IndyCar - ChampCar
← ElőzőOldal 46 / 46
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, egy kicsit nem voltam itt, szal a lényeg, hogy kb Azok néztek be eddig ebbe a topicba, akikre számítottam, és ennek nagyon örülök! 😊
Az IRL egyértelmûen jobb, látványosabb, sikeresebb - jelenleg - mint a ChampCar, ezzel együtt közös gyökereik vannak, és bár a CC gyengélkedik és elég sok másodvonalas versenyzõjük van, de még ezzel együtt is izgalmas tud lenni, csak sajnos õk is kevesen vannak és azt még mindíg nagyon érezni, hogy a legnagyobb csapatok szinte totálisan átnyergeltek az IRL-re (penskeék, andrettiék, rahalék, stb)... A régebbi nagy bajnokságok (Mansell-Rahal-Vasser-Fittipaldi(k)-Andretti(k)-Gugelmin-Cheever-Moreno-Fabi stbstbstb korszak volt igazán erõs, de sajnos mindent tönkre tud tenni a pénzéhség és kettészakadt a kategória 😞
Az IRL egyértelmûen jobb, látványosabb, sikeresebb - jelenleg - mint a ChampCar, ezzel együtt közös gyökereik vannak, és bár a CC gyengélkedik és elég sok másodvonalas versenyzõjük van, de még ezzel együtt is izgalmas tud lenni, csak sajnos õk is kevesen vannak és azt még mindíg nagyon érezni, hogy a legnagyobb csapatok szinte totálisan átnyergeltek az IRL-re (penskeék, andrettiék, rahalék, stb)... A régebbi nagy bajnokságok (Mansell-Rahal-Vasser-Fittipaldi(k)-Andretti(k)-Gugelmin-Cheever-Moreno-Fabi stbstbstb korszak volt igazán erõs, de sajnos mindent tönkre tud tenni a pénzéhség és kettészakadt a kategória 😞
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
végre elkezdtem tölteni a chicagolandi futamot, remélem ezt a pár versenyt ami még lesz már sikerül beszerezni mind 😊
Az IRl egyértelmûen izgalmasabb,mint a CC.
Utóbbi laszerintem is lagymatag.Bár néha akad jobb verseny.
(F1-egy csak technikailag az autósport csúcsa)
A hétvégi IRL nagyon nagy volt,a befutó enyhénszólva szoros volt.
Szerencsés Briscoe balesettel tarkítva.
Utóbbi laszerintem is lagymatag.Bár néha akad jobb verseny.
(F1-egy csak technikailag az autósport csúcsa)
A hétvégi IRL nagyon nagy volt,a befutó enyhénszólva szoros volt.
Szerencsés Briscoe balesettel tarkítva.
Go Jeff Go!!!!
IRLt sajna csak az a francia csatorna, ha jól tudom :S
Champ Cart meg az eurosport, de az nem igazán tetszik, sok langyi pályán mennek, elég sok másodvonalas versenyzõvel
Champ Cart meg az eurosport, de az nem igazán tetszik, sok langyi pályán mennek, elég sok másodvonalas versenyzõvel
komojjra forditva a szót: én birom az IRL-t,mert talán a legveszélyesebb autós sport, és baromi kemény versenyeket nyomnak. ha buknak, akkor baromi nagyot! szeretem a pályákat ahhol versenyeznek (na valjon mért?<#smile>#smile>)
a champcar szerintem elég lájtos, hasonlóan uncsi mint a f1.
a champcar szerintem elég lájtos, hasonlóan uncsi mint a f1.
kérdezni mindíg lehet, azzal nincs semmi gond, én csak a fikázásokat szeretném elkerülni, ezért írtam azt, hogy lehetõleg kerüljük a F-1 témát.
...de egyébként sem kell így megijedni, eddig még nem ettem embert 😊
...de egyébként sem kell így megijedni, eddig még nem ettem embert 😊
elnézést hogy megkérdeztem😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nincsenek külön "NASCAR pályák", Indy futamokat pedig nagyon sok helyen rendeznek nem csupán azokon a pályákon, ahol NASCAR is van, de ha az oválfélékre gondolsz, akkor az stimmel.
A forma 1-es autókhoz semmi közük nincsen, csupán külsõségekben hasonlítanak, de mind a technika, mind a felépítés, mind a motorerõ teljesen eltérõ, a legnagyobb különbség, hogy ezek erõsebbek, ugyanakkor technikai vonatkozásban kevésbé csúcstechnika, pont azért, hogy olcsó versenyág tudjon maradni.
A forma 1-es autókhoz semmi közük nincsen, csupán külsõségekben hasonlítanak, de mind a technika, mind a felépítés, mind a motorerõ teljesen eltérõ, a legnagyobb különbség, hogy ezek erõsebbek, ugyanakkor technikai vonatkozásban kevésbé csúcstechnika, pont azért, hogy olcsó versenyág tudjon maradni.
indy car autókkal mennek.azért ez a neve.nem nascar pályák hanem ovalok, de van 3 nem ovál pálya is a szezonban.
az indycar az ugye az, mikor nascar pályákon forma 1-es autokkal mennek?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
...+ ez ha lehet legyen egy olyan topic, ahol kivételesen egyik kategóriát sem akarjuk összehasonlítani a F-1-es versenyekkel! thanx
← ElőzőOldal 46 / 46
irl.jpg)