2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • bosco05 #1712
    Nem az F1 ellen akarok szólni, de Monaco gyakorlatilag egy mesterkélt utcai pálya 67x újraaszfaltozva kiegyengetve mesterséges bukóterekkel stb... Kb annyira utcai pálya mint Valencia... Az amcsiknál annyit csinálnak hogy verseny előtt pár nappal lezárják az utat odahúzzák a falakat kiteszik a rázót és hadd szóljon...
  • Dietrich

kommentár nélkül csak a hangok :)
  • Dietrich
    Nagyon rég 2001 vagy 2002-ben Tracynél volt először sisak kamera a TKG csapatnál..

nagy kár, hogy nem használják már közvetítéseknél pedig ilyen pályákon kijönne mit kell kibírniuk a versenyzőknek és csak így yt-ra lerülnek fel mostanság.
  • Totti5
    Igen ritkán van ilyen és elégg speciális helyzet volt... Azt hogy az amcsik jobban értenek a show kreáláshoz senki nem vitatja, de ebben az F1es fejlődőképes, még ha lassan is, de jöttek/jönnek új elemek.

Mint írtam, bármelyik kiesett versenyző 10 perc múlva már interjúkat ad. Azt hogy a magyar közvetítésbe ezeket ritkán látni ( amúgy látni vagy hallani pár interjút ), az nem az F1 baja, hisz más csatornákon ezek megvannak, ahol 10szer annyi pénzből és 10szer több emberrel vonulnak ki minden futamra pl a németek vagy angolok.
  • Dietrich
    verseny alatt hány versenyzővel, hány csapatfőnökkel készítenek riportot mi volt a gond?
    na sebaj majd talán még az én életemben ezt is átveszik az amcsiktól ahogy sok minden mást tegnap mondták is :)
  • Dietrich
    de most tényleg milyen jó bulik az eredményhirdetések F1-ben...aztán kiderül még sem ővé a serleg amit dajkálhatott 5 percig :)

arra céloztam, hogy a F1 kurvára nem néző barát csak a pénze kell neki..kiszolgálás terén magasról leszarja 20 éve.
  • Totti5
    Biztos elindulni sem tudnának... mi lenne, az mint Monacoban. Vagy szerinted mi lenne?

Mit dönt el az FIA? jézusom... F1ben is elomndják hisz azonnal nyilatkoznak a médiumoknak amik ki is kerülnek, ezt kb mindig lehet látni is. Nyilván egy hivatalos intést ki kell vizsgálni, ami nem 5 perc alatt zavarnak le a pálya szélén, hisz nem az a módja.

• Dietrich
    elismerte, hogy hibázott.
    azért a F1 is mekkora fos ezen a téren..itt pár perc után a versenyzők elmondják mi történt az FIA meg 5 óra múlva dönt a 20mp-es meg 5 rajthelyes büntikről és a sajtóból megtudjuk ki volt a nagyobb hülye.

Nascar is jön a Digire nyár közepétől. Már csak a V8 kellene és a világ legjobb autóversenyei egy helyen lennének :D
  • Dietrich
    Azért megnézném az f1-t ezen a pályán, gumi melegítók nélkül mire lennének képesek. ja és szervó nélkül természetesen a beton katlanban, 0 méteres kifutókkal.
  • Ulvar
    Ez mindenhol megvan, nem csak IndyCarban. Az összes autósportban, az F1-től a Gokartig. Van jó pár forrófejű, sajnos ilyen volt tegnap Vadász bácsi is.
  • bosco05 #1702
    Ez benne van, túl agresszívak a fiúk néha :S Én is hétszentségeltem, mert a vétlen kedvencem is ott ragadt...
  • Totti5
    Én élveztem szóval nem mondtam hogy nem, de a falra kénes tömegbaleset okozás szinte szándékos kilökesék nagyon nem.
  • bosco05 #1700
    Nem tudom te mit néztél, de itt 10 kör alatt több előzés volt, mint egy fél f1 szezonban. RHR hülye volt, de itt van verseny... Itt beteszik sokszor oda is ahova nem kéne, de Conway milyeneket húzott? Vagy amikor ott volt az ötös fogat Montoyával a végén ott mi ment? És ezeknél nem volt crash... Nem akartam egyébként F1 vs IndyCar vitát, csak vicc volt, úgyhogy már most fejezzük is be. Autósport rajongói szemmel iszonyatosan jó volt ez a Long Beach, kárpótoltak a srácok St. Petersburgért :)
  • Dietrich
    és előzési zóna!!! ezt ne felejsd ki, mert ilyen baromság sincs máshol csak a kis tesóban DTM-ben :p
  • Dietrich
    nem tudsz olyat mondani az elmúlt 10 évből ami jobb lett volna az amcsi ow-től :)
    Most először a nagyobb nézettség miatt Eclestonék kiadták az ukászt a csapatoknak nincs TO, mert csökken a nézettség, nektek is kevesebb bevételek lesz így legalább az azonos autókkal indulók rendeztek egy kis műsort. Na de ez nem tartós állapot. ;)
    szánalmas az egész a szabályaival együtt..
  • Ulvar
    F1 = DRS, ERS, 1 ív váltás, és még így is alig bírnak több hosszú lapos egyenesben előzni.

IndyCar: Push to Pass, ami limitálva van, fontos a taktika (főleg az üzemanyag miatt, amit újra lehet tölteni), és utcai pályán próbálkoznak előzni.

BTW Bahrein Maldonado....ha az nem kamikaze kilökés akkor semmi. Itt is vannak hülyék ott is. Ez nem a szériát minősíti hanem a versenyzőt. Az más kérdés hogy a nyomorult képtelen lefékezni és a teljesen vétlen Gutit fejtetőre bassza. És a múltból ugyanígy tudnék neked ezer példát hozni. Nem túl régről, és régről egyaránt.
  • Totti5
    Előző F1 en szebb esőzések csaták voltak. Itt kamikaze kilökesék voltak ami minden csak nem szép és sportszerű.
  • bosco05 #1695
    nak=nek :)
  • bosco05 #1694
    Akkor most kérem a számokat, kinek hány f1-el ért fel a tegnapi Long Beach :D Nekem 10-el :D Eszméletlen futam volt és Hinchtown megint belekeveredett a semmibe, kezd a tököm tele lenni lassan :S Azért Montoyának nagyon örültem, meg Conwaynak is, csak nagy kár, hogy oválon Carpenter megy... Mondjuk amiket Conway átélt nem is csodálom, de akkor is szar ez így...
  • Dietrich
    igen ennyi az idő eltolódás...
  • Ulvar
    22:45??? OMFG...
  • Dietrich
    Long Beach-i hétvége:

Péntek
    19:00 - 19:45 1. edzés
    23:00 - 23:45 2. edzés

Szombat
    19:00 - 19:45 3. edzés
    22:15 - 23:25 időmérő

Vasárnap
    18:00 - 18:30 warm-up
    22:00 a közvetítés kezdete az NBCSN-ön
    kb. 22:45 rajt (Digi Sport 1 élő)
  • Dietrich
    LB-nek az Indycar kis befektetést jelent és kis, de stabil bevételt.
    F1 megrendezése, pálya átalakítása + jogdíj fizetése a törpének 100 milla dollár felett van bőven..ezen a ponton a kérdés el is dőlt.
  • dave9004
    jelen időben amúgy is kinevetnék az amcsik az f1-et long beachen szerintem :D
    bár egy normál f1 versenyt megnéztem volna rajta
  • bodajoci
    Jobb is, a hiperszuper hibridturbómegagépek széthullanának sztem 5 kör után. Egyébként maga a megoldás tetszik, amit alkalmaznak a f1-ben, csak vhogy a megrögzött őskövület motorbuzi énemnek nem jön be. De anno így voltam a kormányváltóval is, aztán megbékéltem vele...Visszamehetnénk 50 évet, mikor előgyújtást, meg keverékképzést, meg mindenfélét kellett tekergetni kézzel, azok az idők is elmúltak. Csak hát ezeknek az egyhatos turbóknak tényleg pöcs hangjuk van, igaz a kettőkettes indyknek sincs sokkal szebb, de azé' öblösebb. Sose bánom meg h anno hallottam élőben a 12 hengeres ferrarikat a ringen
  • Dietrich
    Long Beach az IndyCar mellett döntött, 2018-ig meghosszabbították a szerződést!
  • dave9004
    jah. amúgy St. Petersburg egyik kedvenc utcai pályám Toronto mellett.
  • Dietrich
    igazi autóverseny helyszin :)rendesen szétrázza őket egy verseny alatt.
    nem Tilke fos, hangja is van az autónak, ott előznek ahol lehet és nem ahol kijelölik :D
  • dave9004
    na ez kemény.
  • Dietrich
    lehet ma már nem lesz kvali, mert vihar tombolt a helyszínen

https://twitter.com/TeamCooperTire/status/449948652459810816/photo/1/large
  • bodajoci
  • Dietrich

Szombat
    19:00 - 20:15 időmérő

Vasárnap
    15:45 - 16:15 warm-up
    21:00 közvetítés kezdete az ABC-n
    21:30 rajt

http://www.vipboxeu.co/sports/motorsports.html
  • kabel15
    Na ez szuper :D
    Akkor ezt is elkezdjük nézni :D
  • Dietrich
    „Itt valóban a versenyzői kvalitások dönthetik el a bajnokságot!”
  • Dietrich
    Long Beach már élőben lesz.
    link
  • Dietrich
    Nekem nem jó a hangom hozzá :))

más

nem volt szó róla eddig de ez lett az új elnavezés:
    Verizon IndyCar Series
    Változások az IndyCar pontrendszerében és büntetési tételeiben

• Dietrich
    Már azt hitte a Sportklub, DS3 :D
    majd a nyáron esetleg...
  • Ulvar
    Alapvetően különbözik a két széria, IndyCarban vannak ovál pályák...na meg rendes utcai pályák ugyebár kedves uram...
  • Ulvar
    Ja ... hát kb. Zoli meg te bemennétek vagy a Rita...de még talán én Spiczivel is kapásból felhozzuk ugye hogy Montoya nem úgy belehuppant az F1be...de hogy ne legyünk szőrös szívűek, próbálják azoknak az embereknek is elmagyarázni mi is az IndyCar, akiknek kurvára fingjuk nincs mi az és bedobtak egy ismerős nevet...ennyi. És pont emiatt félek, mert ugye ilyesmi várható a későbbiekben is, így már csak azért is a stream a nyerő nálam. Na meg hogy kapásból nem élő az első futam...majd később...és csodálkoznak hogy nem nézik...nem bazdmeg mert a fanok nem felvételről fogják nézni :D. Ezért is tűnt el anno a SportKlub színteréről is...
  • Ulvar
    "1 év után ismét IndyCar a Digisporton..." WTF? Mikor volt IndyCar a Digisporton?