67
Kit hogyan húztak le pénzzel
-
Vlala #27 Nálam is átverte magát a pultos. Vettem egy üveg szamorodnit és két üveg aszút, a pultos csaj elhúzta a vonalkódolvasó előtt a szamorodnit, bepötyögte, hogy háromszor, pedig 200 Ft-tal drágább volt az aszú... szóltam neki, hogy átveri magát, majdnem leb...ott, hogy miért nem szóltam előbb, már benne van a gépben (van rajta egy C gomb, csodákat tusd művelni :) )... "mert nem én vagyok a pultos!" -
#26 Hát sztem mindkettő 799 ,- volt, (most tekintsünk el az egy forinttól, valszeg direkt így na árazva), gyakran vannak olyan boltok, ahol, a több termék vásárlásánál a blokkon nem csak az áru egyszeri értéke szerepel, hanem, ha többet vettél annak összesített árát is beírják. Jó kis fenn akadást okoz elsőre, de párszori elmagyarázásra a népek megértik :) -
#25 így van, na meg a sok részeg/drogos fiatal csak azért megy be hogy telezabálja magát csokival megisznak 1-2 sört aztán a péztárnál meg vesznek 1 doboz cigit (nehogymár azt a kevés zsebpénzét feleslegesen pazarolja hol élsz te) -
#24 Engem egy PS1-es játékkal vertek át anno, méghozzá durván ! -
Vlala #23 a hozzászólások többségében túlzást érzek.
A "ki tudja nagyobbat hazudni a teszkóról" játékot be kellene fejezni.
Inkább azt érdemes megnézni, hogy a vevők mit okoznak a boltban.
Elmegy a sörsorig, levesz egy üveggel a legdrágábból, be a kocsiba, eltolja a konyhafelszerelésekig, keres egy sörnyitót, kibontja, megissza, az üveget meg otthagyja.
A csokiik rendszeresen meg vannak kóstolva, a bicajokon nincs szelepsapka, a sokgyermekes esélyegyennlősdégi alkalmazott (ingyenélő C kategóriás) eszi a sajtos stanglit, prsze előtte válogat, turkál, tudjátok, kinek van kedve onnan kaját venni... és ha szólsz nekik, megvárnak a bolt előtt. -
#22 Sztem itt jobban bassznak át embereket mint az ország bármelyik vásáron piacozó románok!!!!
-
Phat Smoker #21 a titokzokni olyan mint a titokbugyi ?
tehát nem látszik, hogy rajtad van :)) -
#20 sehogy,mert nem járok oda!:) -
BenceYCE #19 Ráadásul aki nem alergiás a mogyoróra arra is hatása van mivel a földimogyoró "tünetnővelő szer". -
#18 Hogy ez nem jutott eszembe :D -
#17 Mindegy.
Teszkó és többiek, elmeséltem én is az élményem.
Titokzokni: nem látszik ki a cipőből, vagy hogyan is mondjam... -
#16 bokazokni -
riviera #15 Kinek a stílusán? Én nem hiszem, hogy az éhbérért foglalkoztatattakon kéne elverni a port. Ők ha akarnának se tudnának lopni. -
#14 "titokzoknit"
Ez mi ez? :CCC -
riviera #13 Ez az adott pékségben dolgozóktól függ. Ugye nem hiszed, hogy a vezető felkel hajnali 3kor? :D -
#12 Jóvanno, nem a nő tehet erről, de azért sztem ő is észrevehette volna, h vmi kurvára nem stimmel, meg akkor nem is tom mért van minden péztár mellett telefon, amit máskor, mikor 5en állunk sorba olyan lelkesen tudnak használni... Meg szerintem a STÍLUSon is sok múlik...
Egy szó mint száz, azé dühítő volt. -
#11 Ezt a Nestlé csokikra is ráírják. Nagyon egyszerű oka van. Ugyanavval a géppel csinálják, amivel a mogyorós csokit is. És hogy miért kell ráírni? Egyrészről mert törvény, másrészről a mogyoróallergia nagyon kemény tüneteket tud okozni. -
#10 a csokikról meg ne is beszéljünk, meg meagáról a gyárról
"nyomokban tartalmazhat földimogyorót" az epres csoki LOL
-
HUmanEmber41st #9 Nehogy azt hidd, h teszkó fan vagyok,én csak azt vettem ki a dologból, h mennyire skeráznak a nagy multi láncok, h egymást lejárassák..
Hogy mit csinálnak a pékek?
Ez csak az adott munkahely vezetőjétől függ.. -
riviera #8 Aha a pénztárnál átbasznak a vonalkóddal a diákmunkások meg a régi közértes mamik :D -
HUmanEmber41st #7 Jah nem szabad sok tételt venni :) -
riviera #6 A pékek fociznak a zsömlével, belehugyoznak a zsemlemosrzsába, esetleg egér is felbukkan és nagyüzemben belesütik... nincs ebben semmi különös.
Véletlenül én találtam sörben csigát és cigarettában szotyit.
Ezeket nem a tesco csomagolja ill. készíti max forgalmazza szal... -
#5 Velem egyszer volt, h akartam venni titokzoknit. Ki is választottam három egyforma párt, 99Ft/párra volt meghirdetve, és írták is ezt az asztal feletti állványon. Najóvan, kosárba vele, megyek pénztárhoz. Viszont egyen volt csomagalás, kettőn nem.
A csomagoltat lehúzta 99-ért...
A nem csomagoltakat pedig 499-ért...
Meresztem a szemeket, vágom a pofákat, nem értem. Mondom, ezek ugyanazok, hogyhogy 499-ek?
Mert ezek ennyik. És kész. Amúgy, az a poén, h úgy írta ki a gép, 10P/CS, és ez nem tűnt volna fel a fogyatékkal élőnek...
Kérdi: "Így nem kell?"
Mondom nem, persze kiakadt, azt akkor vigyék vissza a cuccost, blabla.
Jólvan, elindultam visszafele... És gondoltam egyet, elmentünk információra... És a fickó egyből le tudta húzni 99-ért... jéé...
-
HUmanEmber41st #4 Nekem a döglött egér tetszett a kalácsban..
Az nagyon átlátszó trükk volt, ugyanis a tészta dagasztása közben az egér teste mindenképpen darabokra szakad..ezt csak direkt lehet belerakni a kalácsba..és véletlenül éppen azt találták meg...na jólvan.. -
#3 na ezért szokta anyám a kasszánál félórán át elemezni a számlát
lehet majomnak néznek de megéri -
Phat Smoker #2 najó, de hiába van átragasztva a vonalkód, a kasszánál a kijelző úgyis kiírja, hogy azalatt a vonalkód alatt milyen termék fut!
-
#1 Azért nyitottam ezt a topikot, mert szerintem sokan nyúltak már "mellé", nem csak én és verték át kisebb-nagyobb összegekkel. A legújabb mellényúlásom a 2+1 ingyen vörösbabkonzerv (viva la Bud) amiből kettőt + az ingyen terméket is kifizettették. Ezen felül még ismert számomra a varázslatos vonalkód trükk, amikor 1 nagy vonalkódot átragasztanak egy kisebbel, hogy az eredeti kilátsszon, és a terméknek két ára van. Ha kettőt veszel, ne csodálkozz, ha a két ár különbözik: ég és föld! :) Az akciós abrosszal jártunk így, kettőt vettünk, ugyanolyat: az egyik 799 Ft, a másik 1599(!)Ft.......
Nosza, rajta!