2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Ulvar
    HÁt megeszem a kalapom az izgalomtól...Se...Igazat kell adnom Spiczinek meg Matténak...kellene a Firestonetól az Intermediate gumi
  • Dietrich
    lesz verseny.
    http://www.vipleague.me/sports/motorsports.html
  • bodajoci
    király :/
  • Dietrich
    Koránt sem biztos, hogy lesz verseny.
    wu elmaradt mert az orvosi helikopter nem tudott felszállni ilyen időben.
    Graham twítje szerint a versenyhez rendelkezésre álló helyi idő szerint 12 és délután 5 közötti időszakban kevés eső valószínű, ezért optimisták. Ha mégsem sikerül megrendezni a versenyt, a hétfőre halasztás minden bizonnyal kizárva Long Beach közelsége miatt (és az időjárás is hasonló lesz mint ma), ehelyett május elején az Indy Open Test helyett lehet megtartva.
  • bodajoci
    Előre hozták a rajtot 3/4 órával, 20:45-kor lesz, bár ha a digin nézzük akkor tökmind1, mert felvételről megy 22:45-től, persze tegnap még az volt kiírva, h élő közvetítés 2245-től... ezért soxor nemtom eldönteni, h most akkor mivan... :D Mind1, úgyis a motogp futamot nézem 9-kor, majd utána az indyt :) Ez a mai nap úgyis nonstop autó-motorsport :D
  • Dietrich
    edzés most élőben!
    link
  • bodajoci
    kövezzenek meg nekem nem jönnek be ezek az aero kitek, ahogy számítani is lehetett rá, potyogtak a darabjaik rendesen, meg nem utolsó sorban hülyén néznek ki az autók...
  • Dietrich
    Hát ebben biztos lehetsz a Diginek semmi köze hozzá. :D
  • Ulvar
    Ohhh hogy a román k**va isten verje meg ezt a szájbakúrt ABC-t.... ezt a közvetítési minőséget...MTVA szint ....

Csak az első kettőt...senki mást ne mutassatok de tényleg...

Hawksworth pitről lemaradtunk, Collettivel mi lett....voltak előzések a hátsó traktusban...fúúúúú de szétkúrt az agyam -.-""""
  • bodajoci
    Köc, közben én is nagy nyomozásba kezdtem, de jó ez így, lényeg, h a digin 21 30. megérte megvárniuk a motogp-t :D (y)
  • Dietrich
    Carlinék besöpörték ugye az első győzelmüket tegnap a Lightsban (most megy a második verseny), Miller csinált is velük interjút, Jones letett a korábbi F1-es álmairól és most már az IC-be akar eljutni, az elején még bizonytalan volt, amikor Carlin hívta az USA-ba versenyezni, de élete legjobb döntésének tartja, hogy elfogadta az ajánlatát. Egy napot voltak eddig oválon tesztelni, Jones: "Életemben először féltem versenyautóban... a tévén sokkal könnyebbnek tűnt":))
  • Dietrich
    Digin 21:30
    A kiadott "weekend schedule" szerint 21:30-kor
  • Ulvar
    Számold bele az időátállást is :) lehet az zavart meg :) Biztosan 9 után kezd, 9kor már kapcsold be vagy a TVt vagy valamilyen streamet.
  • bodajoci
    Most akkó mikor lesz pontosan a rajt? Mert digin 21:30 a kezdés, de úgy olvastam, h 19:30-kor kezdődik, csak mert nézném én a motogp-t is ám :D
  • Dietrich
    Az ESPN Playeren keresztül elérhető lesz élőben az összes IndyCar verseny és felvételről az összes időmérő edzés, ill. az összes Indy Lights verseny is Európában (kiv. Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország), a Közel-Keleten és Afrikában (kiv. Dél-Afrikai Köztársaság).

http://www.indycar.com/News/2015/03/3-23-ESPN-Player-expand-INDYCAR-international-reach
    http://www.espnplayer.com/espnplayer/
    Elérhető csomagok:
    Éves előfizetés: 79.99$
    Havi: 14.99$
    Versenyhétvége: 6.99$
  • Dietrich
    Teljes szezonos csapatok/autók:

1. AJ FOYT RACING = #14 – Takuma Sato
    2. AJ FOYT RACING = #41 – Jack Hawksworth
    3. ANDRETTI AUTOSPORT = #26 - Carlos Munoz
    4. ANDRETTI AUTOSPORT = #27 - Marco Andretti
    5. ANDRETTI AUTOSPORT = #28 - Ryan Hunter-Reay
    6. BRYAN HERTA AUTOSPORT = #98 – Gabby Chaves
    7. CFH RACING = #20 - Ed Carpenter/Luca Filippi
    8. CFH RACING = #67 - Josef Newgarden
    9. CHIP GANASSI RACING = #10 – Tony Kanaan
    10. CHIP GANASSI RACING = #83 – Charlie Kimball
    11. DALE COYNE RACING = #18 – Carlos Huertas
    12. KV RACING TECHNOLOGY = #4 – Stefano Coletti
    13. KV RACING TECHNOLOGY = #11 - Sebastien Bourdais
    14. RAHAL LETTERMAN LANIGAN = #15 - Graham Rahal
    15. SCHMIDT PETERSON MOTORSPORTS = #5 - James Hinchcliffe
    16. SCHMIDT PETERSON MOTORSPORTS = #7 - James Jakes
    17. TARGET CHIP GANASSI RACING = #9 - Scott Dixon
    18. TEAM PENSKE = #1 - Will Power
    19. TEAM PENSKE = #2 - Juan Pablo Montoya
    20. TEAM PENSKE = #3 - Helio Castroneves
    21. TEAM PENSKE = #22 - Simon Pagenaud

Nem teljes szezonos csapatok/autók:

22. ANDRETTI AUTOSPORT = #34 – Simona de Silvestro [St. Petersburg, Indianapolis 500?]
    23. BRYAN HERTA AUTOSPORT = #97 – Jay Howard [Indianapolis 500]
    24. DALE COYNE RACING = #19 – Francesco Dracone [St. Petersburg, Barber, Long Beach, Indy GP]
    25. CHIP GANASSI RACING = #8 – Sage Karam [St. Petersburg]
    26. JONATHAN BYRD’S RACING = # - Bryan Clauson [Indianapolis 500]
  • bodajoci
    Igen emléxem asszem Andretti volt a csapattársa , volt egy olyan történet róluk, h Petersonnak a fiat 127-esét Andretti megtolta vmi mercivel vagy mivel, azt a fiat teljesen gallyra ment, több részletre nem emléxem :)
  • Dietrich
    Én is azóta..csak akkor még ugye csak Monaco meg Monzát adták asszem. Laude balesetét is csak a hírekből tudtuk meg.
    De az tuti, hogy a Ronnie Peterson balesetét élőben láttuk a tv-ben.
  • bodajoci
    76 óta nézem, 7 éves voltam anno, anyám imádta James Huntot, azért néztük hangyás fekete-fehérben az osztrák 1, vagy 2-őn :D Most már csak én is hagyománytiszteletből nézem esküszöm ... :)
  • dave9004
    áh én már csak olvasgatok róla max. 1 meg 2 esélyes vb-k nem nekem valók.
  • bodajoci
    Kissé túlöltözöttek ezek az autók, már előre látom, mikor egy kis csihi -puhi közben szállnak majd az aero darabkák, mint falevél a szélben :D
  • Dietrich
    Digisport az összes versenyt adja, az Indy500 esetében az edzést is. Gondolom ez a Pole Day és Bump Day akar lenni.
  • Dietrich
    de azért nézzük..megszokásból ;)
  • dave9004
    az 9-el több mint a "királykategóriában" hétvégén :D
    fu de nevetséges lett az f1 :D
  • Dietrich
    21 teljes szezonos versenyző van már bejelentve. A nyitó versenyen 24 autó lesz.
  • Dietrich
    Real-time running order display engages fans

Nem szimpla másolata egyéb szériákból, bár nekem az ALMS ugrik be, ahol először ezt használták és persze átvette a TUSC is, hanem annál sokkal több.
    Más szériákkal ellentétben itt nem körönként egyszer frissul, hanem minden egyes alkalommal, amikor az autó áthalad egy időmérő ponton (a rendszer az ECU-val van összeköttetésben).
    A LED kijelzők az autó mindkét oldalára fel lesznek szerelve, mindössze három miliméter vastag panelekről van szó.
    Két színt használnak: a piros lesz a normál mód, de zöldre vált a kijelző, ha a versenyző használja a push-to-passt. Maga a rendszer tud egy harmadik színt is, ennek egyelőre nem terveztek funkciót, de a későbbiekben ezt is ki akarják használni.
    Négy fokozaton lehet állítani a LED-ek fényerősségét, ami elsősorban majd az időjárás határoz meg. Mivel viszont az üzemanyagtöltő pont belenéz tankoláskor, ezért úgy állítják be a rendszert, hogyha az autó 10 mph-nál nem megy gyorsabban, akkor a max. fényerő mindössze 25%-át produkálja a kijelző, így nem vakul meg a szerencsétlen szerelő. :)
    Maga az ötlet már egy éve megszültetett és most jutott el abba a fázisba, hogy kipróbálásra kerülhet. Leghamarabb az Indy road versenyen debütálhat élesben.
  • bodajoci
    Boldog születésnapot :)
  • Dietrich
    Chevrolet renderings of road/street aero kit

Hondának sincs már miért titkolózni és vélhetően megmutatják az ővéket is.
  • bodajoci
    Azé' meglátszik ki az aki érti, h mit is kéne csinálni :)
  • bodajoci
  • dave9004
    jólvanna :D nem egy kategória. Nekem a lényeg, hogy az F1-et évek óta körözi
  • Dietrich
    Csak vánszorognak az oválokon kb az indyhez képest :D

Meg van az a verizonos reklámfilm amiben Power mondja az egyik Nascaros ásznak, miközben a tévén egy Nascar ovál versenyt mutatnak, hogy akarod ezt csinálni máshol is csak 4x gyorsabban? :D
  • dave9004
    én imádom mindkettőt ugyanúgy :D
  • bodajoci
    ja csak megint egymás hegyén hátán lesznek a versenyek, azt augusztusban game over :/ mintha saját magukból is hülyét akarnának csinálni, persze olvasom én az okokat is, de akkor is kicsit úgy érzem, h a nascarosok röhögnek rajtuk kb...én megértem azt is, h sokaknak ott a nagy vízen túl jobban bejön a dobozautók lökdösődése, de sztem sehol sincs az indyhez képest, és nem is volt soha. Csak vánszorognak az oválokon kb az indyhez képest :D De mégegyszer, ez szigorúan az én véleményem, nem akarok vele senkit bántani :)
  • Dietrich
  • bodajoci
    köszi a tippeket :)
  • Dietrich
    mert nem nem tudják kiszámolni, hogy az idő eltolódás +9 óra így amit megadtak helyi időnek ic oldalon:
    MAV TV 500 | 250 Laps 7:20p 9:45p
    n
    ez nálunk így festett:
    04:20 - 06:45

persze nekem már eleve az eredeti sem stimmelt mert ez egy 3 órás versenytáv :)

máskor ha gondba vagy az idővel van két lehetőség.
    1; http://www.timeanddate.com/worldclock/
    2; ha androidos a mobilod akkor abban az időjárásnál kikeresed az adott várost (vagy a hozzá legközelebbit) és már látod is a helyi időt, onnantól már könnyű kiszámolni.
    V8 esetében én ezeket használom, főleg akkor mikor ott is (ausztrália) és mi is állítjuk a vekkert, mert persze, hogy nem egy időben történik :D

Maga verseny nem volt egy nagy puki, grat Powernak most megérdemelte. Lehet jót tett a fejének a büntik amiket jogosan kapott már. :)
  • bodajoci
    Végre bazzeg, 3 utolsó versenyen elbukott bajnoki cím után William Steven" idegbeteg" Power megnyerte a bajnokságot ... pedig azt hittem az edzések után, h ezt is elqrja
  • bodajoci
    streamen meg még a közelében sincsenek annak, h verseny lesz :D
  • bodajoci
    a tököm sem érti ezt, mindig bajban voltam, az indy.com-on 3 órátöl irták, a digin 3 35, mindegy köszi :)