779
-
#779 Töltsd le. -
#778 nézem ezt a játékot a steamen, fenn van a "kívánságlistán", biztos jó, de 20 eurót (5000 forintot) ma már szerintem nem ér meg egy ilyen ps2 szintű játék, majd ha leesik 10 euróra akkor megveszem... -
hpfan2 #777 Ne idegesíts! Már válaszoltam erre az üzenetedre! Ha figyeltél volna, már tudnád, hogy nem tudok képet feltenni. Az egyik srác rakott fel erről a kék trutyiról képet. -
#776 Melyik trutyi? Mert több van. Rakjál képet! -
hpfan2 #775 Légyszi! Segítsetek! Nem tudok tovább menni és már az idegeimre megy!! -
hpfan2 #774 A feketesárkány nevű hozzászóló is ezt a kérdést tette fel. Rakott is fel képet. Itt van ezen az oldalon. Nekem valamiért nem engedte a képfeltöltést. -
hpfan2 #773 Hát erről lenne szó! És még valami. Az én Onimusham nem enged hard üzemmódot csak normált és easyt. Ez miért van?
Köcce -
#772 Melyik trutyi? Mert több van. Rakjál képet. -
hpfan2 #771 Sziasztok!
Épp Reno-val vagyok és nem tudom azt a kék trutyit eltüntetni az ajtóról. Tudja valaki a megoldást?
Köszi -
zoli2224 #770 Sziasztok.
Valaki tudna segíteni hogyan kell előhozni a billbeállitásokat mert nekem nem megy az F2-vel csak levált kis képernyöbe.
Elöre is köszönöm -
#769 Aaaah. télleg. Köszi -
#768 Azok az oni golyók Ps2-ön a L3 és az R3 együttes lenyomásával alakult át. -
#767 Elővettem nosztalgiázni. Csak elfelejtettem ezel mire valóak
-
#766 Ügyes gyerek vagy te! :) -
feketesarkany #765 megoldottam -
feketesarkany #764 megint elakadtam most a notre dame-ba
-
feketesarkany #763 megoldottam :-)
-
#762 Sorry, erre nem emléxem :( -
#761 Sziasztok! Ebbe a játékba lehet grafikát állitani?? -
feketesarkany #760 vagy még hamarabb akadtam el, a dinnye már megvan -
feketesarkany #759 -
#758 Képet? -
feketesarkany #757 elakadtam ott ahol másodjára kell menni renoval amikor megtalálom az órát és elmegyek a csávóhoz és az kidob és utána nem tom hogy mit csináljak -
#756 nem -
#755 lesz? -
#754 Nincs -
#753 Hali
van a játékhoz magyarositás? -
shipu #752 A fehér taknyos ajtó a lényeg mert bent van egy kulcs ami kinyitja a képen látható ajtót.Ahhoz az ajtóhoz 2-es szintű "Kuga" kell(a 2-ik kard) -
Soldier22 #751 Megállt a tudományom.
Nem tudom mit lehetne velük kezdeni. Valamit nem vehettem fel?
Van egy fehér taknyos ajtó, oda sem tudok bemmenni.
-
#750 Tuti, hogy a szobrokkal kell vmit csinálni. De nem emléxem :S -
Soldier22 #749 [IMG][/IMG] -
Soldier22 #748 Megtaláltam a hajot, de az is csak visszavisz ugyanarra a helyre, ahonnan indultam. van egy ajto, asmira azt írja hogy zárva. az az ít vezet a kiscsávóhoz és a csajhoz.
-
#747 Pontosabban? Vagy vhol meg kell találni egy hajót oszt tovább lehet menni. -
Soldier22 #746 pls help!!
mit kell csinálni az állatkertes pályán, miután a csaj és a kiscsávot elrabolják?
Nem tudom merre lehetne tovább menni. Előre is köszönöm! -
#745 Jah es mie ez a draw weapon? :) nem tudok rajonni -
#744 arra gondoltam de olyankor szaggat -
#743 ALT+ENTER -
#742 Hello
Elinditom a jatekot jatszom es az optionsba beallitom az 1280x1024-et de ugyanugy kicsi ablakban marad :( mit cisnaljak? :( -
#741 Mit ír? -
JuhiG #740 hát bassza meg azt se engedi berakni amir az exportálásba jpeg-be raktam