2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
#2072 "Pagenaud és Power megmutatták a Mercedes F1-es srácainak: lehetséges úgy is csatázni kerék-a-kerék ellen, hogy végül nem a gumifalban kötnek ki" - írta egy néző Robin Millernek.
"Az egyik legszebb dolog az IndyCarban, hogy nincsenek csapatutasítások ez pedig Penske alakulatára hatványozottan igaz. És pontosan erre vágynak a nézők. A Pagenaud és Power közötti kerék-a-kerék elleni csata - az utolsó körökben a győzelemért - megmutatta, hogy miért jár az IndyCar az F1 előtt" - válaszolt Miller. -
bodajoci #2071 Ez IS . Mostanában nem panaszkodhatunk -
#2070 -
#2069 ez jó verseny volt bánhatja aki nem látta. :) -
#2068 Hallo...mindjárt rajt lesz Mid Ohion. ;)
DS2-n 20:40-től szokásos streamen 20:30-tól -
#2067 Sárhányó nélkül tényleg jobban néz ki. -
#2066 Hildebrand twitteren posztolt egy lépet, hogy milyen konfiggal teszteltek Mid Ohion...kezd végre normálisan kinézni újra az IC autó. :)
ime eltünt róla a hátsó bizbaszok
2018-ban jön ki az új kasztni.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.07.23. 21:14:24 -
bodajoci #2065 Volt ez már fordítva is nemegyszer általában pont erre baszott már rá soxor, h a z utolsó pillanatig várt a kiállással. Úgylátszik tanult belőle :D Hunter Reay min 3 ilyent behúzott mikor bajnok lett :) -
#2064 tegyük hozzá nem először ekkora. ;) -
bodajoci #2063 Toronto az mindig az :) Azé' Powernak mekkora mákja volt má -
#2062 Izgalmas futam volt -
#2061 célegyenes előtt milyet dob az út? :D
Kell a hosszú egyenes pihenni. -
#2060 Vasárnap Toronto!
-
#2059 hát ez az....a főnöke meg hátul kullogott. -
#2058 pedig akkor volt esemény bőven ahogy az általában lenni szokott oválokon.
2x-en nagy gratula neki a sérülése miatt is...én azt hittem ilyen sérülésekkel 2 hónap pihi min. erre lazán elverte a mezőnyt...ha nincsenek a sárgák még a 2. helyezett is kört kap tőle. -
bodajoci #2057 Rakéta hajtómű anyag volt abban a gépben...hihetetlen, h mennyivel gyorsabb volt, ritka az ilyen, vmit nagyon eltaláltak :) gratula neki (y) -
#2056 Newgarden elképesztő volt tegnap, de nem volt egy túl izgalmas futam ( igaz az utolsó 30 kört nem láttam, bealudtam ). -
bodajoci #2055 Én felvételről néztem meg, de ez a pálya ez mindent visz. Egyszerűen még nézni is félelmetes. Örök kedvenc, a legnagyobbak közt van. Már a champcar érában is imádtam :) -
#2054 csak én néztem tegnap a belgák elleni meccs előtt egy jó kis Road America versenyt? :)
-
#2053 Hildebrand fogja helyettesíteni. -
#2052 Fejét megvédte a bukócső meg safer fal...bár kinézetre valóban veszélyesnek tűnt mégis az egyik sérülése abból lehet, hogy nem engedte el a kormányt.
Jóval veszélyesebb volt Dixon autójából nézve a lerepülő alkatrészek, kerekek látványa. Ez már csak azért is furcsa, mert az Indy500-on jól vizsgáztak a kasztni változtatások nem repült el az autó ha nagy sebességnél seggel előre megy vagy az orrkúp és hátsó szárny leszakadását megakadályozandó bevezették itt is a kerekekhez hasonló láncos rögzítést. Ez a videókon jól látszik ott maradtak a kasztni mellett. Ezt meg a F1 veheti át...
Most meg mintha semmi rögzítés nem lett volna úgy szakadtak le a cuccok Józsi autójáról.
Aeroscreen vs. halo - Merre tovább, IndyCar? -
bodajoci #2051 Augusztusban, most néztem indy.com-om... -
bodajoci #2050 Azt olvastam,h megúszta kulcscsont meg kisebb kéztöréssel . Szerencsére. De most mikor is lesz verseny? Ma este,vagy augusztusban? -
#2049 safer barrier ide v oda, fejre még nagyot üt... -
#2048 Nem kell a fejvédő.... remélem az Indy átveszi hamar.
-
bodajoci #2047 ennyi volt :p -
bodajoci #2046 és elindultak :D -
bodajoci #2045 basszameg még mindig vizes a pálya :/ -
bodajoci #2044 kb holnap este 10-ig felvesz mindent :D
-
bodajoci #2043 most megint beállítom a caonmedia1600-ast 240 gigás vinyóval talán elég lesz :D :O
-
#2042 Ez most kimarad :( F1 lesz. -
#2041 én is 4 óra semmit :)
De most 20:00-tól a Digi 1 adja. Streamet nem tudok.
20:06-ra írják a rajtot. -
bodajoci #2040 én felvettem a nagy semmit, mert most olvasom a digi face oldalán, h törölték a futamot...faxa :/ -
#2039 Nincs megállás..vasárnap hajnalban 02:50-től (a mi óránk szerint) Texas ovál lesz.
DS1 adja 02:45-től amit a DS3-on ismétel legkorábban 13:55-től vagy 20:20-tól a DS1, de asszem ütközik az F1 Kanadai futammal.
vagy rögzíteni kell Digiről vagy torrent vagy megvárni míg napok múlva a széria felrakja a yt-ra. éink
vagy fenn kell lenni és streamen nézni élőben. :D -
#2038 -
#2037 Az is jó volt!!! -
#2036 és vasárnap? :) -
#2035 Jó verseny volt, ismét egy "meglepi" remek taktikás győzelem, Bourdais -
#2034 az a igazság ez nem Andretti taktikázta, hanem Herta. :)
Danica esetében sem volt semmilyen taktika csak szerencse, hogy nem volt sárga mint most. Teli röffentették az autót oszt menjél míg mások az élen padlógázon többet fogyasztottak számítva a sárgára..megszívták.
Rossi meg ment azzal a céllal, hogy célba érjen ő arra nem volt elég jó, hogy akár 1 kört is az élen menjen addig amíg nem hullottak ki előle sorra. Az utolsó köre a modern kori IC leglassabb köre volt Indy500-on :) -
bodajoci #2033 Vhogy éreztem az utolsó sárgánál, mikor annyira a határon volt a hátralévő körök száma, kontra telitank téma, h vki spórolással fog nyerni. Igazi Andretti taktika, nem először csinálják ezt, már Danicával is megpróbálták, indyben nem jött be, de motegiben így tudott nyerni a csaj :) De van még példa bőven .