Teszkó és a többiek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszkó és többiek, elmeséltem én is az élményem.
Titokzokni: nem látszik ki a cipõbõl, vagy hogyan is mondjam...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Egy szó mint száz, azé dühítõ volt.
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
"nyomokban tartalmazhat földimogyorót" az epres csoki LOL
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Hogy mit csinálnak a pékek?
Ez csak az adott munkahely vezetõjétõl függ..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Véletlenül én találtam sörben csigát és cigarettában szotyit.
Ezeket nem a tesco csomagolja ill. készíti max forgalmazza szal...
A csomagoltat lehúzta 99-ért...
A nem csomagoltakat pedig 499-ért...
Meresztem a szemeket, vágom a pofákat, nem értem. Mondom, ezek ugyanazok, hogyhogy 499-ek?
Mert ezek ennyik. És kész. Amúgy, az a poén, h úgy írta ki a gép, 10P/CS, és ez nem tûnt volna fel a fogyatékkal élõnek...
Kérdi: "Így nem kell?"
Mondom nem, persze kiakadt, azt akkor vigyék vissza a cuccost, blabla.
Jólvan, elindultam visszafele... És gondoltam egyet, elmentünk információra... És a fickó egybõl le tudta húzni 99-ért... jéé...
Az nagyon átlátszó trükk volt, ugyanis a tészta dagasztása közben az egér teste mindenképpen darabokra szakad..ezt csak direkt lehet belerakni a kalácsba..és véletlenül éppen azt találták meg...na jólvan..
lehet majomnak néznek de megéri
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nosza, rajta!