Új böngészõ a Mozilla társalapítójától
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az explorer használók életét olyan borzalmasnak festetted le, hogy el sem nagyon hiszem, hogy te valaha is láttad a programot amirõl beszélsz.
Vagy ha csak a szokásos flamet próbálod nyomni, hogy bevegyenek az MS (ó bocsánat, M$!) fikázók közösségébe, akkor hazudj hihetõt, hogy az explorer-használók ne röhögjék ki a szánalmas próbálkozásodat!:)))
Vagy ha csak a szokásos flamet próbálod nyomni, hogy bevegyenek az MS (ó bocsánat, M$!) fikázók közösségébe, akkor hazudj hihetõt, hogy az explorer-használók ne röhögjék ki a szánalmas próbálkozásodat!:)))
"aztán csak csodálkoznak, hogy az IE állandóan megfertõzi valamit és hogy millió felesleges ablak jön felfele"
-HAHAHAHAHAHAHAHA EZ MÁR MAGA AZ ARMAGEDDON!:))))))
-HAHAHAHAHAHAHAHA EZ MÁR MAGA AZ ARMAGEDDON!:))))))
Egyébként jó hogy az opera mindent egy helyre tesz ez így sokkal biztonságosabb. Kit zavar hogy a böngészõ 1 másodpercel lassaban jön be, de legalább egyetlen vírus sem tud mit kezdeni vele. Meg szólni kéne már a sok bénának, hogy nem csak IE létezik, de sajna odáig már nem tudnának eljutni, hogy maguktól tudjanak egyáltalán telepíteni valamit, aztán csak csodálkoznak, hogy az IE állandóan megfertõzi valamit és hogy millió felesleges ablak jön felfele.<#pardon1>#pardon1>
firefox gyorsabb. anno operás voltam, mert nem tetszett, hogy a mozilla minden francot egyetlen alkalmazásba rak bele. azt ugyenezen halt be anno a netscape is.
meg fog most az opera.
a firefox gyors. a leggyorsabb. nincs olyan böngészõ, ami ennél gyorsabban indulna el.
kivéve egy, de az is csak speciális körülmények között:
IE windows alatt, ugyanis a windows elõre betölti az IE-t, állandóan fut(hisz része a windows filekezelõjének vagy mi) kákattyolsz a sajátgépre, majd beírsz egy url-t akkor máris IE fut. le se lehet lõni...
meg fog most az opera.
a firefox gyors. a leggyorsabb. nincs olyan böngészõ, ami ennél gyorsabban indulna el.
kivéve egy, de az is csak speciális körülmények között:
IE windows alatt, ugyanis a windows elõre betölti az IE-t, állandóan fut(hisz része a windows filekezelõjének vagy mi) kákattyolsz a sajátgépre, majd beírsz egy url-t akkor máris IE fut. le se lehet lõni...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Na, itt van bármi kézzelfogható, hogy mégis mi az, amit csinálnak.
Ezt a két dolgot emeli ki: social bookmarking and a wysiwyg blog writing tool. Szeptemberre ígérik a nyilvános bétákat.
Flock has integrated del.icio.us-type features right into the browser. When you are on a page you would like to bookmark, simply press a “+” button on the top left of the toolbar and the page is automatically included in your bookmark area (called your “breadcrumbs”). You can also tag bookmarks, of course.
Additional features include your “watchlist” (people who’s bookmarks you would like to monitor), and “groups” (basically, defined groups of flockers linking to this category).
Breadcrumbs, Watchlists and Groups all have RSS feeds (of course).
Ez megold egy csomó olyan dolgot pl. hogy nem nekem személyesen kell figyelnem a dolgok változását (mittomén, kijött-e új firmware az mp3-lejátszómhoz), hanem helyettem csinálja, és RSS értesít. Jelenleg ezt nekem egy perl-script bázis csinálja és sms-értesít. A flock ha jól látom annyival megy tovább, hogy mindezt webre ki lehet nyomni, és mások feedjeit is lehet látni. Plusz rájön a misztikus blog-tool nevû izé, amirõl semmit nem látok jelenleg :). Szerintem cool.
Ezt a két dolgot emeli ki: social bookmarking and a wysiwyg blog writing tool. Szeptemberre ígérik a nyilvános bétákat.
Flock has integrated del.icio.us-type features right into the browser. When you are on a page you would like to bookmark, simply press a “+” button on the top left of the toolbar and the page is automatically included in your bookmark area (called your “breadcrumbs”). You can also tag bookmarks, of course.
Additional features include your “watchlist” (people who’s bookmarks you would like to monitor), and “groups” (basically, defined groups of flockers linking to this category).
Breadcrumbs, Watchlists and Groups all have RSS feeds (of course).
Ez megold egy csomó olyan dolgot pl. hogy nem nekem személyesen kell figyelnem a dolgok változását (mittomén, kijött-e új firmware az mp3-lejátszómhoz), hanem helyettem csinálja, és RSS értesít. Jelenleg ezt nekem egy perl-script bázis csinálja és sms-értesít. A flock ha jól látom annyival megy tovább, hogy mindezt webre ki lehet nyomni, és mások feedjeit is lehet látni. Plusz rájön a misztikus blog-tool nevû izé, amirõl semmit nem látok jelenleg :). Szerintem cool.
Nézd meg ezt. Eléggé innovatív akar lenni, és nem jelentõs részesedésre tör, hanem niche-re, nevezetesen a bloggerekre, vagy ahogy õ hívja 2.0-s userekre. Az FF-t meg engine-ként használja, pl. hogy az extension-jeibõl át tudjon venni. Hogy mi sül ki belõle nemtom, egyelõre nem férek hozzá.
Valaki meg is nézte mirõl van szó mielõtt elkezdte fikázni? Ez nem böngészõ :). Böngészõ élményrõl beszél, community builder, blog-tool, akármi. Elég hypa dolognak tûnik, de egyelõre úgy tûnik nem publikus: meghívásos alapon mûködik.
Érdekes, hogy a firefox hogy elnyomja a mozilla-t. A csapból is firefox folyik. Az IT hírek nagy része a firefoxról szól (pl.ez is), nem hiszem, hogy ez normális. Nekem még mindíg a mozilla a default böngészõ.
Engem már nagyon hidegen hagy, 2006 ban kijön a viszta és onéttól viszlát linux viszlát mozzila helló vista[#law
Egyetértek ,tök fölösleg egy adott tipusú prg-bõl 1000 -et csinálni , inkább az ff-t csinálják meg fullra.
az ie-térnyerés nem ezzel kezdõdött, hanem azzal, hogy ingyenessé tették. aztán jött az integráció, majd megfelelõ piaci elérése részesedés után a nem java kompatibilis javával stb felteték az ire a pontot 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ha az IE nem lenne a Window$ része, sehol nem lenne. (Félreértés ne essék, nem akarom újra kezdeni az IE-Mozi harcot, vagy a micro$oft szapulását)
Viszont amit a srácok próbálnak összedobni, lehetett volna akár egy sima mozi extension is. De ha ez nekik kevés, akkor ott valami tényleg más lesz... Ha van rá idejük és energiájuk...
Viszont amit a srácok próbálnak összedobni, lehetett volna akár egy sima mozi extension is. De ha ez nekik kevés, akkor ott valami tényleg más lesz... Ha van rá idejük és energiájuk...
shit happens
Nem értem, hogy két tucat böngészõ mellett minek egy újabb? Szerintem hiányzik az inováció, a FF sem tudott semki komolyabbat lefaragni az IE részesedésébõl és azt hiszem az IE7 még ezt is részben visszaveszi. Nem hiszem, hogy akárkinek is lenne ereje a böngészõk területén valami komolyabb áttõrésre, inkább ideje lenne valami újjat kitalálni. Ez kész erõforrás pazarolás.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Siralmas.
← ElőzőOldal 2 / 2