779
-
#739 Ide kell feltölteni a jpg-s képet, nem bmp-s!!!! -
JuhiG #738 Hogyan lehet ebbe a szarba képet beszúrni mertz rámentem hogy képfeltöltése meg tallózás meg is volt csak a képet nem rakta ide be -
JuhiG #737 Ehhez kérek segítséget mert itt nem tom hogy kell tovább menni -
#736 Mért nem linkeled be ide a képet, hogy lássák a többiek is? -
JuhiG #735 hogy kell megszerezni a fogtaskereket az ajtóhoz?mert se a japánnal sem a renoval nem tudom megoldani ezt a rejtélyt
-
JuhiG #734 Oké de ott hogyan kell bemennem azt nem tudom! -
#733 Balra elmész lesz sikátor. ott kell bejutni előbb. -
JuhiG #732 hogyan kell a képet lemásolni a játékról melyik gombbal? -
JuhiG #731 és melyik gombbal kell a képet feltölteni lemásolni?
-
JuhiG #730 Ja bocs rájöttem miaz nem tudod amúgy hogy hol van ha nem akkor küldöm a képet
-
#729 Csinálsz képet ahol elakadtál és ide beszúrod. -
JuhiG #728 Mi az a screenshoot? mert én télleg nem tudom bővebben válaszolj nagyon szépen kérlek
-
#727 Neked is elmondom: screenshoot! :) -
JuhiG #726 sziasztok tudna nekem segíteni valaki, ott a vár elején elakadtam nem tudom az akoval azt a dobozt kinyit mert nem veszi észre és ott nem tudok sehogy sem tovább menni segítene valaki?Bár mikor írhattok csak siessetek kérlek előre is kössz! -
#725 Ügyes vagy! :) -
#724 megvan -
#723 na mégse nincs meg a fogaskerék -
#722 kössz de megvan:D -
#721 http://www.kepfeltoltes.hu /051217/itt2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
enél -
#720 ez a második hely ahol lehet az időben karaktereket váltani -
#719 valami kastélynál vagyok renoval itt szált le a vonatrol és lekelett győzni valami csávót a kastély ajtaján be lehet nézni a kulcslyukon -
#718 valahogy szerzek képet onnan csak aza gond h. ps2-n nyomom de megoldom -
#717 Screenshoot-ot kérunk :) -
#716 "A zöld kapujoz kell egy kulcs, és van egy rácsos kapu amihez meg valami nap alaku cucc.
A bolt tetején van egy doboz csak a kiscsaj sehogy se veszi észre"
én is itt akadtam el má 2 napja mit kell csinálni? ha reno val megyek azzal sem tudok mit csinálni oda meg valami fogaskerék kéne -
gregtom6 #715 ja a gépem baja,leírtam a Segítség fórumba,aki akar,segíthet. -
gregtom6 #714 Hy! Mi van olyankor,ha eddig elindult most meg azt írja,h nem talál kompatibilis Direct3d eszközt? A fenébe!!!!!!!!!!!! -
csempe99 #713 www.gportal.hu/kingdomhearts nézd meg -
#712 Köszike de,most már megvan! -
#711 akkor töltsd fel valahova aztán onnan linkeld (mondjuk itt az sg-n a galériádba) -
#710 :) -
#709 Sajna nem tok schreenshot-ot küldeni mert azt írja ki,h a feltöltendő kép maximális mérete 20 Kbyte!De,a 7-es oldalon a 225-ös hozzászólásban van olyan kép.Én most a második nap,hold,csillag-nál vok +akadva!Előre is THX! -
#708 lőjj egy screenshotot, úgy talán beugrik -
#707 Valaki megmondaná mi a második csillag,nap,holba-ban?Amikor először vittem végig akkor bezzeg ment... -
#706 de nem megy!
vmi direct 3D!
a legújabb driver van fenn meg directx9.0c -
#705 VGA számít, és nekem volt anno 9200se-m. És vitte. -
#704 mi a gépigény?
ilyen gépen menne?:
2.6 Ghz proci
Radeon 9200se videókártya
512 ram memória -
joe1980 #703 kösz barátom.sikerült!!!!!!! -
#702 állítsd át a kompatibilitást winME-re, 1-2 játéknál ez bevált ha ez volt a hibajelenség -
joe1980 #701 Valaki plz mondja már meg mi a tököm az a recuired security modul és hol kell azt aktiválni mert már az ideg megöl,hogy régen ment most meg nem indul el a játék.mert amit ffxi leirt sajnos nem jó. -
joe1980 #700 Sajnos ugyse müxik.