51
-
MacrosTheBlack #11 Na ezaz. De ha ezt is a kukából kell tankolni mint a Vissza a jövőbe-ben, akkor oké. :) -
MacrosTheBlack #10 Kérdés mibe fog kerülni. -
MacrosTheBlack #9 Hmm, ezt is be kell lőni mint a drogot? :) -
#8 Metanol, az egy kicsit veszélyes!;)
Én már jóideje átálltam etanol meghajtásra!
Főleg a zlatyibazant márkájút szeretem.;))) -
Caro #7 Elmész a benzinkútra, és veszel egy litert.
Az egy jó ideig elég lesz :)
Olcsóbb kell hogy legyen, mint az áram, mert az áramot roszabb hatásfokkal tudják előállítani, mint a metanolt. Mellesleg a metanol megújuló enegiaforrás.
Mondjuk szerintem a hidrogén érdekesebb. Csak nehezebb tárolni.
De a hidrogéncella egyszerűen reverzivilissé tehető, így azt tölteni is lehet. -
Roli #6 Inkább maradok az akkuknál, kicsit nehezebb, de legalább olcsó, miután beszereztél hozzá töltőt is. -
nickname #5 azt tudom hogy nem tulzottan drága maga a metanol, de a csomagolás, a márka meg minden sz@r, nem hiszem hogy 100 ft lesz egy patron ami mondjuk 10 feltöltésre elég. -
jeva #4 majd ezt is szokitik .. -
stinkydiver73 #3 hát ezaz, a metanol olcsó, de majd kitalálják, hogy csak toshiba metanolt lehet bele tenni... Nehogy ebből is olyan mafia legyen mint a tintapatronból. -
nickname #2 nekem csak egy bajom van ezzel, hogy minden alkalommal venni kell majd a lötyit. (amugy tud valaki árat?)... ami nem csak jelenti hogy pénzt kell költeni hanem hogy el is kell menni érte. Mig mondjuk a mostani aksis cuccokat csak bedugtad a konektorba (és alig kerül vmibe) -
#1 hmm, laptopba jo lenne a nehez aksik kivaltasara, es az ujratoltesi ido is lerovidulne nehany masodpercre.