Teszkó és a többiek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katze
Mindegy.
Teszkó és többiek, elmeséltem én is az élményem.

Titokzokni: nem látszik ki a cipõbõl, vagy hogyan is mondjam...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Dichter
bokazokni

Kinek a stílusán? Én nem hiszem, hogy az éhbérért foglalkoztatattakon kéne elverni a port. Õk ha akarnának se tudnának lopni.

Gorvik
"titokzoknit"
Ez mi ez? :CCC

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Ez az adott pékségben dolgozóktól függ. Ugye nem hiszed, hogy a vezetõ felkel hajnali 3kor? 😄

katze
Jóvanno, nem a nõ tehet errõl, de azért sztem õ is észrevehette volna, h vmi kurvára nem stimmel, meg akkor nem is tom mért van minden péztár mellett telefon, amit máskor, mikor 5en állunk sorba olyan lelkesen tudnak használni... Meg szerintem a STÍLUSon is sok múlik...
Egy szó mint száz, azé dühítõ volt.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Dichter
Ezt a Nestlé csokikra is ráírják. Nagyon egyszerû oka van. Ugyanavval a géppel csinálják, amivel a mogyorós csokit is. És hogy miért kell ráírni? Egyrészrõl mert törvény, másrészrõl a mogyoróallergia nagyon kemény tüneteket tud okozni.

JGTC
a csokikról meg ne is beszéljünk, meg meagáról a gyárról
"nyomokban tartalmazhat földimogyorót" az epres csoki LOL

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Nehogy azt hidd, h teszkó fan vagyok,én csak azt vettem ki a dologból, h mennyire skeráznak a nagy multi láncok, h egymást lejárassák..
Hogy mit csinálnak a pékek?
Ez csak az adott munkahely vezetõjétõl függ..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Aha a pénztárnál átbasznak a vonalkóddal a diákmunkások meg a régi közértes mamik 😄

Jah nem szabad sok tételt venni 😊

A pékek fociznak a zsömlével, belehugyoznak a zsemlemosrzsába, esetleg egér is felbukkan és nagyüzemben belesütik... nincs ebben semmi különös.
Véletlenül én találtam sörben csigát és cigarettában szotyit.
Ezeket nem a tesco csomagolja ill. készíti max forgalmazza szal...

katze
Velem egyszer volt, h akartam venni titokzoknit. Ki is választottam három egyforma párt, 99Ft/párra volt meghirdetve, és írták is ezt az asztal feletti állványon. Najóvan, kosárba vele, megyek pénztárhoz. Viszont egyen volt csomagalás, kettõn nem.
A csomagoltat lehúzta 99-ért...
A nem csomagoltakat pedig 499-ért...
Meresztem a szemeket, vágom a pofákat, nem értem. Mondom, ezek ugyanazok, hogyhogy 499-ek?
Mert ezek ennyik. És kész. Amúgy, az a poén, h úgy írta ki a gép, 10P/CS, és ez nem tûnt volna fel a fogyatékkal élõnek...
Kérdi: "Így nem kell?"
Mondom nem, persze kiakadt, azt akkor vigyék vissza a cuccost, blabla.
Jólvan, elindultam visszafele... És gondoltam egyet, elmentünk információra... És a fickó egybõl le tudta húzni 99-ért... jéé...

Nekem a döglött egér tetszett a kalácsban..
Az nagyon átlátszó trükk volt, ugyanis a tészta dagasztása közben az egér teste mindenképpen darabokra szakad..ezt csak direkt lehet belerakni a kalácsba..és véletlenül éppen azt találták meg...na jólvan..

JGTC
na ezért szokta anyám a kasszánál félórán át elemezni a számlát
lehet majomnak néznek de megéri

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

najó, de hiába van átragasztva a vonalkód, a kasszánál a kijelzõ úgyis kiírja, hogy azalatt a vonalkód alatt milyen termék fut!

sonance
Azért nyitottam ezt a topikot, mert szerintem sokan nyúltak már "mellé", nem csak én és verték át kisebb-nagyobb összegekkel. A legújabb mellényúlásom a 2+1 ingyen vörösbabkonzerv (viva la Bud) amibõl kettõt + az ingyen terméket is kifizettették. Ezen felül még ismert számomra a varázslatos vonalkód trükk, amikor 1 nagy vonalkódot átragasztanak egy kisebbel, hogy az eredeti kilátsszon, és a terméknek két ára van. Ha kettõt veszel, ne csodálkozz, ha a két ár különbözik: ég és föld! 😊 Az akciós abrosszal jártunk így, kettõt vettünk, ugyanolyat: az egyik 799 Ft, a másik 1599(!)Ft.......<#conf>

Nosza, rajta!

← ElőzőOldal 2 / 2