RIAA-felhívás a fájlcserélõ hálózatoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az viszont biztos, hogy az összes VIVA-n leadott "sláger" mai (mai, tehát 1 évnél nem öregebb) magyar zene ciki (és legtöbször az a b.zernyák aki ezt bömbölteti rá se jön <#eplus2>#eplus2>)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tehát mirõl is beszélünk???
Egyébként meg "lopok", mint ahogyan az állam is lop tõlem!!!
a platát meg tök gáz.. nagyon béna lett.. Riaa vegyen fel néhány kreatív embert..
"Arra nem gondoltál" Nem, mert amit irtam azt nem belegondolas alapjan tudom. Amugy Creative hasonlo agressziv ceg mint a Microsoft, ezt is biztos tood.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
LOÁL. Arra nem gondoltál 2 összeesküvés elmélet között, hogy az Aureal pénzt kért a szabványáért, a Creative meg nem? Nem lehete hogy esetleg a cégek a költséghatékonyabbat támogatták? De.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Nem vitatkozik, nem kötözködik, csak egyetért.
Pozitív :))
(Lehet, hogy megfertõztem a "rendszerét" :))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
éppen az ilyen kis taknyok kapnak mint a NOXm eg Gyõzõke, akik eleve élbõl kasszíroznak mindenhol és
véletlenül sem az kap, akibe esetleg tehetség is szorult, de anyagi gondjai vannak a továbbjutásban.
ejj hülye világ! Matula bácsit irígylem a Tüskevárból, neki nem fájt ilyen miatt a feje-úgy kéne élni :D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az A3D 2.0 már nem volt rossz....de addigra az Aurealnak már majdnem vége volt....az EAX 2.0 meg minden igényt kielégít szvsz még ma is....
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
De mit mondtak, mivel akarják meggyõzni az embereket arról, hogy megmutatni a szomszédodnak vagy az csetes norvég havernak a zenét ciki; és az a menõ, ha az emberek egymás mellett fejhallgatóval hallgatják az eredeti cd-ket. Azért ez érdekelne. :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akik olyan szinten okádék produkciókkal állnak elõ évrõl évre, hogy tényleg ciki, nemcsak hallgatni, tölteni is...
úgyis mindenki játszik 3X 4X búcsúkoncit, abból befolyik elég zseton, minek ugrálni?
Olyanok voltak ott, hogy NOX... pont a NOX veri a mellét, aki csak már többszázéves népdalokat énekel:D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És azt akarják elérni, hogy CIKI legyen a netrõl , filecserélõköbn stb (illegális) letöltés. És az legyen a MENÕ dolgo, ha vki megveszi a 4000HUF-os CDket...
hehe
Az általad említett "megakadás" leginkább a pereknek volt betudható, onnan már próbáltak megkapaszkodni, de pénz nélkül ugye nehéz... (Az Aureal egy kis cégecske volt Creative-hoz képest) Ha emlékszel akkor pl. a Diamond is akkortájt ment csõdbe (neki Aureal, meg Nvidia kártyái is voltak), legutóbb talán a Bluesonic vette meg.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Ez az egész pedig a "fejlett" überkulturált nyugat problémája. Amíg az 1500-2000 Ft-os kazetta elõállítása kétszer annyiba kerül, mint egy 4000-5000 Ft-os magyar trágya CD-é, vagy míg egy CD kétszer annyiba kerül, mint egy könyv (aminek az elõállítási költégeirõl, meg a belefeccolt intelektulis erõfeszítésrõl ne is beszéljünk), addig a hazai jogvédõk nézzenek magukba, és kövessenek el szeppukut. Vagy adják el gyõzike 534 zebracsíkos kanapéjának a felét, és már is meg lesz a profit.
Elnézést a Sorokért:)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?