ISO-szabvány lett a PDF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal meg hagyjatok, hogy txt-be pakoltok, mert ez nyilván ostobaság. 127 bites karakterkészlettel kódolod el, vagy utf-8-al? Hogyan teszed bele a képeket, linkeket, fontokat, style-okat? Hogyan tömöríted? Hogyan oldod meg a tartalomjegyzéket, netán az oldalszámozást? Hogyan csinálsz belõle nyomtatható dokumentumot, ha pl író vagy? Hogyan teszel bele vízjegyet, és hogyan véded a tartalmat az illegális másolástól. Hogyan írsz le egy matematikai képletet??
Persze erre a sok nyüanszra mind van megoldás, pont hogy sok is.
Open your eyes, open your mind and close your mouth...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Itt van a PDF Speedup program, ha érdekel valakit.
Egyébként jó a PDF, csak a koncepciójával nem értek egyet. Még mindig nagyon erõsen ragaszkodik a papírhoz.
Akkor már jobb a html.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Én azért szeretem, mert a saját anyagaimat, régebben jegyzeteket ebben küldtem és így jóval kevesebben tudták sima névátírással plagizálni.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Elnézést a Sorokért:)