2275
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
Hát ha az jobban elkezd égni akkor az egész pit lángolt volna, mint 94ben Verstappennél...és ja, örülhetünk ennek a szép kis összefogásnak :). -
Azért jó látni mekkora összetartás van a csapatok között. :) -
Ja. -
Ha nem baj még kérdeznék tekintve én ezzel csak most ismerkedem, angolul meg nem tudok , tehát elolvasni nem tudom a hivatalos cuccokat.
Itt is az van mint a Sprint-be, hogy bármi piszok bekerül a pályára vagy baleset van akkor slussz az egész pályán sárga van és mindenki vonatozik ?
köszi. -
2 személyes autó. Királyul néz ki :D -
tavaly a magyxar futamot. :) -
most pedig 25. számold ki :D
természuetesen nem minden 1-es futamot végig mint írtam tavaly pl a magyar versenyt átaludtam kb.. de jó 85%-ot tuti végig láttam ez idő alatt a versenyekből. -
8-10 éves korom óta
Senna halálát már láttam a tv-be és akkor még "kicsi" voltam 10 körül. -
attól mert több a versenyszám nem jelent mínőséget is ;)
itt sincs F1 féle kékzászlós szabály se oválon se road/street pályán.
egy kikötés van blokkolni tilos.
Te mióta nézel F1-t? -
Semmi csak mondtam hogy én nevetségesnek tartom az ilyen 17-19 futamos évadokat. MotoGP,Indy, és F1 az év nagyrésze ezek nélkül van viszont a sprintbe 52 hétből 36 verseny.... na látod ez már 1 álom :)
más: itt sem számít a kék zászló ha jól tudom sprintbe oválon belengetik de x nem köteles félre állni hogy y elmehessen. (mint F1) Indy-be ez hogy van ?
Nem hinném hogy F1-be mindenki esőért imádkozna aki szereti és nem úgy ül le hogy megszokásból nézem de úgyis uncsi lesz,,, hanem tényleg szereti annak jó kifejezetten a mostani évad. (pl nekem, tetszik ) -
jó és ennek miköze a F1 vs IC-hez? 
IC jelenleg azon van hogy megerősödjön és lesz 20-22 versenye a késöbbiuekben, 2012-től új kasztni és motorformula lesz (remélhetőleg több gyártóval) és akkor ki nem szarja le melyik a gyorsabb ha verseny az IC-ben van a vonaztozás meg az F1-ben? Mindenki esőért imádkozik hogy történjen ott valami... -
A sprintbe 36 van na az látod már tetszik,(F1-BE is keveslem a 18-(?9?)-et ) -
egyébként ott van az Indy500 eredményei..kvali, top speed stb. nézz utána mennyi az annyi. -
"az Indianapolisihoz hasonló un. Super Speedwayek biztosították a jogot a Világ Leggyorsabb Versenysorozata elnevezésre." -
F1 autó max. 18000 rpm 800 ló könnyebb össztömeg
IC autó max. 10000 rpm 650 ló nehezebb össztömeg
road pályán semmi sem gyorsabb az F1 autótól..
a super spedway miatt viszont az IC a gyorsabb.
amig létezett a CC a 2650ccm torbó 1000 lovat is tudott de lekorlátozták 750 lóra..superspedwayen GDF tartotta a zárt pályás csúcsot (a mai napig)
241.xxx mérfőld -
neked vannak nagy igényeid...
F1-nek sok éven át max. 16 futama volt.. -
Még 1 kérdés. Miért ilyen kevés verseny van ? (számomra a 17 futam hogy is mondjam kevés , de lehet nekem v annak nagy igényeim ) -
Hali. Meik autó gyorsabb / hol mennek gyorsabban ? Forma1 vagy Indycar ?
Lehet csak váéosi legenda de én úgy hallottam 1 indy-s kocsi elérheti akár a 350-et is versenyen de akár 400-hoz közel is.... (km/h) -
a swift saját honlapján kíván boldog július 4-ét és 14-ét.. -
bodajoci #334 Elkhart Lake-nek örülnék a legjobban, dehát Laguna Seca is király hely, nameg a Michigani 2 mérföldes ovál Indy után a legjobb sztem. -
Bernard tradícionális pályákban és 24 versenyes szezonban gondolkodik -
KASZTNIDÖNTÉS BEJELENTÉSÉNEK HIVATALOS IDŐPONTJA: JÚLIUS 14.
A sajtótájékoztatóra Indianapolis-ban kerül. -
bodajoci #331 Faja kis verseny volt ez az iowai, volt tülekedés rendesen. Most viszont jön talán az egyik legkirályabb pálya, Watkins Glen
-
ráadásul 70%-ban jósoltak esőt..pénteken még tornádó riaztás is volt -
bodajoci #329 Ahoz képest, h 20:30-kor kellett volna kezdődnie, már 20:22-kor a 7. körben van a verseny sárga zászló alatt. A fene sem érti, h soxor mit kavarnak ezek a jenkik, de nem ez az első eset
-
bodajoci #328 Jah olvastam már, csak akkor nem értettem a dolgot, mikor néztem. -
de csak más fórumon már kitárgyaltuk (ott van élet itt nincs)
Düh és értetlenség De Silvestro balesete miatt -
bodajoci #326 Texast nem nézte senki?
Danica nagyot ment, ha jó autó van alatta, akkor tud-ő, hiába fikázták mostanában. Simona, meg majdnem megégette magát, illetve a keze meg is égett. Nem értettem mit töketlenkedtek a safetysek. -
bodajoci #325 Azért az uccsó körben az a baleset...beparáztam egy kicsit még én is, hát akik ott voltak bazzz. Dario megérdemelte, pedig a vége felé azt hittem elúszik neki, mert emléxem mikor kiment Castroneves egy rövid rátankolásra, azt hittem kihúzza vele. Jó verseny volt, TK előtt, meg a csapata előtt is le a kalappal
-
Váratlan fordulat: minden motor jöhet az IndyCarba! -
Franchitti második Indianapolis 500-át nyerte! -
elkezdték az edzést..
http://racecontrol.indycar.com/player.php?type=true -
20 millió dollár az Indy 500 és a Coca-Cola 600 győztesének?
További sok új hír itt -
http://irace.hu/
-
bodajoci #319 Hát jónak néz ki, remélem az is lesz.
-
azt csiripelik a madarak ez az oldal lesz az (tesztidőszak van) 
Barry Green és Paul Tracy újra egy csapat lesz Indy-ben -
Semmi olyat, amihez nincs köze a Paliknak vagy egyéb celebhez... -
nadatomi #316 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy valamelyik magyar TV fogja-e adni az indy500-at? -
A hétvége menetrendje
Péntek
16:00 - 17:00 - IndyCar Series - 1. szabadedzés
19:00 - 20:00 - Indycar Series - 2. szabadedzés
22:00 - 23:30 - IndyCar Series - Kvalifikáció
Szombat
19:30 - 20:00 - IndyCar Series - Verseny előtti felvezetés
20:00 - 22:00 - IndyCar Series - Road Runner Turbo Indy 300 (200 kör, TV: ABC)
Az INDYCAR RACE CONTROL MINDENT élőben közvetít! -
igen