2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
#1752 a futam valszeg 10kor a közvetítés maga 9kor fog kezdődni valszeg (persze lehet műsor csúszás). -
#1751 :D -
bodajoci #1750 usaracing blog szerint :"A Grand Prix of Houston magyar idő szerint szombaton és vasárnap, 22:00-kor kerül megrendezésre." :D Legegyszerűbb, ha este kilenckor nekiállunk indycar futamot nyomozni :D -
#1749 valószínű ez a megoldás, mert a streamnél 21:00 van írva. -
nayrobi #1748 A digi csúsztatott élőben adja, úgy, mint az Indy GP-t. -
#1747 Hogy ne legyen igaza senkinek a kiadott műsor .pdf formátumban helyi idő szerinti a rajt 14:45-re van írva a mai napra :)
a 21:00 nyílván a tévére vonatkozik (felvezető műsor)ha nem akkor tévedtem :) -
bodajoci #1746 Megint az az érdekes, h ugye mindenhol azt írják, h este 10-kor lesz mindkét futam, de az indycar.com visszaszámlálója szerint este 9-kor...mi a faszé' teszi egy órával korábbra? :) -
#1745 Bourdais: Mindannyian a kórházban köthetünk ki Houston után
Végre visszatér a Digisportra az IC!
szombat DS2
22:00 Autósport
IndyCar, Reliant Park, Houston
vasárnap DS1
21:40 Autósport
IndyCar, Reliant Park, Houston -
#1744 igen mind a 248 kör.
miért ne lenne?
Firestone 600 at Texas Motor Speedway
7:50p - 9:45p -
#1743 na egyben lesz az egész? -
#1742 Texas Motor Speedway
Péntek
17:00 - 18:15 - 1. edzés
21:00 - 22:30 - időmérő
Szombat
01:45 - 02:30 - 2. edzés
Vasárnap
02:00 - a közvetítés kezdete az NBCSN-ön
kb. 02:50 - Firestone 600 rajt -
#1741 Ma és holnap is a Detroiti versenyek 21:50-kor rajtolnak!
http://www.vipboxeu.co/sports/motorsports.html -
#1740 dehogy...
http://www.vipboxeu.co/sports/motorsports.html
-
bodajoci #1739 Kár főleg a texasi, persze a többi is. Akkor halacska lesz megint :) -
#1738 IC-ből a 2 Detroit verseny, Texas és Iowa nem lesz közvetítve. -
#1737 a végéhez: az kár! Bár nascar Dovert letolják élőben vasárnap a digi2-n. -
#1736 Az első 150 kör teljesen eseménytelen volt, ilyen sem mostanában történt.
JPM jól elbaszta a taktikáját azzal, hogy gyorsan hajtot be a pitbe és megkapta a büntetését. Többiekkel szemben 7 kör előnye volt a spórolós taktikájának köszönhetően.
jó volt az is, h megint normálisan magyarul tv-n nézhettem
be is oszthatod jó darabig, mert nem adnak most egy IC versenyt sem mostanában...pedig hétvégén Detroit dupla forduló lesz. -
bodajoci #1735 Nagyon jó kis verseny volt, a végét jól "megoldották", még mindig jobb, mint sárga alatt befutni. Jó volt az is, h megint normálisan magyarul tv-n nézhettem, bár mint megszoktuk a kommentár hagy némi kívánni valót maga után, de soha rosszabbat, akit ez érdekel, az úgyis tudja miről van szó, akit meg most kezd érdekelni, úgyis belejön. -
#1734 -
#1733 -
#1732 -
#1731 És jövőhéten is indul az 500-as után? -
#1730 Már lelépett az All-Starra..holnap visszatér Indianapolisba. -
#1729 Busch indulni fog Charlotte-ban is? -
#1728 A rajt után uncsi kb. 40. körig. Tiszta egykori vonatozós F1 féle..utána voltak események. -
#1727 milyen volt am a verseny így indyben? -
#1726 -
#1725 Hétvégén szombaton lesz a verseny!
Csütörtök
16:00 - 16:45 1. edzés
20:00 - 20:45 2. edzés
Péntek
16:00 - 16:45 3. edzés
20:00 - kb. 21:10 időmérő
Szombat
21:00 a közvetítés kezdete az ABC-n
kb. 21:50 verseny (21:30 Digi Sport 2) -
#1724 jól.. 2 órás időlimittel. -
bodajoci #1723 ha jól látom akkor negyed óra múlva verseny lesz?
-
bodajoci #1722 ha csak vihar, akkor talán lecsendesedik addigra :)
-
#1721 Vihar volt most éppen szakad az eső Alabamában a rajtot elhalasztották 1 órával.
Digi élőképén amit mutattak az alapján lehet ez nem fog elállni addigra sem... -
bodajoci #1720 Nah faxa az idő, a tököm kivan az esővel, ma a superbike versenyt is megkavarta...rem azért lesz verseny :) -
bodajoci #1719 Jah a boxutca, az a másik betegség, de elnézzük, a blue flag az oké volt, mert vmelyikük mondta is, h itt nem kell azonnal elengedni a mögötte haladót. Jó lesz ez, csak sokáig maradjon így :) -
#1718 mivel azt is megnéztem ezért másodjára .)
vannak bakik még rendesen, de az összkép az jó.
"LB-ben a boxutca elég széles, szélesebb mint a F1-ben a pit" :DD
pont fordítva van..itt van pit F1-ben box
nem tudnak ezen átlépni vagy nem tudom, de állandóan boxolnak Indycar versenyen. :)
St.Petenél a kék zászlós szabályt nagyon nem vágták..most már eljutottak oda "a kék zászló itt nem azt jelenti mint a F1-ben..itt a jelentése a versenyző maga dönti el elengedi a másikat vagy sem" :D
hát nem ez a jelentése de csak meg találják a megfejtést :)
Blue Flag - An approaching Car is attempting to overtake and the Car being signaled must give consideration to the overtaking Driver. -
bodajoci #1717 Jó akk nekem elsőre, mert st petét nem láttam, azt letöltöttem, azt pendrive tv-be bedug...úgy néztem :) -
#1716 "elsőre elmegy"
öhöm..másodjára :))
más
ez egyszerűen vicc...3-an vannak és évről évre egyre rosszabbak..
IndyCar: Barfield explains his calls and non-calls at Long Beach
más
Még St.Peteben IL versenyen történt.
-
bodajoci #1715 Tök jó volt végre élőben nézni tv-n magyar kommenttel, nem pedig pendriveról angolul :) Csak azt nem értettem, h mért nem értik, h Dixonnak egyáltalán nem új gumira van szüksége, hanem egy kis alkoholra :) Amúgy korrekt volt a dolog :), elsőre elmegy -
#1714 Imádom, hogy F1ben de sok más OW szériában, ha neki mész ilyen tempóval mint Bourdais a gumifalnak akkor kiesel, vége...Itt visszapattant picit sérült a kocsi, újraindították neki a pályabírók és GO, mehet vissza :D IMÁDOM! -
#1713 Aki lemaradt azoknak van egy jó hírem: