1051
-
Daza500 #1011 Akinek DIGI-je van, érdemes ránéznie a csatornakiosztásra, mert nálunk pl. bejön a Boomerang. -
Daza500 #1010 Nahát, jön az új Batman rajzfilm széria a csatornára.
Már várom, mekkorát fogok okádni a szinkron miatt. :D -
#1009 Juuuuj az mekkora mese volt:D
Mintha csak tegnap lett volna:D -
XLR8 #1008 Mike, lou és og
ott csak az egy lány volt hajótörött:D -
helikon #1007 Sziasztok!engem egy 90-es évekbeli rajzfilm érdekelne ami anno a cartoon network-on ment... Annyira emlékszek h egy szigeten játszódott és a főszereplők úgy emlékszem,hajótöröttek voltak!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Daza500 #1006 De most komolyan...
Ez az M.I. High nevű okádék anno a Cool TV-n ment. Aztán hamarosan törölték is onnan a műsorról.
Nyilván azért, mert egy nevetségesen szar sorozat, és a kutya se nézte.
Erre mit csinálnak ? Átteszik a CN-re. Hát persze ! Hülyegyerekek úgyse értik a felét, majd ők nézik. -
#1005 Sztem a ben10 is jó.
mondjuk Dextert én is hiányolom:) -
#1004 hát azokat én sem értem (mondjuk a kém a családban nekem tetszik :D)
hiányoznak a régi mesék: Dexter, Pindúr pandúrok, még a mókusfiút is megkedveltem a végére, billy és mandy
helyette viszont van Chowder, Nyomi, Foster amik viszont jók :) -
#1003 Amúgy ja..
Ami régen karakteressé tette a Cartonnetwork-t most meg mi lesz már belőle.. -
Daza500 #1002 Azon gondolkodom, hogy vajon mit keres a csatornán ilyen, hogy M.I. High, meg a Dr. Who totálisan lebutított gyermek-változata, a Sarah Jane Adventures...
Biztos ennyire nincs pénzük, hogy már a rajzfilmeket se tudják megvenni, és az ilyen Brit hulladékokat kénytelenek vetíteni. -
#1001 Ma reggel fél 9 körül volt Nyomi :) -
#1000 Hát pedig ez kár mert az volt a cartoonnetwork egyik fő eleme..
Magyarországon már 6 órakkor van márcsak cn és már billy and mandy sincsen már...
az osztálytársam egy majom azt se látom.. szerintem nemsokát a pindur panduroknak is vége vagy már vége:D
johny brawot még nézék azért:D -
#999 Azt én már vagy kettő hónapja láttam.Kár,hogy nincs hozzá felirat de jó volt nagyon.:) -
#998 A nyomi hova lett?:O
Mostanában nem látom...Nem is tom mikor szokott lenni,vmikor 3-5 között,de mostanában nincs:O
Meg volt egy Nyomis promo,zenével.Annak nincs eredetije?Olyan rossz,h már kurva jó és kéne :p -
Daza500 #997 Hát ezt is megértük:
Véget értek Ed, Edd & Eddy kalandjai.
November 8-án mutatták be Amerikában a széria finálét, az "Ed, Edd & Eddy's Big Picture Show" c. egészestés TV-mozifilmet.
TV.com-on is immár hivatalosan Ended-re váltott a sorozat.
10 éven át röhöghettünk a 3 hülyén, azért hiányozni fognak. -
Daza500 #996 Majd jönnek a felháborodott CN-zászlókat égető anyukák... -
XLR8 #995 ezen én is néztem
mondom jóhogy nem ien vérengzős öldöklős rajzfilmeket adnak
pl azt nézném XD -
#994 egyre komolyabbak ezek a rajzfilmek.
Totál Dráma Sziget:
"...és most hogy megtudtuk, hogy Hether egy kétszínű alattomos ribanc..." :D
kedves gyermek mese -
Daza500 #993 Ebből is látszik, hogy rohadtul nem tudunk külföldi csatornákat lefordítani... -
#992 mert szánalmas emberek vannak a CN mögött -
Daza500 #991 Amúgy miért van az, hogy még mindig le van vágva a reklámok vége ? -
Daza500 #990 Szerencsére azt nem adják igénytelen csatornákon. -
#989 én is. Csak nem kell szidni az anime-ket. Engem is halálba kerget a Narutó, meg az ilyen sámán király vagy mi a fene. De nem nézem, ennyi.
Viszont vannak jó anime-k, mint pl a Death Note, aminek zseniális a storyja, és nagyon érdekes -
gyepesjoint #988 bocsi!
jah,tényleg nem tipikus gyerekmesék,de én igazából nem azért nézek mesét hogy milyen a sztori,vagy hogy milyen komolyságú,én szimplán csak kikapcsolódok rajtuk! -
Daza500 #987 "Mondjuk azok inkább amolyan felnőtt anime-k, mint gyerek mesék"
Így van. -
#986 "a naruto-t is kibasznám a gecibe"
Hahó! Ez egy rajzfilm topik. lehet hogy azért kisebbek is járnak ide. Remélem a felkiáltójelet ezért kaptad...
Egyébként meg vannak jó anime-k, csak meg kell találni őket. Mondjuk azok inkább amolyan felnőtt anime-k, mint gyerek mesék -
gyepesjoint #985 hányok a japán meséktől,anime-tól...a naruto-t is kibasznám a gecibe -
Daza500 #984 Meg már igénytelen dedó-anime-ékkel is tele van pakolva... -
gyepesjoint #983 nekem még azn edzőtársam egy majom is bejött -
#982 Én régebben hatalmas CN fan voltam, mindig néztem, szinte csak az ment, még akkor, ha angol nyelvű volt a rajzfilm. Most meg havonta 1x-2x oda kapcsolok, mert élő szereplős sz*rságok vannak benne, meg tököm tudja mik. Régen volt a jó, mikor Tom és Jerry, Ed Edd és Eddy, Billy és Mandy kalandjai a Zord kaszással, és a többi klasszikusnak mondható rajzfilm futott. -
hedgehog122 #981 Bátort vissza a képernyőre!!! Mekkora királyság volt már az! Legalább egy igényes rajzfilmmel több lenne a tömérdek lócitrom mellett.
Amúgy amit még néha megnézek: Görcs ikrek, Chowder, Tini titánok, Ed, Edd és Eddy.(bár a Chowderen kívül a többi már kezd kissé unalmassá válni)
Egyébként nagyon jó ötlet volt ez a zoknis bigyó, hisz elképesztően "poénosak" és egyáltalán nem néznek ki olyan ocsmánynak, hogy rögtön rókázhatnékom legyen...áááá dehogy....
-
Daza500 #980 A zoknis faszágot én kidobnám a francba, a helyére beraknám a Fur TV-t.
Viszont akkor ez már nem gyerekcsatorna lenne.
Amúgy a CN már csak nálunk van a békasegg alatt. Amerikában még mindig jobb dolgok futnak rajta. -
gyepesjoint #979 jah,meg már a Boci és Pipit se adják...pedig azon szakadtam XDD -
gyepesjoint #978 az a baj,hogy rohadtul kezd ellaposodni a CN...2-3 éve nagyon jó volt,minden műfaj megtalálható volt,akció,idiótaság,kaland stb...de mára csak a szarak maradtak :S sehol egy Johny Bravo,sehol az Ed,Edd,Eddy...amúgy én is mindig a CN-re ébredek,lehet dedóság,de reggel kúrvára ki tud kapcsolni a Chowder :) -
#977 jah, egyébként aki Chowdert szinkronizálja az a srác... maximális tisztelet XD
Valami hihetetlenül el van találva.
Bár én nekem nem nagyon kéne olyan hülye hang, de a karakterhez teljesen maximálisan illik... Meg igazából az egész szinkron nagyon el van találva, kivéve Gesztenye új hangja. Gászpácsó még a legjobb XD
Amúgy nemtom hány éves lehet az a srác aki szinkronizálja. 12-13 körül sztem. -
#976 én is így vagyok vele.
ha felkelek, akkor reggel 7-től 8-ig chowder, aztán 11:20-tól délig megint.
Másért nem nézem. ezt a zoknitévés baromság meg... Nemtom ki az aki ezt poénosnak tudja tartani.. Komolyan mondom kicsit megcsapkodnám azt aki ezt kitalálta, és úgy gondolja hogy humoros. Komolyan, ez még egy 4évesnek is fárasztó.
No meg az az igénytelenség ami a csatornán uralkodik, hát az túlzás...
Az egyetlen jó sorozat a Chowder. Meg a Görcs ikrek. De azt csak néha látom. Esetleg még a Billy és Mandy de azt nagyon régóta nem láttam már.
Ezenkívül a Fosterék háza az amit régen néztem. az se rossz. De mára csak Chowder, mert azon kikészülnek a rekeszizmaim :D az tényleg a csúcsok csúcsa -
#975 Tudja valaki mikor lesz EEnE 6.évad?Most láttam az utolsó részt angolul és kíváncsi lennék rá!:) -
Daza500 #974 The Marvelous Misadventures of Flapjack
Jaja, valami Nyomi kalandjai a címe.
Ez is tűrhető. Már csak azért is, mert a Chowder alkotói csinálták. :D -
Daza500 #973 A Chowder az tényleg jó.
Már szinte csak miatta nézem a csatornát, érdekesmódon azt a rajzfilmet nagyon jól eltalálták.
Mindig tudok rajta nevetni. :) -
#972 Hát ja.. ha volna még egy pár évad a dexter és a ppg-ből az jó lenne...
Amúgy van egy CN-s online game az a neve hogy Fusion Fall én benne voltam a bétába aki tudja milyen volt a CN régen annak tetszenifog valamennyire a játék nekem pl tetszett:D
Van ez az új mese valami nyomi kalandja:D
Az se rossz