2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
#392 a legszebb az volt mikor ez a perverz náci aki Todt elött volt, kitalálta a champcar szabályzatának 70%-át átkell venni és utána azt leakarta védetni mintha az f1 találta volna ki..kicsit kiröhögték, hogy azért ez nem úgy van ám ;) -
#391 ha engedik indulni kb. 5-8 körön belül jön a szokásos "hidralika" hiba ;) -
bodajoci #390 Sztem Duno egy mozgó akadály a pályán, ezt mindenki látja. Nem csodálom, h így döntöttek, múltkor is kiintették a versenyből, igazuk is volt. -
#389 indycarnak semmi köze az FIA-hoz..ellenkezőleg minden szabályt ami a biztonsággal kapcsolatos az FIA vette át 10 évre visszamenőleg.
Aztán voltak olyan szabályok is amik baromságok F1-re átültetni..pl. az oválos kvali..4 kör amiből 2 átlaga számít és hogy ne tudja a szélárnyékot kihasználni egyesével teljesitik.
FIA mit csinált?
ÁÉtvette azt a részét, hogy 1 mért kör és egyedül a pályán..road pályákon :DD -
#388 Elveszik a versenyzői jogosítványát. Mint anno amikor Ide kilökte San Marinoban Alberst. Alkalmatlannak találták és elvették a jogsit ennyi. Hogy volt e más szankció azt nem tudom, csak olyan idióták az FIAnál hogy visszahozzák jövőre a 107%ot és ezzel kit fognak súlytani? Senkit mivel még a leggyengébb csapat is röhögve behúzza és szerintem ha jövőre jön 1 új csapat pluszba még ők is képesek lesznek az első futamon megfutni az időt...erről ennyit. -
#387 Ezt a próbaidőt az F1-be is megteheti az FIA ? -
#386 Edmonton, időmérő edzés: Újra Power a király!
Edmonton, időmérő edzés: Hinch idei negyedik pólja
Elfogyott a türelem: Duno próbaidős lett! -
#385 Jegyárak mára, kanadai dollárban:
Lelátóra:
Gold $165
Silver $148.5
Bronze $100
Wheelchair $100
Wheelchair Attendant $100
Safefreight Technology Paddock Pass $40
Pizza 73 Pit Walk Thru Pass $20
Nem lelátóra:
Felnőtt $60
Gyerek $25 -
bodajoci #384 Jó kis cikk:-) Már alig várom az esti versenyt, csak nehogy roncsderbit csináljanak a srácok. Mondjuk Edmontonban nagyobb hely van a pályán.
Ahogy nézem agridet, lesznek meccsek:-) -
#383 Briscoe írt Twitteren. Most indulnak Edmontonba, illetve majd reggel... -
#382 Forrong a paddock Toronto után
Sok versenyző kibukott a Honda Indy Toronto vasárnapi leintése után, ki a médián keresztül, ki a Twitteren üzente meg véleményét riválisának. A hat sárga zászlót és számtalan ütközést produkáló versenyt látva ez nem is csoda. Arie Luyendyk és AJ Foyt még a hagyományos módon, néhány pofonnal rendezte a vitás kérdéseket annak idején, de az új korszak új módszereket hoz magával. Bosszú, elégtétel, reváns - a hétvégén Edmontonban valami ilyesmi várható.
Tracy és Scheckter Twitteren megbeszélték a Tagliani incidenst:
PT "örülök hogy ezúttal nem én voltam, pedig évente egyszer megtaláljuk egymást... Tag-gel háborúzni mindig jó móka... TESÓ!"
Tomas "lehet hogy bukósisakban jön a drivers meetingre ;)" -
#381 Udvarias sajtóközleményben reagált a Swift
A Delta Wing hivatalosan is csalódott a kasztnidöntés miatt
A Lola még nem adott ki tájékoztatót.
Toronto újjáépítése a tervek szerint halad -
#380 de miért gondolja mindenki hogy jobban ért a tervezéshez, mint a mérnökök? -
Akey #379 Ha az első kép a "mag", akkor nincs mit szépíteni, ez egy gané. Mit keres a hátsó kerék mögött az a vacak? Mint ha a Michele Vaillantból szalajtották volna. -
#378 Ez az alap Indy autó, a "mag".
Az összes kiegészítés, kezdve a motortól egészen a legutolsó szárnyprofilig szabadon választható, fejleszthető, legyártható és kötelezően elérhető mindenki számára, természetesen azután, hogy az IndyCar jóváhagyja.
ezek fantázia dolgok milyen lehetne a különböző aero csomagokkal..
-
spect16 #377 OK, sorry. Csak leragadtam a régi kasztniknál amik legalább OW kinézetüek voltak.(DP1-nek adtam volna még egy-két továbbfejlesztést, akár egy IRL öszvérként is.) Csak amikor megláttam a képeket abban a hitben voltam, hogy ez egy végleges állapot ami szerintem nem pályára való. Még egyszer sorry a vakságomért. -
#376 MENETREND
PÉNTEK
15:55 - 16:55 IndyCar szabadedzés
17:15 - 18:10 Indy Lights szabadedzés
19:50 - 20:50 IndyCar szabadedzés
SZOMBAT
14:00 - 14:50 Indy Lights szabadedzés
15:10 - 16:10 IndyCar szabadedzés
17:40 - 18:30 Indy Lights időmérő edzés
18:50 - 20:20 IndyCar időmérő edzés
VASÁRNAP
14:00 - 14:20 Indy Lights bemelegítés
14:35 - 15:05 IndyCar bemelegítés
16:10 - 17:25 Indy Lights verseny (50 kör)
18:30 - 21:00 IndyCar verseny (Honda Indy Toronto / 85 kör, TV: ABC) -
#375 nem nagyon vetted a lényeget látom..
adott egy fix cucc (alváz+cockpit) amit a dallara fog gyártani..eköré BÁRKI mondom BÁRKI épithet aero cuccokat. -
spect16 #374 A kocsi enyhén szólva is röhejes, a köré épített know-how meg lazán viszi az amerikai töketlenséget. Szvsz az egész egy hülyeség. A régi kasztni formát lehetett volna tovább fejleszteni, nem képregény kinézettel játszani. Jó tudom a pénz beszél...
Azért kiváncsi lennék, hogy van e belőle prototípus, ami már futja e a teszteket. -
bodajoci #373 Hát lehet, ebből az lesz, h ahol több lesz a lóvé, azok a csapatok jobb autókat tudnak kifejleszteni, ezért kiszámíthatóbb lesz a futamok végeredménye sztem. -
#372 IndyCar 2012: Dallara-magra épülő nyílt gyártói verseny!
Akik a döntést meghozták... az ICONIC testület
A Dallara saját gyárat épít fel Speedway-ben
A Lotus, a BAT és a Wirth Research lát fantáziát az új IndyCar-ban -
#371 Az hogy változatosabb lesz a cumó. -
#370 Ebbe mi a jó ? -
#369 Nekem tetszik. -
#368 Banrhart kérdésra a Q&A-n ezt mondta (amit lelőttek az indycar.com-on, fákk újra):
In response to a question, Barnhart says that the cars will be branded as "Indy Car" until a manufacturer submits and gets their car approved. Once approved, it will be branded by the intellectual property owner. He also clarified, teams can build their own aero packages. There could be a "Penske Indy" a "Lola Indy", a "Lockheed Indy", etc.
VAGYIS: az autók "Indy" néven lesznek brandelve, amíg egy gyártó meg nem jelenik a saját márkás cuccával, amit a szériának jóvá kell hagynia. Amint ez megtörtént, a gyár intellektuális tulajdonát képezi. A csapatok is építhetnek saját aero cuccot. Ebből következően lesz "Penske Indy", "Lola Indy" vagy "Lockheed Indy" vagy AKÁRMI! -
#367 Mai autó ára: 700 000 dollár
Új autó ára (safety cell): 349 000 dollár
Új autó ára annak a csapatnak, melynek székhelye Indianapolisban van: 235 000 dollár
HARMADÁR, plusz aero = FÉLÁR! -
#366 http://indycar.com/tech/content/38523-indycar-2012/
Mindenesetre a döntés megszületett... az elvet nehéz elmagyarázni, de ez gyakorlatilag egy autó mag (alváz+cockpit), amit a Dallara gyárt majd. Minden egyebet (motor és aero) a csapatok szerezhetnek be (önállóan legyártva, vagy összevásárolva)... kemény szabályokkal kordában tartott fejlesztések mellett.
így sok év után újra fabrikálhat Penske akár ;) -
#365 IndyCar '2012 bemutató' ÉLŐ stream -
#364 Nekem tetszenek ezek de az új tervek nem.. :( -
#363 Megszületőben a Honda V6-os turbója -
#362 akor te még nem láttál életedben szép versenyautót (kilencvenes évek második fele Reynard és Lola)..ezek ocsmány szemetesautók...
-
#361 De miért kell mindig újítani? Szépek a mostaniak is. -
#360 A héten döntik el melyik kasztniformulát választja az IRL!!!
Akik gép előtt ülnek majd szerdán este fél7-kor, azoknak jó hír, hogy az indycar.com élőben közvetít képpel-hanggal a sajtótájékoztatóról, amit az Indianapolis Museum of Art-ban tartanak majd.
Lesz live blog, és folyamatosan tájékoztatás Facebook-on és Twitteren is.
-
#359 a kékfehér nem tetszik. -
#358 vannak tesztnapok kijelölve mikor lehet és hol tesztelni.. -
#357 majd július 14-én kiderül melyik 4 cég közül lesz a nyerő.. -
#356 [URL=http://motorsport.com/photos/select.asp?Y=2010&S=INDYCAR&E=Lola_2012_IndyCars_projec/Presentation]2012-es autók isszépek lesznek. -
#355 Ismerem. köszi
Azt még hadd kérdezzem meg, teszt tilalom van ? -
#354 a bajnoksággal egy magyar oldal foglalkozik ahol minden fonton infót, hivatalos cikkeketm sajtótájt magyarul olvashatsz!
http://www.irace.hu/
de van ott minden más bajnokságokról amiről a magyar média semmit vagy nagyon gyenge infókat közöl. -
#353 Hát ha az jobban elkezd égni akkor az egész pit lángolt volna, mint 94ben Verstappennél...és ja, örülhetünk ennek a szép kis összefogásnak :).