XML
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hogy valaki tudna-e esetleg segíteni......
Én a weblapomat a joomlával készítettem....mert így nem szükséges programozási nyelv ismerete.....nagyon szépen haladok vele.....
De most vagyok nagyobb bajban.....mert bele kéne nyúlnom a kódolásába.....
Van egy képgalériám amiben a kis képekre kattintva fel nagyulnak.....és a fel nagyult képem mérete 640x480-as....
Én a nagyított képméretemet szeretném 1024x768-ra.....a joomlás fórumon megtudakoltam miben kell átírni a kódolását.....meg is találtam csak valamit nem jó csinálok......mert hiába írom át benne a kép méretet.....valamit még át kellene csak nem tudom mit....mert hibát ír ki.....
Ha valaki tudna segíteni nekem....és esetleg vetne rá egy pillantást hogy mi lehet a baj?....az jó lenne.....a configom másolatát elküldeném priviben.....xml-be van írva.....
Nagyon szépen köszönöm a segítséget elõre is.....
Már vagy 2 hete próbálkozom de sehogy se jó.......ezért már szükségem lenne valakinek a segítségére.....addig még próbálgatom....
Még egyszer köszönöm.....<#vigyor4>#vigyor4>
csak egy olyan Node-ot, ami linket tartalmaz.
Pl.:
<flashdata>
<node>
<pic>jpeg.jpg</pic>
<url>www.valami.hu</url>
</node>
</flashdata>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ugy mint pl HTML -be <a href=http://lol.hu>lol</a>
SWF.hu
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Flash alapú MP3 lejátszó, XML-bõl olvassa az adatokat.
Eléggé jó kis tutorial, a netrõl letölthetõ...
Csak annyit hogy még nagyobb hangsúlyt kap az XML a Vistaban. Meg úgy minden más progi elkezdi szépen, lassan használni...
Szakdolgozatról csak annyit, hogy csináltam egy weblapot flash-el ill. Dreamweaver-el, és a képeket úgy raktam a flashbe, hogy az XML segítségével hivatkozott egy helyre, ahonnan kiolvasta a képeket. Amúgy a HL2 volt a téma😊
W3 School
XML.COM
XML FILES
XML Tutorials
Egyenlõre ennyi elég lesz szerintem...
De szól még ha kell...
Beszélnél egy kicsit a szakdolgozatodról? De csak ha akarsz...
Quark, Indesign, Dreamveawer, Notepad, és még egy csomó free program van, ami kezeli és módosítja az xml fájlokat...
Igazad van...
Mihez köll? 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Akkor én is idetolom a pofámat<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Én is az swf.hu-n láttam azt a tutort, és az volt a szakdogám része. Ebbõl kiindulva szeretnék jobban megismerkedni ezzel a nyelvvel, hiszen már a Vista is széleskörûen használja majd, és ez is alap lesz, vagy már az is.
Én is ismerkedem ezzel, és jól esne ha valaki belinkelne olyan oldalakat, ahol tutorialok, leírások vannak.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az swf.hu-n láttam ezt...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Olyan embereket várok ide akik legalább egy kicsit konyítanak az XML-hez, de szeretnék másokkal is megosztani a tapasztalataikat és esetlegesen a problémájukat!
Hajrá