2006-ig tolva a Crashday
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://zakstunts.cjb.net/
betegek, ráadásul az utóbbi alapítója magyar... sok magyar van.
és vannak olyan õrültek akik még mindig...
bajnokságokat rendeznek neten, minden hónapban új pálya és az a király aki legrövidebb idõ alatt végigmegy. én is csináltam 2 hónapig :D
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Amúgy a lövöldözésnek is van értelme ha valami akadályt (pl: kerités a videóban) kell az utadból eltakarítani!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
erre beleraknak gépfegyvert?
az elején reménykedtem, h végre újra egy jó gama, de látom, újra csalódnom kell....sajnos egyre sûrûbben.....<#rinya>#rinya><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#szomoru1>#szomoru1>
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is nagyon várom!
Ilyen kategóriában még a Flat Out az ami nagyon bejött (csak az utóbbi idõkre visszagondolva)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV