Kínai keresőt perelnek a zenekiadók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kínával szemben szart se tudnak tenni a fejlett országok, mert bármilyen embargót hoznak is az az õ gazdaságukat is ugyanúgy súlytja. Ráadásul elég ha Kína kitiltja õket a piacáról, és máris befuccsol az iparuk (pl. hol gyártatnak?)Lerohanni se tudják mint pl. Irakot mert atomfegyvere is van, és tutira be is vetnék, végül is majdnem akkora a népességük mint a Föld többi országának együttvéve. Szóval ha valahol marad túlélõ, Kínában tutira. <#vigyor1>#vigyor1>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Sok sikert nekik, kb. annyi pénzt fognak látni a Baidutól mint tõlem látnának ha engem perelnének. <#vigyor1>#vigyor1> De majd beépítik a perköltséget az eladott CDk árába, jövõre 50 centtel drágább lesz mindegyik <#mf1>#mf1>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
mondjuk kár h dvd-r-eket nem tud keresni 😊
de remek ötlet le a kalappal, az SG-nek meg egy pont mely segítségével végre rátaláltam gy gyors mp3 keresõre.
Ahogy a srác mondta a Bizd a Hackerre c. filmben:
Az emberi tudás mindnekié, és nem sajátíthatják ki pénzes disznók.
bocs az elfogultságért. <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
de remek ötlet le a kalappal, az SG-nek meg egy pont mely segítségével végre rátaláltam gy gyors mp3 keresõre.
Ahogy a srác mondta a Bizd a Hackerre c. filmben:
Az emberi tudás mindnekié, és nem sajátíthatják ki pénzes disznók.
bocs az elfogultságért. <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Szerintem 200K nem olyan rossz sebesség, ja egy egy szám keresésére sirály 50-bõl 48, ez tetszik,
remélem a kinaiaknak lesz bátorságuk a középsû ujjukat felemelni a bírónak majd <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
remélem a kinaiaknak lesz bátorságuk a középsû ujjukat felemelni a bírónak majd <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>