51
  • MacrosTheBlack
    Na ezaz. De ha ezt is a kukából kell tankolni mint a Vissza a jövőbe-ben, akkor oké. :)
  • MacrosTheBlack
    Kérdés mibe fog kerülni.
  • MacrosTheBlack
    Hmm, ezt is be kell lőni mint a drogot? :)
  • NEXUS6
    Metanol, az egy kicsit veszélyes!;)

Én már jóideje átálltam etanol meghajtásra!
    Főleg a zlatyibazant márkájút szeretem.;)))
  • Caro
    Elmész a benzinkútra, és veszel egy litert.
    Az egy jó ideig elég lesz :)
    Olcsóbb kell hogy legyen, mint az áram, mert az áramot roszabb hatásfokkal tudják előállítani, mint a metanolt. Mellesleg a metanol megújuló enegiaforrás.
    Mondjuk szerintem a hidrogén érdekesebb. Csak nehezebb tárolni.
    De a hidrogéncella egyszerűen reverzivilissé tehető, így azt tölteni is lehet.
  • Roli
    Inkább maradok az akkuknál, kicsit nehezebb, de legalább olcsó, miután beszereztél hozzá töltőt is.
  • nickname
    azt tudom hogy nem tulzottan drága maga a metanol, de a csomagolás, a márka meg minden sz@r, nem hiszem hogy 100 ft lesz egy patron ami mondjuk 10 feltöltésre elég.
  • jeva
    majd ezt is szokitik ..
  • stinkydiver73
    hát ezaz, a metanol olcsó, de majd kitalálják, hogy csak toshiba metanolt lehet bele tenni... Nehogy ebből is olyan mafia legyen mint a tintapatronból.
  • nickname
    nekem csak egy bajom van ezzel, hogy minden alkalommal venni kell majd a lötyit. (amugy tud valaki árat?)... ami nem csak jelenti hogy pénzt kell költeni hanem hogy el is kell menni érte. Mig mondjuk a mostani aksis cuccokat csak bedugtad a konektorba (és alig kerül vmibe)
  • uniu
    hmm, laptopba jo lenne a nehez aksik kivaltasara, es az ujratoltesi ido is lerovidulne nehany masodpercre.