Forma 1-es csapattal szövetkezik az Adobe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére pdf-et. Aminek az a fõ oka tán, hogy azt gyakorlatilag bármilyen gépen úgy ki lehet nyomtatni, ahogy azt a készítõje tervezte. Ez a doc-ról (a word miatt) messze nem mondható el. Jó, ha azon a gépen kinéz olyannak, amilyennek tervezték, amin készült...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az intel logo a Toyotákon is ott van...nem elég nekik?Vagy most hogy csicskábbak, nincsenek annyit tv-n?😄DDDD
Ha elolvasnad a cikket akkor tudnad. A cikk elso fele arrol szol, hogy az intel visszalepett mert a FIA a konkurenciaval kotott megallapodast. Nah mi a konkurencia???
Hat persze hogya Shell! <#idiota>#idiota>
Hat persze hogya Shell! <#idiota>#idiota>
A hírektõl föggetlenõl mindig az elõzõ évi VB autók fognak a képeken helyet kapni. PL láttam toyota VIP meghívot és azon is a ferrari volt 😊 az méghülyébben nézett ki😊
Szerencsére a google-nek van egy remek "HTML változat" linkje, így nem kell órákat várni mindenféle elcseszett formátum betöltésére.
92% sztem is elég erõs túlzás.
Másrészt sok oldalon van, hogy pl. user manual letöltése: pdf-ben vagy doc file.
Másrészt sok oldalon van, hogy pl. user manual letöltése: pdf-ben vagy doc file.
Azért a legtöbb cucc még mindig HTML-ben van, dinamikus lapoknál meg egy adattáblában figyel.
Persze van sok pdf is.
Persze van sok pdf is.
Ha a hondával kötöttek szerzõdést akkor miért a ferrari van a képeken? <#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
*pdf
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig a dokumentációk tényleg elég sok pdf-ben van meg! mit találsz többet, *.doc-ot vagy*.pfg -et?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és ha megabájtban mérik ? 😊
"...becslések szerint az interneten fellelhetõ dokumentumok 92 százalékát PDF-ben tárolják." - ezt az Adobe becsülte meg? Mert én nem így tapasztaltam.