1051
-
manson222 #1051 -
#1050 Sziasztok! Szeretném nektek bemutatni a Cartoon Network Classic-ot, ami a CN régi tartalmaival foglalkozik, vagyis egy nosztalgia a csatorna, amelyből Magyarországon csak ez az egy létezik. A csatornán jelenleg túlnyomórészt az epizódok 30 mp-s részletei találhatóak meg, amelyeknek a célja az átirányítás. Miért van erre szükség? Kezdetben teljes részeket töltöttem fel, viszont szerzői jogi problémák merültek fel, ezért az indavideóra kerülnek fel a teljes epizódok, de mivel a YouTube használatosabb, így bárki számára kényelmesen nyomon követhető, ha új rész érkezik.
Csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCSKp4lhXsg6Qb0ZM_XYBUDg/featured -
#1049 Keresek egy jelenetet a Dexter laboratóriumából:
Valamely részben az elején dúdolja dex, hogy "ma lesz a nap mikor jelest kapok"
Ugyebár bemegy a terembe és egy gyerek kérdi hogy mondja meg a választ aztán büntit kap.
Szóval kellene a videó eleje mivel ma van a pótvizsgám és jelest kapok:D -
pokember1999 #1048 Nem. Tarr ! -
XLR8 #1047 csak nem a T-home-tól jönnek a csatornák? -
pokember1999 #1046 Link
Turpi úrfit,Bolygó kapitányát stb. akartam csak vagy nagyon kevés rész van magyarul (amit attól még lehet hogy berakok) vagy egyáltalán nincs magyar rész ! (De rakhatok angolt is) De Dexter például van. A mostani CN rajzfilmeket már én se nézem (már régóta) mert nem jók. Mondjuk már nincs és CN a csatornák között. -
Daza500 #1045 Először igen, de aztán Markovics lett az újabb részekben. Őt csak azért nem bírom, mert már szinte az összes rajzfilmben ő a fő szinkronhang, és köztudott, hogy milyen idegesítő hamis fosás-hangja van...South Park-ban Kenny hangjaként jó, ott úgyis csak makog. -
Daza500 #1044 Sztem az Orange-et az angol CN-en fogják adni, mert ott ugye tökmás a műsor. De amúgymeg az a véleményem, hogy az a sorozat kb. olyan mint a Beavis & Butt-Head volt: szinkron terén LEFORDÍTHATATLAN. És ez benne a jó. :)
A felsorolt rajzfilmeket, különösen a Generator Rex-et én mind angolul nézem, a Ben 10 is sokkal élvezhetőbb eredeti hanggal. -
xido #1043 Dexternek Bartucz Attila volt a hangja ha jól emlékszem -
#1042 Nekem sincs sajna...
Tény, hogy az elmúlt években sok trágya ment a CN-en, de azért lehet találni jót is. Például ez a The Amazaing World Gumball engem nagyon érdekelne, mert pár videót megnézve elég elmebetegnek/zseniálisnak néz ki :D :D Lehet, majd beszerzem egyszer :)
De a Ben 10 újabb részei is igen jók szerintem (amikor már idősebb), meg az a Generator Rex sem néz ki rosszul, bár ezt nem nézem.
A szinkron meg jah, tényleg idegesítő az ismétlődő hangok. Csak azt ne mondjátok, hogy Markovics Tamás még mindig adja a hangját az újakhoz :D Anyám, már a Dexternek is ő volt :D
Annoying Orange szinkronnal milyen szargagyi lenne már? :D Hé, alma! Hé, alma! :D de rossz :D :D Ja amúgy én bírom az AO-t, bár ez is az utóbbi időben elszaródott, remélem a sorozatra tartogatják jobb ötleteket.
Ja és Ed, Edd és Eddy FTW!!!!!!!! -
XLR8 #1041 nekem több mint fél éve nincs Cartoon Network-öm
de látom hogy még rosszabb lett mint volt :S -
Daza500 #1040 Én már képtelen vagyok ezt a csatornát nézni. Ennek elsősorban a szinkron az oka sajnos, mert egyszerűen élvezhetetlenné válik, és egyszerűen UNALMAS hogy állandóan azzal a 4-5 herélthangú idiótával mondatják fel.
Hát ha még az ANNOYING ORANGE-et is elkezdik rajta adni, akkor fog összedőlni bennem egy egész világ... -
#1039 értékelem a lelkesedésedet. Gondolom az 1999 a születési évedet mutatja, vagyis 13 év körül lehetsz. Amikor te elkezdted nézni a CN-t akkor változott meg kb erre a mostani förtelemre. szó ami szó:
nem látom értelmét összegyűjteni, és ezzel reklámozni a csatornádat, mert teljesen értelmetlen, az ember ha rajzfilmet szeretne nézni, akkor beír egyet, aztán nézi, és a végén hasonlóakat felajánlja a youtube. A másik dolog, hogy ezek oylan rajzfilmek, amik nem... nem annyira jók.
Azzal tudnád felkelteni az érdeklődésünket, ha olyanokat gyűjtenél össze, amiket még kb a születésed előtt vetített a CN. (Captain Planet, Tom és Jerry (habár azt még most is adja) Atomanti, Top Cat, Dexter Laboratóriuma, Centurions, stb) A bátor a gyáva kutya az jó.
Javaslom, ha tudsz fizess elő a Bumerángra és ott adnak igazán jó régi rajzfilmeket, azokat töltsd fel inkább normálisan. -
pokember1999 #1038 Jó nézelődést ! (Bocs rosszul írtam) -
pokember1999 #1037 A Youtube csatornámon gyűjtőm össze a rajzfilmeket amiket a Youtube találok
! Többek között Cartoon network rajzfilmeket ! (inkább régebbieket)
Nézzétek meg őket és iratkozatok fel a csatornámra ! Még egyszer elmondom
nem saját videók én csak össze gyűjtőm őket ! Láthattok itt többek között:
Ed Edd és Eddy,Görcs ikrek,Bátor a gyáva kutya,Süsü keselyű !
Kérhettek rajzfilmet de csak akkor rakom be ha találok is olyat :D
Ha valami akartok Privátba írjatok Youtube-on vagy íde írjatok.
Jó neézelődést ! -
XLR8 #1036 van aki még fusionfallozik? -
feketesarkany #1035 Sziasztok nem tudjátok hogy a dual masters-nek honnan lehet letölteni vagy hol lehet megnézni a részeit neten. Nincs cartoon network-öm :D -
#1034 én is kipróbáltam, sajnos elég monoton.
1, a szörnyek ölésének nincs semmi értelme, hiába ölsz meg 600-at, nem nő a szinted, csak a nano lények megszerzésével nő.
2, Fegyverek is értelmetlenek a szinthez képest. Nincsenek különleges fegyverek, mész, a szintednek megfelelő fegyvert találsz, és a szintednek megfelelő szörnyeket ölheted.
3, a Karakterek nem értem miért ilyen animések, Dextert fel se ismertem, csak azért tudtam felismerni mert oda volt írva a neve.
Nem lenne rossz, az ötlet jópofa, de sokkal több fantázia kéne bele. -
#1033 Bétába benne voltam, de ha ingyenes mingyárt megyek vissza :D -
38tibi38 #1032 Szivesen:) Nekem egy havaerom mondta:D -
XLR8 #1031 kössz:)
akk lehet hogy ismét visszatérek:P -
38tibi38 #1030 Nem. Már régóta nem fizetős. Nyugotan nézd meg:) -
XLR8 #1029 én ismerem csak sajnos már fizetős:S -
38tibi38 #1028 Hali. Ki ismeri a fusion fall-t? Az a cartoon networkon egy online mmo. -
XLR8 #1027 Az a Space Out volt:D -
#1026 Eszembe jutott még egy mese csak a neve nemugrik be:D
Vágjátok, hogy egy család kiköltözött az ürbe egy ilyen kupolából meg szmétből készített kis izén:D -
Daza500 #1025 Kár, hogy nem lett normális vége...bár érthető okokból sajnos. -
#1024 Amúgy a Samurai Jack is jó volt -
#1023 detto amúgy -
Daza500 #1022 Nekem a Mask csak angolul tetszett, aztán az vett rá, hogy megnézzem a Mozifilmet is, amin gyerekként szétröhögtem az agyam. :) -
#1021 Nembaj de a lényeg hogy ott vannak :D
De sajna csak 50 percet lehet egyszerre megnézni utána 1 órát várni kell -
#1020 kössz az oldalt, már rég megakartam nézni újra :)
habár nem sorrendben vannak a részek, mint ahogy fel van töltve, pl ami itt első résznek van titulálva az tulajdonképpen a 3. rész -
#1019 A maskot most kezdtem el megint nézni:)
http://mesekaneten.blogspot.com/2010/04/maszk-mask.html itt vannak online :P -
XLR8 #1018 én a télleg régi rajzfilmekre gondoltam és a Bernard annyira nem régi
am van még a Scooby doo, Super-Secret Squirrel, A Maszk, 2 Stupid Dogs, Droopy, Master Detective
szóval a mi időnkben voltak jó rajzfilmek:) -
#1017 Hát.. Jó valamennyire de azért néha jó volt:D -
#1016 KND az szerintem elég gagyi volt -
#1015 A legjobbakat nem is mondtátok Billy és Mendy kalandjai a Zord kaszással, KND , Pindur Pandúrok XD -
#1014 Johnny Bravo, Bernard, Bátor, a gyáva kutya, Az edzőtársam egy majom, Én vagyok Menyus :D -
XLR8 #1013 dexter laboratóriuma, boci és pipi
am mik vannak már meg? -
#1012 Huhh :D
Ezt már el is felejtettem.. érdemes volt benéznem ide. A régi rajzfilmek tényleg jobbak voltak, bár most is találni 1-2 nézhetőt..igaz már nem nézem ezeket a csatornákat.
Amúgy mondanátok pár régi mesét amik régebben mentek a CN-n (vagy esetleg más hasonló csatornán)? Mert elkezdtem őket összegyűjteni és feltöltögetni egy oldalra de pl.: "Mike, lu és og"-ra sem emlékeztem már...