5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• InfectedMann
    azon a "hivatalos" poszteren lévő alien búra nagyon hasonlít erre:

sőt sztem egy az egyben ugyan ez.
    szal ha ez hivatalos poszter akkor az alienek nem lesznek annyira mások mint a régi alienek.
    ilyen predator búrát viszont még nem láttam.
  • gabe paul logan
    Itt a patch neve, bocs nem tom hogy honnan szedtem le , de googleban rá keresel biztos megtalálod:

avp2_en_096
  • gabe paul logan
    Ez egy olyan patch avp2re amivel hálózaton/neten lehet egyszerre többen nyomni a single playeres küldetéseket!Jó csak béta = néhány bug

ITT a link ahhonnét le lehet tölteni de sztem még egy patch is kell a játékra(legújabb)
  • Dexantreal
    Mi az a coop multi? :S
  • Dexantreal
    Kemény. De Schwarzeneger nem az Aliens 5-be lesz? :S :P Mer ez most AvP: Survival of the Fittest pószternek tűnik, már nem azért :S
  • Dexantreal
    Nem hallanánk, mert a zerdőben lennének :P. Ők se bolondok, hogy mikor még csak páran vannak, behatoljanak egy látszólag védtelen, kis létszámú városkába. Majd, ha a boj megerősödött és több ezer harco áll rndelkezésre, a királynő toji a tojásait folyamatosan, s jön az áldozat is közbe....nah akkor zsupsz be a városba. Szóval nem fog feltűnni nekik az elején, csak, ha már késő lesz. No de akkor tényleg az lesz.
  • gabe paul logan
    Neee sok idegen legyen, akarok fészket!
    Leszedtema netről avp2höz coop multit, a sztorikat lejhet végitolni haverokkal :) naon jó, csak van egy-két bug
  • Darkoo
    Nem onnan származik:) De egy Swacinégeres Avp2 nagyon kafa lenne:P
  • Darkoo
    Swarci levadászná az összeset
  • viizo
    Svarci rémült arckifejezésétől az Alienek csak vérszemet kapnak :DDD
  • viizo
    a szánalmas.hu-n volt ez a gyöngyszem? :DDDDDD
  • Darkoo
    És új Alienses film a láthatáron!:)
  • Darkoo
    Itt a másik hivatalos poszter:DDDDD
  • InfectedMann
    ne bassszzzzzzzzzzzzz :)
    zsír :)
  • Darkoo
    Végre kiszivárgott az első poszter a filmről!!!
  • Darkoo
    Huha komoly:)) Vajon ő lesz Jesse?:P Nem találtam róla egy képet,pedig állítólag nagyon dögös csaj:)
  • InfectedMann
    újabb hír :)
    http://avpuniverzum.extra.hu
  • Darkoo
    HA a rendezők kemény horrort akarnak összehozni,és nem az akcióra gyúrnak,akkor hogy oldják meg azt a helyzetet,ha egy tucat alient és predatort szabadjára engednek a filmben?MErt akkor az egész film hentelésbe és akcióba menne át.NEm lenne horrorfilm így...
    Szóval talán 1-2-3 alien meg 1-2 predator,ki túléli a predhajó balesetét okozza a gondokat.Merthát 1-2 alien nem keltene akkora feltünést egy városban.
    HA több tucat alien garázdálkodna egy mai időben játszodó városkában,az esti hírekben már hallanánk is róluk a híradásokban:P
  • Darkoo
    A véres jeleneteket utólag forgatta hozzá egy társrendező,mert Anderson nem bírja a vér látványát állítólag.
  • viizo
    aki szemfüles volt tegnap este és a tv2-re kapcsolt 23:00 magasságában, az láthatta Paul W.S. Anderson talán egyetlen épkézláb rendezését, a Halálhajót. Akkoriban még tudott rendezni, elég kemény pszicho-thrillert hozott össze.
  • InfectedMann
    nekem sincs mostamában sok időm ilyesmire :(
    max hétvégén.
  • Dexantreal
    Jah ok. Na most leltem egy helyet, ahova egy srác felpakolta anno (megaupload), de már nincs fenn, szóltam neki, ha tudja, próbálja feltenni ismét. Ha meg nem, hát marad a torrent és várok sokat, míg lecsorog. Multi pedig nagyon jóóóó!. Alienekkel voltam anno mindig és volt1frankó magyar AvP2: Primal Hunt szerver és a csávó berakta az arctámadót és azzal nyomultam mindig, nagyon jókat buliztunk ott. Majd megkérdem a közeljövőben az illetőt, hogy van-e kedve ismét Primal Huntozni, bár most szerintem suli miatt elfoglalt :S.
  • InfectedMann
    sokadjára :)
    én is torrentről szedtem ne aggódj :D :)
    én is vártam :) :P
    Multy -t még nem próbáltam soha :D
  • Dexantreal
    Tudom, hogy megy. Honnan szedted le? :S Mer nekem legalább 20 óra mire lejön a torrentről, pedig jó a netem. De torrentről mindig tök lassan szedi le...

Hogy-hogy csak nem rég vitted végig? Vagy sokadjára? majd multizhatnánk, ha lent lesz az AvP2.
  • InfectedMann
    AvP2 megy rendesen azt nemrég toltam végig :)
  • Dexantreal
    Nah uninstall megvolt.
  • Dexantreal
    Hmm, oké, annyira nem nagy kár érte. Elmentettem a Goldról a király zenéket, még szenvedek vele egy picit... a játékkal és aztán uninstall. A Primal Hunt már megvan és torrentről meg töltöm AvP2-t...az bezzeg gond nélkul fut a gépen. Mer régen játszottam vele.
  • InfectedMann
    gondolom XP -n tolod és gondolom nem kompatibilis a gém az XP -vel...
    ennyi...
    vagy szar hibás egy file...
  • Dexantreal
    Nah, gondoltam itt az ideje egy kis nosztalgiázásnak: leszedtem AvP: Gold Edition-t és tök jó, de kifagy nekem, mikor Aliennel első küldinél entert nyomok relastic-n és bejön az intro :S..... gőzöm sincs, hogy miért. Gépem tök frankó, sokkal jobb jtáékokat is elbír, mint ez, szal... :S

Ötlet? Bocs, hogy ide írom, de gondoltam másnak is megvan a Gold és hátha tud valami segítséget nekem
  • InfectedMann
    de azért még találtam hibát :D

azokat senki sem vette észre vagy senki sem olvasta az előző híreket? :S
  • InfectedMann
    sorry...
    csak már azt sem tom fiú vagyok -e vagy lány
  • kBagyula #1740
    Van egy helyesírási hiba az új hírben, kérlek javítsd már ki, mert az egyik kedvenc sorozatomról van szó, ez helyesen: Battlestar Galactica

Szövegkörnyezet: "Olsson eddig kissebb szerepeket kapott filmekben és tv sorozatokban mindig pl. X-Akták, Andromeda, Battlestart Galactica,... "

Köszi!
  • Dexantreal
    Várjuk!
  • InfectedMann
    újabb hírek :)
    http://avpuniverzum.extra.hu
  • JonDavis
    Szép képsorokat láthatunk egy erdőrészletről,őzikék és szarvasok legelésznek,meg medvék majd a videó végén egy kis predator kerregés és alien visítás, majd fák kidőlnek állatok felkoncolva, távolban egy nukleáris robbanás..
  • SLICK
    bemutatják az áldozatokat... (medvék)
  • JonDavis
    De azért megnézem vagy 100szor
  • JonDavis
    Az első AvP trailerje is kb oktober végén volt látható,és semmitmondó volt.Mivel összvissz 3 hete tart a nyersanyag forgatása,nem várok az első tízer trailertől semmit,hisz szerintem csak egy látványos fél perces videó lesz szép képekkel és betűkkel:)
  • viizo
    ha most kezdték a forgatást, valszeg sajnos nem lesz túl informatív :/
  • Bokafix2
    Akkor majd szúrd be a linket lécci