2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    "Pagenaud és Power megmutatták a Mercedes F1-es srácainak: lehetséges úgy is csatázni kerék-a-kerék ellen, hogy végül nem a gumifalban kötnek ki" - írta egy néző Robin Millernek.
    "Az egyik legszebb dolog az IndyCarban, hogy nincsenek csapatutasítások ez pedig Penske alakulatára hatványozottan igaz. És pontosan erre vágynak a nézők. A Pagenaud és Power közötti kerék-a-kerék elleni csata - az utolsó körökben a győzelemért - megmutatta, hogy miért jár az IndyCar az F1 előtt" - válaszolt Miller.
  • bodajoci
    Ez IS . Mostanában nem panaszkodhatunk
  • Totti5
  • Dietrich
    ez jó verseny volt bánhatja aki nem látta. :)
  • Dietrich
    Hallo...mindjárt rajt lesz Mid Ohion. ;)
    DS2-n 20:40-től szokásos streamen 20:30-tól
  • mcmoha
    Sárhányó nélkül tényleg jobban néz ki.
  • Dietrich
    Hildebrand twitteren posztolt egy lépet, hogy milyen konfiggal teszteltek Mid Ohion...kezd végre normálisan kinézni újra az IC autó. :)
    ime eltünt róla a hátsó bizbaszok
    2018-ban jön ki az új kasztni.
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.07.23. 21:14:24
  • bodajoci
    Volt ez már fordítva is nemegyszer általában pont erre baszott már rá soxor, h a z utolsó pillanatig várt a kiállással. Úgylátszik tanult belőle :D Hunter Reay min 3 ilyent behúzott mikor bajnok lett :)
  • Dietrich
    tegyük hozzá nem először ekkora. ;)
  • bodajoci
    Toronto az mindig az :) Azé' Powernak mekkora mákja volt má
  • Totti5
    Izgalmas futam volt
  • dave9004
    célegyenes előtt milyet dob az út? :D
    Kell a hosszú egyenes pihenni.
  • Dietrich
    Vasárnap Toronto!

• Dietrich
    hát ez az....a főnöke meg hátul kullogott.
  • Dietrich
    pedig akkor volt esemény bőven ahogy az általában lenni szokott oválokon.

2x-en nagy gratula neki a sérülése miatt is...én azt hittem ilyen sérülésekkel 2 hónap pihi min. erre lazán elverte a mezőnyt...ha nincsenek a sárgák még a 2. helyezett is kört kap tőle.
  • bodajoci
    Rakéta hajtómű anyag volt abban a gépben...hihetetlen, h mennyivel gyorsabb volt, ritka az ilyen, vmit nagyon eltaláltak :) gratula neki (y)
  • Totti5
    Newgarden elképesztő volt tegnap, de nem volt egy túl izgalmas futam ( igaz az utolsó 30 kört nem láttam, bealudtam ).
  • bodajoci
    Én felvételről néztem meg, de ez a pálya ez mindent visz. Egyszerűen még nézni is félelmetes. Örök kedvenc, a legnagyobbak közt van. Már a champcar érában is imádtam :)
  • Dietrich
    csak én néztem tegnap a belgák elleni meccs előtt egy jó kis Road America versenyt? :)
  • Dietrich
    Hildebrand fogja helyettesíteni.
  • Dietrich
    Fejét megvédte a bukócső meg safer fal...bár kinézetre valóban veszélyesnek tűnt mégis az egyik sérülése abból lehet, hogy nem engedte el a kormányt.
    Jóval veszélyesebb volt Dixon autójából nézve a lerepülő alkatrészek, kerekek látványa. Ez már csak azért is furcsa, mert az Indy500-on jól vizsgáztak a kasztni változtatások nem repült el az autó ha nagy sebességnél seggel előre megy vagy az orrkúp és hátsó szárny leszakadását megakadályozandó bevezették itt is a kerekekhez hasonló láncos rögzítést. Ez a videókon jól látszik ott maradtak a kasztni mellett. Ezt meg a F1 veheti át...
    Most meg mintha semmi rögzítés nem lett volna úgy szakadtak le a cuccok Józsi autójáról.

Aeroscreen vs. halo - Merre tovább, IndyCar?
  • bodajoci
    Augusztusban, most néztem indy.com-om...
  • bodajoci
    Azt olvastam,h megúszta kulcscsont meg kisebb kéztöréssel . Szerencsére. De most mikor is lesz verseny? Ma este,vagy augusztusban?
  • dave9004
    safer barrier ide v oda, fejre még nagyot üt...
  • Totti5
    Nem kell a fejvédő.... remélem az Indy átveszi hamar.

• bodajoci
    ennyi volt :p
  • bodajoci
    és elindultak :D
  • bodajoci
    basszameg még mindig vizes a pálya :/
  • bodajoci
    kb holnap este 10-ig felvesz mindent :D
  • bodajoci
    most megint beállítom a caonmedia1600-ast 240 gigás vinyóval talán elég lesz :D :O
  • Totti5
    Ez most kimarad :( F1 lesz.
  • Dietrich
    én is 4 óra semmit :)
    De most 20:00-tól a Digi 1 adja. Streamet nem tudok.
    20:06-ra írják a rajtot.
  • bodajoci
    én felvettem a nagy semmit, mert most olvasom a digi face oldalán, h törölték a futamot...faxa :/
  • Dietrich
    Nincs megállás..vasárnap hajnalban 02:50-től (a mi óránk szerint) Texas ovál lesz.
    DS1 adja 02:45-től amit a DS3-on ismétel legkorábban 13:55-től vagy 20:20-tól a DS1, de asszem ütközik az F1 Kanadai futammal.
    vagy rögzíteni kell Digiről vagy torrent vagy megvárni míg napok múlva a széria felrakja a yt-ra. éink
    vagy fenn kell lenni és streamen nézni élőben. :D
  • Dietrich
  • Totti5
    Az is jó volt!!!
  • Dietrich
    és vasárnap? :)
  • Totti5
    Jó verseny volt, ismét egy "meglepi" remek taktikás győzelem, Bourdais
  • Dietrich
    az a igazság ez nem Andretti taktikázta, hanem Herta. :)
    Danica esetében sem volt semmilyen taktika csak szerencse, hogy nem volt sárga mint most. Teli röffentették az autót oszt menjél míg mások az élen padlógázon többet fogyasztottak számítva a sárgára..megszívták.
    Rossi meg ment azzal a céllal, hogy célba érjen ő arra nem volt elég jó, hogy akár 1 kört is az élen menjen addig amíg nem hullottak ki előle sorra. Az utolsó köre a modern kori IC leglassabb köre volt Indy500-on :)
  • bodajoci
    Vhogy éreztem az utolsó sárgánál, mikor annyira a határon volt a hátralévő körök száma, kontra telitank téma, h vki spórolással fog nyerni. Igazi Andretti taktika, nem először csinálják ezt, már Danicával is megpróbálták, indyben nem jött be, de motegiben így tudott nyerni a csaj :) De van még példa bőven .