2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • gordon 24
    Hát igen ez az ezek az emberek olyan sérthetetlennek tünnek. Anyira meg vannak védve. És mégis ,egyszerüen elképzelhetetlen hogy ilyen történjen. Szomorú!!! És az is hogy idáig azt sem tudta a világ ki ez az ember,(tv-ékre gondolok) most hogy meghalt minden tele van vele. Borzalmas hogy a szenzáció kedvéért igy bánnak egy halott emberrel.
  • Laffite
    A tribute to Paul Dana
  • Laffite
    A tribute to Paul Dana
  • Laffite
    olvastál a gondolataimban...
    amúgy tényleg szomorú, hogy ebben a szakágban még mindíg előfordulnak tragédiák, ebből is látszik, hogy itt a versenyzés versenyzés is maradt és az autókban még mindíg igazi hősök ülnek!
  • gordon 24

Szia Dana!!!!!!
  • Laffite
    szomorú hír a hétvégéről :((((
    Paul Dana loses life in Homestead morning accident
    ez az egyik utolsó fotó róla
  • Laffite
    ...tudod, a boldog nyugdíjas idők, amikor a sok pecázás mellett már efféle mókázás is belefér :)
  • ChevyG #65
    huu, de ismerös ez a név, de honnan is?!
  • Laffite
    itt pedig Rusty Wallace ismerkedik az autóval...
  • Laffite
    megkezdődtek az idei tesztek az IRL-ben, az első helyszín Homestead
  • Laffite

mégvalaki?
  • Miss Lucifer
  • ChevyG #60
  • Miss Lucifer
    Imádom ezt a francia srácot. Az ember meg se mondaná róla hogy autóversenyző és megnyer mindent amin csak elindul! Na jó, majdnem mindent.
  • Laffite
    Sebastien Bourdais megvédte bajnoki címét a ChampCar sorozatban, miután a hétvégén begyűjtötte a győzelmet Ausztráliában is. A 26 éves francia egyelőre tarol a sorozatban, ez volt idei hatodik győzelme, így a tavalyi 7-tel, és a 2003-as 3-mal már 16-ra nőtt a győzelmei száma, ami igazán nem rossz, tekintve, hogy ez még csak a harmadik idénye.
  • Laffite
    Tegnap Dario Franchitti éppencsak-győzelmével zárult a 200 körös IRL futam a California Speedwayen, Ashley Judd legnagyobb örömére, Kanaan így csak második lett, de ez télleg nem sokon múlott.
    Danica meg ezúttal (Lazier hathatós köreműködésével) sajnos a falon végezte :(

• Laffite
    Watkins Glen lineup
  • Laffite
    a hétvégi vegasi champcar futam teljes programja:
    http://www.champcarworldseries.com/CONTENT/PDF/Results/2005/20050831PDFR_0001.pdf
  • Laffite
    Nekem úgy rémlik, hogy a következő héten lesz verseny, de nézd meg az eurosport honlapján, vagy a hivatalos honlapon a kiírást.
  • Miss Lucifer
    Mikor lesz legközelebb Champ Car verseny? Ma nem lesz ugye? Nem láttam kiirva a tv-műsorban.
  • Laffite
    gyanítom Ganassinak soha többé nem lesz már ekkora csapata... azt a pár évet nagyon elkapták, kocsival, motorral, és két zseniális versenyzővel, és tegyük hozzá, akkor még ellenfelek is voltak bőven, nem úgy mint most... de sajnos az idők változnak... :(
  • Ramore
    :)
  • robotnyk
    szerintem is
  • Ramore
    hát igen, de micsoda különbség van a két versenyző között, márha nem túl sértő versenyzőnek titulálnom Nissany-t. (szerintem az) :)
  • Laffite
    ez egy nagyon nagy csapat volt...
  • robotnyk
    ezt Nissany játszotta el a hungaroringen
  • robotnyk
    thx
  • Laffite
    ...egy jó kép 1999-ből... Jimmy Vasser érdekes helyről integet :)
  • Laffite
    Championship Auto Racing Teams
  • Laffite
    a mostanit én sem, de a múltját és a történelmét igen, azért kár lenne
  • robotnyk
    anno a CART minek volt a rövidítése?
  • ChevyG work
    én valahogy nem sajnálom a CC-t
  • Laffite
    Nekik ez elég is lenne, de az IRL vérszemet kapott és nekik az egész torta kell. Érzik, hogy a ChampCar bajban van, és azért húzzák a dolgot, hogy talán közben tönkremegy a sorozat és akkor amúgy is mindenki átmegy hozzájuk ingyen és bérmentve. Nem véletlen a ChampCar-ban a sok bevásárolt versenyző, a kis létszám, a szponzorhiány, és nem véletlen kényszerültek arra sem az ottani csapatok, hogy külön az Indy 500-ra autót vásároljanak, mert a szponzorok többsége csak úgy adott nekik pénzt, ha ott is elindulnak, ez szerintem mindent elmond a CC helyzetéről.
  • Ramore
    amennyiben ezt belátnák és meg tudnának egyezni akár 60-40%-ban is, még akkor is hosszú távon a kevesebb az több lehet a ChampCar-nak.
  • Laffite
    Tudják ezt ők is, csak az IRL álláspontja most az, hogy ők sokkal népszerűbbek, + náluk van az Indy 500 is, ami a 2 sorozat egyértelműen legfontosabb megmérettetése, szal mindezek miatt nekik több járna a majdani közös tortából, és ezen ment a huzavona, ezért nem tudtak megegyezni. Ami azt illeti van a dologban valami igazság, a ChampCar jelenleg sokkal kevesebbet tudna csak beletenni a közös kalapba.
  • ChevyG work
    csak mire ezt felfogják a fejesek...
  • Ramore
    a két sorozat összeolvasztása pedig szerintem mindenkinek jót tenne, (nem csak a szurkolóknak) még annak ellenére is, hogy az egyiknek éppen jobban megy, hiszen a több szponzort nyerhetnének meg, drágább lehetnének a közvetítések, nagyobb verseny lenne az "ülésekért" is stb..
  • Laffite
    jaja, a szezon felét bepréselték június-júliusra, előtte-utána meg szinte alig van verseny :(
  • robotnyk
    sajnos jövőre rövidebb lesz a sorozat :(

• Laffite
    kíváncsi voltam, hogy hova lett a csaj, mert azért nem volt ő olyan lassú, mindíg elég jól ment... szal mostanra felszedett pár kilót és már NASCAR-ral próbálkozik sajnos inkább kevesebb mint több sikerrel... az eredményei itt:
    2005 NASCAR Grand National Division, West Series