2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    övőre június 1-3-án, vagyis közvetlenül az Indy 500 után lehet verseny Detroitban, miután a városvezetés zöld utat adott a versenynek a Belle Isle szigeten.

Penske: "Még néhány szponzorációs dolgot el kell intéznünk és remélhetőleg hamarosan bejelenthetjük hosszú távú terveinket."

Kíváncsi vagyok ez esetben mit szól majd Gossage ahhoz, hogy megint elveszíti Texas az Indy 500 utáni első helyét.
  • bodajoci
    Sonoma helyett a Road America nagyon jó lesz, és ha több nem is, de az Indy ,ami persze h marad, csak hülyéskedtem, nameg Texas az mindenképp kell, de azért kevés lenne csak két ovál. Azért az ováloknak is megvan a maga varázsa, mondjuk én csak az igazán gyorsakat szeretem. Persze soxor a lassabbakon is megvannak a nagy meccsek, lásd idén...
  • Dietrich
    szépen fogynak a jegyek mióta bejelentették az IndyCar visszatérését. Nemcsak a versenyre, hanem az éves bérletek eladása is szépen megy.
  • Dietrich
    Zucker a Fontanai pálya elnöke mondta:

"Utoljára 2007-ben tapasztaltunk ekkora mozgolódást az évnek ebben a szakaszába. Nagyon nagy a lelkesedés az IndyCar visszatérése miatt."
  • Dietrich
    Újabb F1-es versenyző próbálkozik az Indy 500-on
  • Dietrich
    Sonoma is repül a naptárból..tök véletlenül érkezik oda a WTCC mezőnye :p

viszont szó van több régebbi pálya visszaszerzéséről..Laguna, Road America, Fontana (jövőre lesz is)..

Road America: Bruggenthies nyilatkozta, hogy szeretne egy ALMS/IndyCar double-headert augusztusban, de akkortájt lehet a második brazil verseny, ezért még nem kaptak pozitív visszajelzést a szériától.
  • Dietrich
    konkrétan oválon semmi nézettsége az IC-nek vagy nagyon gyér.
    Kivétel Indy500 és Texas
    az ISC pályák röptetése ami köztudott nascar kézben lévő pályaák 0 azaz 0 promociókban részesültek...naná majd a konkurenciát segítünk - mondták Francék :p
    üzletileg jelenleg az utcai pályák érik meg..brazilia is 6 milkát fizet az IC-nek a Riói versenyekért..
    állórajt..ez a hiszti gyanítom a sok elbézott idei rajt miatt van és ami a meglepő az amcsi szurkerek kérik legyen állórajt (meg gondolom az európai versenyzők)
    Közben hivatalosan bejelentve Jean Alesi indul 2012-ben az Indy500-on egy Lotus autóban. Ezek már az új 2.2 literes turbó autók lesznek.
  • bodajoci
    azért indy marad remélem:-)
  • bodajoci
    ne má, f1-ből elég egy is
  • Ulvar
    Sajnos ez a helyzet... marad nekem a V8 supercars... egyszerűen rájöttem hogy valóban az az egyetlen verseny sorozat az egész tetves világon ami annyira érdekel hogy képes vagyok érte bármit megtenni hogy élőben lássam...Már lassan Indy se érdekel.
  • Dietrich
    Egyelőre úgy néz ki repülnek az oválok az IC naptárból és ez nem jó...a sőtét felhők a CC végnapjaiból gyülekeznek a széria felett..álló rajt, több utcai pálya, el formulásodás körvonalakban ezek zajlanak a napokban.
  • bodajoci
    Hát kiv leszek erre a 2 oválra. Nagy meccsek lesznek, de sztem Dario bemákolja majd őket:-), meg a bajnokságot is.
  • Dietrich
    Mai Iowai tesztekről képek itt

kiváncsi vagyok a F1 lecsap erre a ráfutást védő akármire a hátsó kerék mögött :p
  • Dietrich
    http://hu.justin.tv/jab01#/w/1785101856
  • Dietrich
    na és ez is..

Az én utam - dokumentumfilm Alex Zanardi életéről
  • Dietrich
    Irány Indy: Motegi következik, utoljára

A verseny vasárnap magyaridő szerint reggel 06:00-kor kezdődik.
    Első szabadedzés péntek 08:00-kor.
  • bodajoci
    Hát ez tényleg vicc:-O
  • Dietrich
    Tony Cotman interjú

Csalódás nekem ez a Cotman interjú... egyrészt totálisan homályos választ adott arra a kérdésre, hogy miért is lehetett a pályán két biztonsági autó is a rajt pillanatában. Mert az nem válasz, hogy azért, mert rossz helyre indult vissza az egyik... az 1-es kanyarban is ott manőverezett egy másik.

Az előzés szabály sincs így 10 éve. Ezt pont ő tudhatná a legjobban.

Az hogy Barnhart védi rendben van, hiszen kollégák, de azért remélem, a télen nemcsak a szabálykönyvet írják újra hanem a versenyirányítás összetételét is megváltoztatják.
  • bodajoci
    Csak azt nem értem, ha eddig nem hibáztak, meg a legtapasztaltabb emberek egyike, akkor mért pont most hülyült meg mindenki? Sztem itt vmi bűzlik, rájuk verik csak a balhét. Mind1 szerencsére nem lett belőle nagyobb baj.
  • Dietrich
    Felfüggesztették a biztonsági csapat hibázó sofőrjét + VIDEÓ
  • Dietrich
    The IndyCar Series will come to Mexico in 2013

• Dietrich
    tessék
    IndyCar suspends errant safety truck driver for two races
  • bodajoci
    A sofőr tehetett az egészről?
  • Dietrich
    ezt az ügyet is lezárták..

Safety truck sofőrjét két versenyre felfüggesztették a Baltimore-i események miatt...
  • Dietrich
    Motorzűrök: hallott valaki a Lotusról?

Érdekes cikk arról, hogy milyen stratégia mentén választ a Honda és a Chevrolet csapatot és hogyan zajlanak a tárgyalások.

Az AR1 egyébként összeszedte, hogy az ő információk szerint ki kivel lesz jövőre (zárójelben a motorok száma):

Honda (11)

AJ Foyt Racing (1)
    Dale Coyne Racing (2)
    Sam Schmidt Motorsports (2)
    Newman/Haas Racing (2)
    Chip Ganassi Racing (2)
    Target Chip Ganassi Racing (2)

Chevrolet (11)

Andretti Autosport (3)
    KV Racing Technology (3)
    Panther Racing (2)
    Team Penske (3)

Lotus (4)

Conquest Racing (1)
    Dreyer & Reinbold Racing (2)
    HVM Racing (1)

Fontana jövőre szeptember 15-én lesz a naptárban.
  • Dietrich
    IndyCar and China

ovált építenek!
  • Dietrich
    Helyi sajtó: A Baltimore Grand Prix pozitív visszajelzéseket kapott a nézőktől

A bajnokság állása Baltimore után

(Dario nagy előnye szépen elfogyott)

pár hír..

Bourdais megy Coynenál Motegiben.
    Baltimore minden idők legjobb nézettségét hozta a Versuson.
    Mutoh szponzora az Autobacs Seven Co lesz Schmidtnél.
    Az új autóban aktív felfüggesztés lesz.

• Dietrich
    nem biztos, hogy indokolatlan csak nem látjuk ha lassabb autó van a pályán
  • Dietrich
    Randy csókos haverja...TG éra utolsó embere..2003 óta van a vezetésben. Csapat tulajok egyöndetűen 1 hete titkos szavazáson menesztették már.
  • Ulvar
    Szükség van változásra az biztos.
  • bodajoci
    Bakker ez tényleg nem semmi, főleg amelyik szemben rongyol a mezőnnyel. Az a szomorú, h néha meg indokolatlanul van sárga több körön keresztül...Pl mikor leállt Scheckter(asszem ő volt) autója.
  • Dietrich
    Bazdmeg Barnhart... ezekből a videókból jól látszik, milyen életveszélyes helyzetet sikerült összehoznia azzal, hogy a biztonsági csapatnak nem hagyott időt visszamenni a kijelölt állomáshelyeikre.

Azt már mi is észrevettük, hogy az 1-es kanyar kijáratánál szemben menekült be az egyik kocsi a betonfalak mögé miközben jött a mezőny, de az 1-es kanyar bejáratnál is menekültek, aztán amikor elhaladt a mezőny, akkor indultak tovább, hogy beérjenek a helyükre. Ez elképesztő. Ennek az embernek takarodni kellene már az IC-ből mielött meghal valaki miatta. Esőben rajt oválon pl.

• Dietrich
  • Dietrich
    Kanaan Viso oválautójával ment.

Nézőszám becslés:

Fri: 40,000
    Sat: 55,000
    Sun: 75,000
    Tot: 170,000
  • Dietrich
    de azt a szitut fel is kellett ismerni :D
  • bodajoci
    Hát igen:-D
  • Ulvar
    úgy hogy egy kanyarban előzött 16 embert ez új rekord :D
  • Dietrich
    Kanaan 27 helyről beért a 3-ra egy ilyen pályán!
  • Dietrich
    http://www.seeon.tv/view/15890/
  • bodajoci
    A vége azért érdekesen alakult. Még jó h volt az a spanyol stream, mert nekem a másik kb 20 körrel a vége előtt behalt.