67
Kit hogyan húztak le pénzzel
  • Vlala #27
    Nálam is átverte magát a pultos. Vettem egy üveg szamorodnit és két üveg aszút, a pultos csaj elhúzta a vonalkódolvasó előtt a szamorodnit, bepötyögte, hogy háromszor, pedig 200 Ft-tal drágább volt az aszú... szóltam neki, hogy átveri magát, majdnem leb...ott, hogy miért nem szóltam előbb, már benne van a gépben (van rajta egy C gomb, csodákat tusd művelni :) )... "mert nem én vagyok a pultos!"
  • Kandurex
    Hát sztem mindkettő 799 ,- volt, (most tekintsünk el az egy forinttól, valszeg direkt így na árazva), gyakran vannak olyan boltok, ahol, a több termék vásárlásánál a blokkon nem csak az áru egyszeri értéke szerepel, hanem, ha többet vettél annak összesített árát is beírják. Jó kis fenn akadást okoz elsőre, de párszori elmagyarázásra a népek megértik :)
  • ReTeK
    így van, na meg a sok részeg/drogos fiatal csak azért megy be hogy telezabálja magát csokival megisznak 1-2 sört aztán a péztárnál meg vesznek 1 doboz cigit (nehogymár azt a kevés zsebpénzét feleslegesen pazarolja hol élsz te)
  • Sir Quno Jedi
    Engem egy PS1-es játékkal vertek át anno, méghozzá durván !
  • Vlala #23
    a hozzászólások többségében túlzást érzek.
    A "ki tudja nagyobbat hazudni a teszkóról" játékot be kellene fejezni.

Inkább azt érdemes megnézni, hogy a vevők mit okoznak a boltban.

Elmegy a sörsorig, levesz egy üveggel a legdrágábból, be a kocsiba, eltolja a konyhafelszerelésekig, keres egy sörnyitót, kibontja, megissza, az üveget meg otthagyja.
    A csokiik rendszeresen meg vannak kóstolva, a bicajokon nincs szelepsapka, a sokgyermekes esélyegyennlősdégi alkalmazott (ingyenélő C kategóriás) eszi a sajtos stanglit, prsze előtte válogat, turkál, tudjátok, kinek van kedve onnan kaját venni... és ha szólsz nekik, megvárnak a bolt előtt.
  • ffxi
    Sztem itt jobban bassznak át embereket mint az ország bármelyik vásáron piacozó románok!!!!

• Phat Smoker
    a titokzokni olyan mint a titokbugyi ?
    tehát nem látszik, hogy rajtad van :))
  • DJ Skyline
    sehogy,mert nem járok oda!:)
  • BenceYCE
    Ráadásul aki nem alergiás a mogyoróra arra is hatása van mivel a földimogyoró "tünetnővelő szer".
  • katze
    Hogy ez nem jutott eszembe :D
  • katze
    Mindegy.
    Teszkó és többiek, elmeséltem én is az élményem.

Titokzokni: nem látszik ki a cipőből, vagy hogyan is mondjam...
  • Dichter
    bokazokni
  • riviera
    Kinek a stílusán? Én nem hiszem, hogy az éhbérért foglalkoztatattakon kéne elverni a port. Ők ha akarnának se tudnának lopni.
  • Gorvik #14
    "titokzoknit"
    Ez mi ez? :CCC
  • riviera
    Ez az adott pékségben dolgozóktól függ. Ugye nem hiszed, hogy a vezető felkel hajnali 3kor? :D
  • katze
    Jóvanno, nem a nő tehet erről, de azért sztem ő is észrevehette volna, h vmi kurvára nem stimmel, meg akkor nem is tom mért van minden péztár mellett telefon, amit máskor, mikor 5en állunk sorba olyan lelkesen tudnak használni... Meg szerintem a STÍLUSon is sok múlik...
    Egy szó mint száz, azé dühítő volt.
  • Dichter
    Ezt a Nestlé csokikra is ráírják. Nagyon egyszerű oka van. Ugyanavval a géppel csinálják, amivel a mogyorós csokit is. És hogy miért kell ráírni? Egyrészről mert törvény, másrészről a mogyoróallergia nagyon kemény tüneteket tud okozni.
  • JGTC
    a csokikról meg ne is beszéljünk, meg meagáról a gyárról
    "nyomokban tartalmazhat földimogyorót" az epres csoki LOL
  • HUmanEmber41st
    Nehogy azt hidd, h teszkó fan vagyok,én csak azt vettem ki a dologból, h mennyire skeráznak a nagy multi láncok, h egymást lejárassák..
    Hogy mit csinálnak a pékek?
    Ez csak az adott munkahely vezetőjétől függ..
  • riviera
    Aha a pénztárnál átbasznak a vonalkóddal a diákmunkások meg a régi közértes mamik :D
  • HUmanEmber41st
    Jah nem szabad sok tételt venni :)
  • riviera
    A pékek fociznak a zsömlével, belehugyoznak a zsemlemosrzsába, esetleg egér is felbukkan és nagyüzemben belesütik... nincs ebben semmi különös.
    Véletlenül én találtam sörben csigát és cigarettában szotyit.
    Ezeket nem a tesco csomagolja ill. készíti max forgalmazza szal...
  • katze
    Velem egyszer volt, h akartam venni titokzoknit. Ki is választottam három egyforma párt, 99Ft/párra volt meghirdetve, és írták is ezt az asztal feletti állványon. Najóvan, kosárba vele, megyek pénztárhoz. Viszont egyen volt csomagalás, kettőn nem.
    A csomagoltat lehúzta 99-ért...
    A nem csomagoltakat pedig 499-ért...
    Meresztem a szemeket, vágom a pofákat, nem értem. Mondom, ezek ugyanazok, hogyhogy 499-ek?
    Mert ezek ennyik. És kész. Amúgy, az a poén, h úgy írta ki a gép, 10P/CS, és ez nem tűnt volna fel a fogyatékkal élőnek...
    Kérdi: "Így nem kell?"
    Mondom nem, persze kiakadt, azt akkor vigyék vissza a cuccost, blabla.
    Jólvan, elindultam visszafele... És gondoltam egyet, elmentünk információra... És a fickó egyből le tudta húzni 99-ért... jéé...
  • HUmanEmber41st
    Nekem a döglött egér tetszett a kalácsban..
    Az nagyon átlátszó trükk volt, ugyanis a tészta dagasztása közben az egér teste mindenképpen darabokra szakad..ezt csak direkt lehet belerakni a kalácsba..és véletlenül éppen azt találták meg...na jólvan..
  • JGTC
    na ezért szokta anyám a kasszánál félórán át elemezni a számlát
    lehet majomnak néznek de megéri
  • Phat Smoker
    najó, de hiába van átragasztva a vonalkód, a kasszánál a kijelző úgyis kiírja, hogy azalatt a vonalkód alatt milyen termék fut!
  • sonance
    Azért nyitottam ezt a topikot, mert szerintem sokan nyúltak már "mellé", nem csak én és verték át kisebb-nagyobb összegekkel. A legújabb mellényúlásom a 2+1 ingyen vörösbabkonzerv (viva la Bud) amiből kettőt + az ingyen terméket is kifizettették. Ezen felül még ismert számomra a varázslatos vonalkód trükk, amikor 1 nagy vonalkódot átragasztanak egy kisebbel, hogy az eredeti kilátsszon, és a terméknek két ára van. Ha kettőt veszel, ne csodálkozz, ha a két ár különbözik: ég és föld! :) Az akciós abrosszal jártunk így, kettőt vettünk, ugyanolyat: az egyik 799 Ft, a másik 1599(!)Ft.......

Nosza, rajta!