title,
Myst V: End of Ages advances the graphical beauty and detail of its worlds
with a fully immersive 3D environment. Cyan carefully crafted and combined
elements of adventure, puzzles, storyline and gameplay innovation for
the final chapter of this epic adventure series.
^ ^
Install:
1. Unrar
2. Burn or mount
3. Install
4. Copy the crack from HOODLUM dir on DVD to the game dir
5. Watch our intro
6. Play!

maffia79
És honnan töltötted le a mds fájlt ?

Falabu
Végre sikerült beizzítanom a játékot. Letöltöttem a mds fájlt vagy valami ilyet és a cd-hideos megoldással így elindult! Egyébként nagyon bahro játék, mindenkinek ajánlani tudom aki fikázza ezeket a játékokat. Elég nagy kihívást jelent szerintem mindenkinek. Végre egy gonolokodtató sorozat! Nemtudom emlékezdtek-e a 7 guest(asszem ez a pontos címe), elég régi játék, de régen sokat játszottunk vele családilag és az is megizzasztodta az elménket!

Kérdés: Keresem a RealMystet, régen megvolt, de a cd-t nemtalálom, nemtudjátok honnan tudnám beszerezni, bár torrenten fent van de senki nem seedeli! PLS HELP!

Mindenkinek hosszó,fejtörõ és izgalmas játékot kívánok!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

DE azzal mit érek? az csak lemezbevizsgáló
maffia79
akinek nem megy az probálta már a ClonyXXL v2.0.1.5 progit?
Állítolag securom 7 ellen jó!
1 probát megér!

Amúgy el kell tûntetni a rendes meghajtókat is és CD hide al a virtuálisat is mert nekem sehogy se megy CD hide-al!!!

Számít az hogy milyen betûjelen van a virtuális meghajtó???
Ezzel én is szívtam egy jó nagyot .. egy egész estém ment rá.. aztán valamelyik külföldi fórumon találtam meg a megoldást. Keresd meg és töröld a Windows könyvtáradban az alábbi fájlt. vpd.properties. Nekem csak ezután engedte újratelepíteni. Aki meg nem tudja elindítani a játékot van egy nagyon egyszerû módja hogy fusson. SZedjétek le a Myst V demóját és az aoe.exe fájlt a teljes játék könyvtárában írd vele felül (de elõtte csinálj egy biztonsági másolatot róla) A játék ott kezdõdik ahol a demo, de ha kilépsz a MAIN MENU-be akkor elõröl kezdheted egy nagy hátránya van a dolognak NEM LEHET MENTENI!
maffia79
köszönöm !<#integet2>

Seth
registrybõl kellene kitörölni a myst-es bejegyzéseket (regcleaner vagy vmi hasonló progival mondjuk)

PSN ID.: Beegabor

maffia79
Nem helyesen távolítottam el a myst 5 és most meg nem tudom ujra telepíteni!
Nem uninstalláltam hanem kitöröltem a játék könyvtárát !
Ujra telepítésnél meg rinyál hogy uninstaláljam le,de fel se ajálja!
valakinek valami ölet?
Thx!

ha a fizikai meghajtót nem tiltom le, akkor nálam a virtuálisak eltüntetésével elõször azon keresi. Kiírja hogy rakjam be a G:-be a CD-t, pedig benne van a H:-ban... Ha a G:-t kiszedem, és csak a H marad, akkor meg elindul, nekem ez a tapasztalatom...

steam, origin: ACE_hun

A Myst esetében a fizikai meghajtók részére nincs szükség,
míg a virtuális elrejtését a CD Hide pontosan így csinálja, ahogy
leírtad - egy kattintással...
nagykispeter
lehet nem kapcsoltad be a cdhideot,ha csak elindítod akkor az nem elég

hehe hat ha mar ott gondjaid vannak akor nem tudom mi lesz kesobb:D

nagy teremnel egyik ajtot ki lehet nyitni arra kell menni a gombhoz:)

Valaki azt mondja meg mit kell csinálni kezdénél a nagy teremben

Nekem semmilyen progi nem kell hozzá.
Megkeresem regedit-ben amin belül a d347prt nevû kifejezés van (Scsi port x) fogom, és Adminisztrátorok számára elérhetetlenné teszem ezt a key-t a premission=jogosultságok-nál. Utána ami van fizikai CD ill. DVD meghajtóm, annak a Computer Management/Disk management alatt kiszedem a betüjelét, és már indul is a progi, ez minden Anti blaxx-os szarnál mûködött eddig.

nalam a cdhideos moka mukodott, de van akinel hiaba csinalja ugyanugy akkor sem megy, szal nem ertem.

Falabu
Hellóka!

Sehogy sem akar elindulni a játék. Elõször a cd-hideos megoldással próbálkoztam, azzal nemmegy. Utána feltettem az Antiblaxx-ot beállítottam, hogy Securom 7-es védelem rámutattam a myst exe-re(eoa.exe) Alcohol 1.9.5.3015-el beolvastam a képfájlt de kiírja, hogy a cd nem eredeti! Miért?:)

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

maffia79
megy már !<#wave>

maffia79
Köszi!
Akkor a winfossal van valami!
<#falbav>

rage
Nem tudom
Még telepíteni sem kell
Nálam gond nélkül elindult, s beült az óra mellé a tálcára

maffia79
Virtual CD Hide nem akar elindulni !
Valakinek valami 5let ?

nagykispeter
Köszi mindkettõtöknek

rage
Az elõzõ verziójú Alcohollal is mûködik
Azzal kell mountolni, onnan installálni.
Az exen intézõben jobb klikk - tulajdonságok - kompatibilitás
Windows 2000 mód

Virtual CD Hide elindítása, amikor elindul, a tálcán lévõ ikonján
jobb klikk - hide all

S a játék tökéletesen elindul, semmi más nem kell neki.

torrentrõl leszeded a crackes változatot, de ehhez több tippet nem tudok adni...
nagykispeter
Nekem az a gond hogy egy elõzõ verzióju alcohol volt fenn és mikor lecerélném az újabbra akkor azt írja ki hogy lejárt a próbaidõm ezt hogy lehet kikerülni?

Már azt töltöttem 3 napja:)

Nekem megy a hide cd-vel. Leszeded a legújabb alcoholt, mountolod, aztán hide cd(hide all..), azután myst ikonján jobb gomb, tulajdonságok--> win2000 mód, és kész. Elindul, ennyi.

Érdekes játék, csak az a baj elakadtam teleportálós résznél, vagy minél... amúgy nem lesz a kedvencem a játék, de mivel nem tudtam, hogy milyen, így kipróbáltam...

Még annyit, hogy szórakoztam az anti-blaxx-al is, de azzal tényleg nem mûködik.
A Clone CD-s verzió mûködik a CD Hide-dal
:-)
CalebJoe
Mekem se mûködik. de kijött egy clonecd-s verzió ami nincs nukeolva.
maffia79
Nekem nem akar ez a cd hide müködni !
De azért köszi !<#rinya>

cd hide

Amúgy nekem mûködik :)
maffia79
belinkelné valaki a mûködõ Virtual CD Hide progit!
thx!

maffia79
letöltöttem a Virtual cd hide címû programot de indításkor azt írja hogy a rendszer nem találja a megadott programot !
Mi lehet a gond?
thx!

így megy, okés.
kösz.

nagykispeter
Köszi