585
-
#105 Azt a 384-et hogy hoztad ki belőle?Versenymotor? -
#104 az szép DUCATI
de én nem szupermotor versenyre gondolok hanem Supermoto versenyre
Szupermoto
Csak azért kérdeztem mert láttam hogy vannak benne olyanok is, pl: a kawa amit lejjebb betettél, vagy DR-Zsm
-
#103 Eddígi rekordom,egy 187pacis Ducati-val: 384km/H
Tesztpálya nuku:-(( A leghosszabb egyenes a játékban a 21km-es Nurburgring-en van.
Supermotor verseny??? Ez jó kérdés,lehet hogy van,de mivel japcsi
kriksz-krakszok a verseny nevei és feltételei,így ezt nem tudom megmondani.(kész "öröm" kiválasztani a versenyre alkalmas mocikat így)
31%-nál járok. -
#102 Mennyit mennek ezek a mocik felnyomatva? Van Test Course, van Supermoto verseny?? -
#101 én is azt várom nagyon nagyon -
#100 Még egy pár mára,aztán tente:
-
#99 Hm,megnyerők a képek, de a japánt én is kihagyom:D -
#98 Aham...
Én megvárom sztem az eu-s verziót, hadba vagyok a japcsi betűkkel :D
De akkror majd én is ontom a képeket :D -
#97 Thx.:-))
Állat a Ninja,főleg a hangja....áááh,beszarás. -
#96 Mondom én, hog nem mered eldobni a ZX-10-est :SDASDASDS
Jók a képek! -
#95 Csak hogy pörögjön a topic:-))
Az új Katalán pálya:
-
#94 Azt az Aprilliát szápen elfektetted! -
#93 ZX-10-et nem mersz eldobni! :D -
#92 Nah,még egy-kettő:
És még egy bukta a végére...:-))
-
#91 Resetel:-(( Ez egy kicsit béna lett szerintem... -
#90 ha elesel akkor a faszi visszarohan a motorhoz vagy resetel? -
#89 Ja-ja,de ezek direkt esések:-)) -
#88 szépen tudsz esni :D -
#87 Saját. -
#86 új képek vagy te csináltad? -
-
#84 -
#83 cool hívos is az ügynökömet :) áprilisra meg is lesz -
#82 hurráá!!! -
#81 ZSíír!! -
#80 Bejelentés -
#79 Egyetértek veled cimbora!!Sajnálnám hogyha összetörne a gép! -
SlickAdam #78 Ja. Mindíg jönnek nekem a komák, hogy a GT4-ben nem törik az ótó, ... mondom fakk jú bijáccs. Ez egy simulátor, itt az úton kell tartani az autót, vezetésre kell koncentrálni. Ha törést akarsz akkor ott a derbi meg a Burnout például. -
#77 Nem is kell, az hogy lerepül a muksó és pörög a motor össze-vissza éppen elég, nem? Az legalább ugye jól van megcsinálva? -
#76 Ja még valami.Mielőtt egy csomóan elkezdik kérdezgetni: Nem törnek benne a motrok :-)) -
#75 tök igazad van én is utálom amikor ott rángatózik a kanyarban az a szerencsétlen lásd pl:MotoGP1-4 -
#74 köszi ez így akkor mégjobb -
#73 Marha jók a Replay-ek.Itt arra gondolok,hogy a mocit "rángatás nélkül" be lehet tenni a kanyarba,és ez jól néz ki a visszajátszásban.Az eddígijátékokban marhára idegesített,hogy amikor visszanéztem,akkor a gépi pilóták szépen bevették a kanyarokat,aztán megjelent köztük egy idegbeteg,aki összevissza rángatta a gépet:-))Tuti én vagyok a béna de ezt én soha nem tudtam rendesen kivitelezni,és marha idétlenül mutatott.Itt pöpec minden.
Tetszik hogy ki lehet választani,milyen stílusban ülsz agépen,egy csomó mindent be lehet állítan:hogy álljon a fejed,a karjaid,a lábaid,kanyarodásnál mennyire "lógj le" a motorról,stb.
Visszahozták a zenére vágott replay-eket,ami nálam szintén nyerő,bár a japcsi változat zenéi katasztrófálisak... -
#72 Van benne Photo-mód,de egy kicsit más mint a GT4-ben.Valami olyasmi,hogy az adott futambol a gép automatikusan menti a "legszebb" pillanatokat.És ezek lesznek a képek:-( Legalábbis én ezt hámoztam ki eddíg a japó kriksz-krakszokból.
Amúgy állat a game,egy az egyben GT4 csak motrokkal,és apróbb változásokkal. -
#71 engem az érdekelne még, hogy lehet ebben is fotózni mint a GT4-ben????
egyébként nagyon állatnak néz ki -
#70 :((((((((((((
akkor le se töltöm. -
#69 én megvárom aprilis 4.(USA megjelenés)
adddig kiviszem a gt4-et:P -
#68 látom vannak hiányosságaid konzol ügyben:)
minden japán és usa verziós game:NTSC
PAL az csak EU-ba létezik... -
#67 azt akartam még megkérdezni hogy PAL vagy NTSC a game? -
#66 HOGYAN TUDUK TÁJÉKOZÓDNI JAPÁN FELIRATOKKAL