Le tudja győzni az ember a hurrikánt?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matyóhímzés
Mér van az, hogy ha szegény amcsikkal történik valami, netán meghal párszáz ember, akkor fél évig azon liheg a világ, viszont ha mitommén Törökországban 10000ren halnak meg egy földrengésbe, az max 2cer benne van a hírekben oszt jó van.

Ja téricccsék el a hurrikánt, Mexikó úgyse érdekel senkit.<#ejnye1><#confused>

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

súrített levegõs palackban:
200 bar-os palack, 12 L-es : 2400 L levegõ (2.4 m3 levegõ)
300 bar-os 15 L-es palack: 6000L (6 m3) levegõ.
Ezek létezõ, használatoban levõ fajták (200 és 300 bar-os palackokat használnak búvárkodásra, a méretük egész kicsitõl a 15 literesig terjed)
(A természettel együtt élni igen nehéz feladat az emberi "kultúra" számára... 😞 Vannak, akik azt hiszik, hogy az emberiség így túlélheti a szülõbolygóját...)

Szeretettel:
Szalma
Shan
Szerintem építsenek továbbra is papírházakat. TÜsszentenek egyet, aztán hullik is szét...De érdekes, hogy a beton/téglaházak még mindíg állnak...<#banplz>-Florida.
"lehet nem papírházakat kéne építeni, hanem valami masszívabb anyagból 😊
vagy költözzenek el onnét" - ugyan már, az túl egyszerû lenne.
Talán ha az USA is aláírná és betartaná a KIOTOI egyezményt, az többet segítene mint ezek az agyament ötletek ....<#mf1>
"Valahogy úgy, mint amikor a gát átvágásával megmentjük ugyan a saját településünket, a szomszéd azonban víz alá kerül." - *****tok meg, de nekem úgy tûnik, az amcsikat abszolút nem érdekli, mi történik a határaikon kívül. Károsanyag és üvegházhatást keltõ gázok kibocsátása - hogy mit ne mondjak.
uniu
Egy buvarpalackban kb 3 kobmeter levego van, (100 atmosferan)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

zippofcy
Hát ezt csak úgy tudnánk meg biztosra ha Kaliforniát fenyegetné a hurrikán, a svájcinéger meg kiállna elé. Akkor eldõlne hogy ki az erõsebb: az ember vagy a természet.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Troll
Nem azzal kéne foglalatoskodni, hogy eltérítsék a hurrikánt, hanem azzal, hogy a sok barom az érintett területen vegye a fáradságot, és engedjen magának pár palack vizet a csapból, meg vegyen pár konzervet, ha már úgyis tudják napokkal elõre a vihart. <#ejnye1>

Csak kitalálja az USA, hogy lehet háborúzni a természettel.... atomot neki azt jóvan <#idiota>

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

jó a cikk, bulvárnak elmegy.

jaja 😊

lehet nem papírházakat kéne építeni, hanem valami masszívabb anyagból 😊
vagy költözzenek el onnét

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

Remélem mire megtörténnek az elsõ próbálkozások erre, már lehetséges lesz a bolygóközi utazás is, mert hogy én itt akkor nem maradok végig nézni ami történik, az fix. Így is szétcsesszük a bolygót, hát még ha ebbe is belenyúlunk... jeh. Bár szerintem túlpánikolni sem érdemes a kérdést. Ha valami elmebajos kisüt valamit, elmenekülni legfeljebb a halálba tudnánk, oda meg minek.
Túrjunk csak bele egy az egész földi légkörbe, hátha kicsit elõrébbhozhatjuk a lehûlést/felmelegedést. Senki sem tudja mi lesz ennek a következménye, de én magam is fel tudnék sorolni pár lehetõséget 2 perc gondolodás után.
Olajat a vízre, az a legszebb. Akkor már mindjárt pár millió tonna kõolajat és gyújtsuk meg.

Gracie Barra

Ekkora baromsagot.A fold idojaras rendszere az osszeomlas hataran van es meg mindig beleakarnak avatkozni.Az ostoba emberi felsobbrenduseg:Majd mi legyozzuk a termeszetet.De aszt hiszem senki nem marad majd aki kituzze a gyozelmi zaszlot.

"bedobunk valami üzemanyagbombát vagy esetleg atomot"
Persze atomot,lesz itt atom vagy hasonlo.Majd amikor megjelennek 600-800 km/h szelek amik mindent letarolnak majd,mint egy atomboba lokes hullama.
Jézuskám egy szakértõ...
Astaroth
Barmok! A Földszellemet akarjátok legyõzni? Kaptok még hurrikánt a meteorológia állomásra! Aztán utánna lehet gondolkodni...

Skynet
Alákell állni ipari LEHEL porszívóval azt szevasz😊))))
A pukkantásra én is gondoltam.Ha jó nagy hurrikánt akarunk csinálni akkor néhány vákuumbombával rálehet segyíteni??

Egy búvárpalackban mennyi levegõ lehet?és a gázpalackban gáz? ezekkel milyen eredménytlehetne elérni? (persze a felrobbantásukkal).

Bár egy 1km átmérõjû hurrikánnál lehet hogy ez "picit" kevés...

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

A HAARP-al is lehet hasonló huncutságokat, bár nem hivatalosan, de mindenhol hallani. Ja meg letéríteni a Földet a pályájáról <#szomoru1><#ejnye1>

Nem túl nehéz.
Ha jól sejtem akkor a hurrikán szemében lévõ leszálló légmozgás az alacsony légnyomás következménye.
Elég ezt a légnyomást megnövelni, és megszûnik a befele mutató erõ, ami körpályán tartja az egészet. Persze egy ideig még visszaállhat, saját tehetetlenségénél fogva, de már gyengébben.
Szóval ha a szembe bedobunk valami üzemanyagbombát vagy esetleg atomot, akkor az elég nagy felmelegedést idézhet elõ belül, ami miatt a levegõ kiágul, a nyomása megnõ, és megszûnik a centripetális erõ.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

← ElőzőOldal 2 / 2