16
-
#16 Egy biztos: Soros György megvette a Dreamworks SKG-t. Hogy ehhez az anim részleg is hozzátartozik, vagy sem, nem tudom, de azért kiváncsi leszek, hogy ezek után milyen filmek fognak készülni?! -
#15 Hol élsz, te? Meg tudod mondani előre, hogy 2012-ben milyen filmek lesznek? -
brutika2 #14 Szerintem az 1 nem volt nagy cucc! De azért jókat lehetett rajta nevetni! -
winnie #13 nagyon köezepes volt, de 1-2 jó poénnal minden animációs filmet el lehet nekünk adni... -
#12 ezzzzaaaazz...bár az ice age 2-t jobban várom mert azt imááádomm -
#11 riszálom ugyis ugyis :D -
brutika2 #10 Nekem maga a film nem annyira tetszett! De a zenéje az nem semmi! -
#9 elég viccesre sikerült, én isjókat röhögtem, csak megettem közbe egy liter fagyit :) nem birtam felállni hogy kivigyem :) -
Inquisitor #8 Nem volt, jól szórakoztam rajta ... na de fényes se volt! Sok poén erőltetett volt, jó pár meg kimaradt a szinkron miatt vagy simán nem értetted, ha nem amcsinak születtél :) -
nbj #7 kicsit gyorsabban nem tudják csinálni?
és nem volt halvány film........ -
irkab1rka #6 Biztos Gates nyomott oda egy százast, hogy
- Te srácok, azokat a gagyi linuxos pingvineket meg má tegyétek mán félre.
- Vazze - mondta a Dreamworks-ös arc - a többi állat senkinek se kő, a pinvin viszont atom menő..
- Te itt van még egy százas, de a filmben nem lesz pingvin, és nem nézzük meg a titkárnőtök gépén a license-et.
- Na jó, de akkor csinálunk egy külön pingvinfilmet.
- Csak ne menjen le moziba, 'kés?
- Deal bazz. Nyomsz még egy százast, és elsimítom a délszakiakat.
:) -
#5 Inkább a pingvineket nyomták volna, a filmben azok értek a legtöbbet :)) az a déli sarki beszólás állat volt... -
#4 jöhetne hamarabb is :| -
aliens #3 nemtom, szerintem ez egy halvány film volt -
Flashy #2 a Szomszédok második epizódja se az elsőnek a rókabőre. -
HUmanEmber41st #1 Rókabőrnyúzás..