2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • bodajoci
    Amúgy aki nézte az hol nézte? Mert nekem nem igazán volt jó a Race Controll...
  • bodajoci
    Az a szomorú, h ahogy nézem a sportlub nem fogja adni az összefoglalót sem, a motorsportok.hu meg nem jó, ott írtak érdemben egyedül az indyről. Pedig az indy egyre jobb a forma 1 meg egyre szarabb, mégsem tudjuk normálisan nézni ezt a sorozatot:-/
  • Ulvar
    Ász csapat: (kemény 2 éves tapasztalatommal) Team Penske, Target Chip Ganassi.

Target pilótái: Scott Dixon (volt bajnok már), Dario Franchitti (ő a tavalyi év bajnoka) valamint lesz egy 3. pilótájuk idén még nem állandó de jövőre valszeg az lesz az Graham Rahal

Penske pilótái: Ryan Briscoe, még nincs bajnoki címe, de tehetséges Ausztrál pilóta, és van magyar vér is benne :).
    Helio Castroneves, na őt nem nagyon kell bemutatni...többszörös indy500 győztes és még sorolhatnám , wikipédia majd segít :P.
    valamint Will Power, aki szintén tehetséges srác, ő most nyerte meg ha nézted a futamot.

Ezen kívül még vannak ászok, de megoszlanak, valaki road/utcai versenyeken jó, valaki kifejezetten oválon. Akiket felsoroltam tudnak minden körülmény között versenyezni...akit talán még érdemes megjegyezni, az Tony Kanaan. Ő több szériában is indult már világ szerte.

amúgy fél 8kor már vége volt a futamnak :)..
  • Black Ghost
    Mi fasz van, most meg foci megy?
  • Black Ghost
    Mondjatok pár pilótanevet kik az ászok?
  • Ulvar
    INDYCAR MÁR MEGY EZEK SZERINT ELNÉZTEM AZ IDŐT!
  • Black Ghost
    Itt van pár válogassatok.
  • Akey
    Oksa. Előre is köszi!
  • Ulvar
    keresünk majd és dobunk 6kor.
  • Akey
    Valaki tudna dobni egy stream-et az esti futamhoz?
  • Angyalifény
    Ezek a kocsik amúgy mennyít mennek ? F1challenge módba 340-et nyomtam 1 oválon . Le vannak fojtva az autók vagy mint F1-be megy amennyível megy.
  • Angyalifény
    mert sose izgatott hogy a kedvenc sporteseményeimet élőbe nézhessem csak nézhessem végig . ennyí. (főleg nem olyannál ami nem olyan hogy tele van a web [magyar része] az eredménnyel mint focinál , F1-nél stb..

csak összefoglaló ez gáz...
  • Dietrich
    ha nem izgat minek érdekel?
    összefoglaló
  • Angyalifény
    Az engem nem izgat hogy élőbe láthassam. És leadják asz egész versenyt vagy csak összefoglaló ?

köszio.,
  • Dietrich
    ja felvételről szerdai napokon..kivéve az indy500-at azt élőben adják..

amúgy az igazi fanok élőben nézik a neten vagy torrentről leszedik hétfőn és eredeti amcsi kommentel nézzük..ha már ennyire nem foglalkoznak azzal, hogy europában is lássuk élőben.
  • Angyalifény
    Hali.

most kezdek ismerkedni ezzel a sporttal. Első és (számomra) legfontosabb kérdés minden versenyt lead a sportklub ?? (azt hiszem itthon ők adják)

köszi
  • Dietrich
    ritka de az új aero csomag+pálya ezt hozta ki belöle.
  • bodajoci
    Nagy taktikai csata volt, de ilyet, h egy oválon ne legyen sárga, én még nem láttam, se itt, se anno a cartban, pedig aztán nézem vagy 10 éve. Jó kis verseny volt.
  • Akey
    Ganassi bácsi nem kicsit agyas, Dario meg egy mocskos mázlista. Életem első élőben végignézett IRL futamán nem volt egy sárga zászló sem... (Igazából Rahal első győzelme volt az, de annak a rajtjáról lekéstem.)
  • bodajoci
    Az eddigi versenyeket csak leader, vagy bord cam-ból nyomták.
  • bodajoci
    Persze ezt az indycar.com is free adja, mert ez a csicska sportklub is élőben tolja:-/
  • bodajoci
    Nagy meccs lesz sztem nézzétek:-)
  • Dietrich
    sportklub szombaton élőben adja a záró futamot
    22:30Indy Car, Homestead élő!
    Miami Speedway

Közülük kerülhet ki a 2009-es bajnokság győztese.
    1.Dixon 570
    2.Franchitti 565
    3.Briscoe 562
  • bodajoci
    Jah meg Danica 3. helye, na az sem semmi:-)
  • bodajoci
    Jó kis verseny volt, talán előzésből lehetett volna több is, de idén mintha nehezebb lenne előzni, és nem csak itt Indyben. Pedig asszem egyedül a variálható tengelytávot szüntették be, minden más azonos az autókon.
  • bodajoci
    Az edzéseken ez volt a legmelegebb bukta, nagyon nagyott mentett Rahal, h nem rongyolt bele Andrettibe
  • bodajoci
    Ma este fél hétkor a sportklubon Indy 500 élőben. Akinek nem elég a mai forma 1 az nézze, én fogom
  • Dietrich
    Hivatalosan is bejelentették az egyesült szériát
  • Dietrich
    szép lenne de én a 22-24 létszámot tartom reálisnak hogy összejöhet.
  • irlindy
    31 autó...szép lenne :)
  • spect16
    Hogyan tovább? A régi szép időket az újra egyesülés(egymásba olvadás) se tudja már visszahozni.
    Vagy remélik, hogy így megtudják szorongatni a NASCAR-t?
  • guardian hero

Itt a cikk.
  • Dietrich
    Végre újra egyesül a két széria!

http://www.motorsportok.hu/index.php
  • spect16
    Grat' Tracy-nek, cleveland-i győzelméhez. Úgy látszik a Minardi jó csapat lesz az USÁ-ban?(legalábbis Doornbos 2. lett)
  • spect16
    Akit érdekel:június 10. Champcar: Portland Eurosport2 22.00h.
    június 12.(ism.) Eurosport 9.00h.
  • spect16
    Szép volt Power. 17-ből 9-n érnek célba, egész jó arány:(
  • Dietrich
    Champ Car Atlantic - 30 autó várható Vegasban

Graham Rahal a Newman/Haas/Lanigan Racing versenyzője

Rocketsports + RuSPORT = RSPORTS

Dominguez visszatért a Forsythe Racinghez

A Minardi bejelentette mindkét versenyzőjét
  • Dietrich
    Elhalasztották az állórajt bevezetését
  • B0B0
    De nagy a csönd, pedig történelmi év elé nézünk! Zsótika személyében meghódítjuk amerikát!
  • seventeen
    csoda de túlélte szerencsére
    :)