IndyCar - ChampCar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/159468/5/indycar-:-milwaukee-indyfest-live-stream-online.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
stream
http://www.day.to/watch/live/streaming/online/free/en-vivo/1/594410/june-15-2013/indy-grand-prix-milwaukee.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ahha..torrentrõl leszeded majd :)
a maiak jók voltak fõleg a második. droid nagy genya volt..

Ulvar
mert ezt se fogom látni akárcsak a v8at (vidéken vagyok).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
ma. miért?

Ulvar
szóval ma lesz 22:40 tõl? ejjjj

Marco nyerte az elsõ edzést.

Visca El Barça!

Dietrich
Milwaukee IndyFest

Péntek
17:00 - 18:00 1. edzés
20:00 - 21:00 2. edzés
23:15 idõmérõ

Szombat
kb. 22:40 verseny

A kvalit az NBCSN magyar idõ szerint szombat hajnali 1-kor adja felvételrõl.

Azt én is furcsállottam, h az elsõ hely megmaradt, bár aztán kitudja, h mekkora elõnyük származott ebbõl, h állítólag nem húztak meg vmi merevítõket rendesen, azért volt lejjebb a szárny. Az is igaz, h errõl Helio tehetett a legkevésbé. Nekem amúgy nem bejövõs ez az aero kites dolog, maradna minden így ahogy van. Hisz jó ez, ilyen változatos már rég volt a sorozat.

Visca El Barça!

Dietrich
35.000 dollárjuk és 15 pontjuk bánta..mondjuk azt nem értem az 1. helyet miért nem veszik el? És múltkor miért csak 10.000 dolláros büntit kapott JJ?
És még csak 2015-öt sem írunk mikor jönnek az aero kittek és mindenki gyárthatja magának vagy veszi a gyártótól..

A hátsó szárny magassága negyed collal alacsonyabban volt vmi...

Visca El Barça!

Dietrich
jaja..az a baj õk inkább Nascar pártiak és ezért ilyen a közvetítés is..

Ulvar
Az ABC nagy gány az biztos...utálom mint a szart...egyik St. Pete-i verseny volt az amikor csomó akció ment mi meg hót unalomnak gondoltuk a futamot, mert csak az elejét mutatták.

Közben már megnéztem a tubuson a versenyt, csak az bosszantott, h ez a hülye ABC már megint egy csomó lényeges dologról lemaradt... Azt az ember csak pislog, h most akkor egyesek hogyan kerültek elõre, vagy hátra.

Visca El Barça!

Minstrel
Erre a csatornára is érdemes feliratkozni :) http://www.youtube.com/user/F1RacingGame

http://topgearhungary.blogspot.com/

Jah késõbb már én is láttam,de tubuson nem találtam, halacskán fenn van :)

Visca El Barça!

Dietrich
dehogy nem...

naná, h nincs fenn még mindig a verseny neten...errõl írtam múltkor :/

Visca El Barça!

Dietrich
Reakciók a detroiti büntetések kapcsán

Power a pole-ban Texasban

Verekedéssel zárult az elsõ texasi verseny

A verseny magyar idõ szerint vasárnap 02:50-kor rajtol. 2:30-kor kezdi az ABC az adást.

arról csak õk tehetnek... indyben is volt már ilyen, h majdnem felvitték az oválra a csövet :D

Visca El Barça!

dave9004
de az utolsó években tankolni se tudtak, minden 2. autó elvitte a csövet személyzettel együtt :D
az f1 az errõl szól, az autók közti különbséget ilyen elkopik a gumi hamar c. trükkökkel akarják lekicsinyíteni, mert különben dögunalomba fulladna az egész, ha nem kéne taktikázni. Ott is elbaszták nagyon, mikor megszûntették a tankolást. Inkább kisebb tankokkal kellett volna operálni, mint az indyben (kb 70 liter), azt ígyis-úgyis ki kellett volna menni kétszer a boxba. A gumikat meg tartósabbá tenni, h lehessen neki nyomni ami a csövön kifér :)

Visca El Barça!

dave9004
hát idén f1ben ez a "ki alkalmazkodott a pirellihez" és a " ne nyomd neki mert tilos a gumi miatt" dolgok eléggé riasztóan hatnak.
Ide meg jönnek a posztok h ilyen jó futam, olyan jó futam volt, pedig itt is kétféle gumi közül választanak, csak a firestone ennyivel jobb lenne?
ááámerikában a versenyzõk versenyeznek kérem szépen ejurópában meg az autók :)

Visca El Barça!

hát pont ezaz, h minek 20ezret forgó csodákat építeni egy valag pénzért? Jah mert az f1 errõl szól...

Visca El Barça!

dave9004
és autóversenyben/látványban egyáltalán nem marad le a drágábbtól, sõt...
ugy értve, hogy olcsobol is kihozzák szinte ugyanazt
Dietrich
az indy motor ami csak 1 milla szemben a Haug féle kb. 40 millással :D

ücsörögsz akart lenni az :)

Visca El Barça!

én motoroztam is p20-al :) imádom a kétütemûeket is, fõleg a ringen a speciálgépek versenyét, mikor rajtoltak (125,250 ccm)az vmi brutál, ha a célegyenesben ügyörögsz, a szaguk meg fenomenális, imádom :)

Visca El Barça!

erre mondta Haug, mikor az f1-ben lecsökkentették a motorokat 2,4 literesre, h inkébb lennének 4,5 literesek 10ezres fordulaton kibírnának egy idényt :) akkor most mi is az olcsóbb???

Visca El Barça!

Dietrich
hát nekem az elsõ motorhang apám motora egy P20-as volt majd egy trabanté gyerekkoromban <#hehe>

Dietrich
azon én is kinn voltam..brutális hangjuk van :)

Dietrich
tavaly mikor bevezették egyáltalán nem engedték a gyártók, hogy kipörgessék.
Indy500-on is csak a pole dayen engedtek egy kis emelést az rpm-en de a versenyen már nem. ott csak 550 lóerõvel mentek mégis gyorsak voltak relatív

egyébként másként nem tudnák kímélni a motorkat nem bírnának ki 3 hétvégét ha engednék amit bírnak.

különben is én mindenféle motorhangot imádok, még a kapálógépekét is <#zavart1>

Visca El Barça!

dave9004
értem
Nekem normális formulaautó tapasztalatom élõben csak 2 éve a wtcc betétfutamán az auto gp volt
vmi zytek motorokkal, eszméletlen jól szóltak azok is :)
jah a champcarban a toyotának volt az a motorja, amelyiknek az egyik hengersorán volt turbó a megengedett nyomás kétszeresével, a másik hengersoron meg nem volt turbó, annak milyen érdekes hangja lehetett élõben...tv-ben hallottam :)

Visca El Barça!

azok sem pörögtek 11 ezer fölé...
csak a nyóc henger az nyóc henger turbó nélkül... ez meg csak 6 turbóval, mert az is belekever a hangjába

Visca El Barça!

azé' a 12 hengeres ferrari amikor felpörög egészen alulról, az sem semmi, én hallottam élõben a ringen anno <#eljen>, a 10 hengeresek, sehol sem voltak ahhoz :)

Visca El Barça!

dave9004
akkor vmi hasonló lenne mint az elõzõ motorok csak nem engedik odáig pörögni kb?
Dietrich
nálam ez az etalon! nincs az a F1-es motor ami szebben szól..a sthil fûrész hang nekem csak egy visítós valami :)
http://www.youtube.com/v/imJRnNFicG8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ez meg a kisebb motor...nem olyan hangos de egy ilyen állatnak biztosan az.
ha többet engednének rpm-be hangosabb lenne..
http://www.youtube.com/v/u7NMZ9o9HNI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

vagy a muter már megszokta, mit neki egy 700 lovas szerkentyû a seggébe nyitott csövekkel :D

Visca El Barça!

tévén a gumik hangja sem megy át, amúgy sztem is sz@rabb a hangjuk, mint a v8-asoknak volt, dehát nem vok egyedül sztem...

Visca El Barça!

dave9004
mennyire hangosak ezek a turbomotorok? mert tv-n alig jön át vmi :s
Dietrich
:))
lehet az anya süket volt, hogy nem ijedt meg a nagy zajtól a kicsik csak mentek utána szokás szerint :))

http://www.youtube.com/v/QDsVrQFF5JU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Visca El Barça!

Minstrel
http://www.youtube.com/v/RRzytkiqAx0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
Ez egy ilyen játék :)
Most hétvégén valamikor hajnali 3-kor lesz a verseny Texasban a mi óránk szerint..vagy töltike vagy yt lesz ebbõl.

Most már mindegyik verseny fenn van tubuson? Mert az kurva élet, ha nem nézem meg élõben, akkor a halacskáról kéne töltögetnem, meg oda is 3 nap múlva tennék fel. Ha megnézem, akk másnap fenn van mindenhol <#mf1>

Visca El Barça!

Dietrich
Ez pedig a vasárnapi full.

http://www.youtube.com/v/mOdkHoEV-Bg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB