13
  • Bith
    Szerencsére pdf-et. Aminek az a fő oka tán, hogy azt gyakorlatilag bármilyen gépen úgy ki lehet nyomtatni, ahogy azt a készítője tervezte. Ez a doc-ról (a word miatt) messze nem mondható el. Jó, ha azon a gépen kinéz olyannak, amilyennek tervezték, amin készült...
  • Anee
    Az intel logo a Toyotákon is ott van...nem elég nekik?Vagy most hogy csicskábbak, nincsenek annyit tv-n?:DDDDD
  • Nyiri
    Ha elolvasnad a cikket akkor tudnad. A cikk elso fele arrol szol, hogy az intel visszalepett mert a FIA a konkurenciaval kotott megallapodast. Nah mi a konkurencia???

Hat persze hogya Shell!
  • ewtoto
    A hírektől föggetlenől mindig az előző évi VB autók fognak a képeken helyet kapni. PL láttam toyota VIP meghívot és azon is a ferrari volt :) az méghülyébben nézett ki:)
  • BiroAndras
    Szerencsére a google-nek van egy remek "HTML változat" linkje, így nem kell órákat várni mindenféle elcseszett formátum betöltésére.
  • kbupdate
    92% sztem is elég erős túlzás.

Másrészt sok oldalon van, hogy pl. user manual letöltése: pdf-ben vagy doc file.
  • Dikkma
    Mert ott egy b***om nagy AMD logó?
  • Razgon
    Azért a legtöbb cucc még mindig HTML-ben van, dinamikus lapoknál meg egy adattáblában figyel.

Persze van sok pdf is.
  • CsabiDuke
    Ha a hondával kötöttek szerződést akkor miért a ferrari van a képeken?
  • akyyy
    *pdf
  • akyyy
    pedig a dokumentációk tényleg elég sok pdf-ben van meg! mit találsz többet, *.doc-ot vagy*.pfg -et?
  • aDannyBoy
    és ha megabájtban mérik ? :)
  • IoIa
    "...becslések szerint az interneten fellelhető dokumentumok 92 százalékát PDF-ben tárolják." - ezt az Adobe becsülte meg? Mert én nem így tapasztaltam.