2006-ig tolva a Crashday

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
én meg már várom is
Xd

(O_o)

Hmm igéretesnek tûnik már kezdem várni :)
Ez már igen végre hosszu idök ota egy igazán fasza játék!!
ja a múgy ha http://zakstunts.cjb.net/ itt a racers re rámentek akkor megtaláltok :D 2003-ban 4. lettem juniusban asszem vagy júliusban :D

http://www.kalpen.de/stunts/stlinks.htm
http://zakstunts.cjb.net/

betegek, ráadásul az utóbbi alapítója magyar... sok magyar van.

áhh végre a stunts ot már kezdtem unni 14 éve játszok már vele :D
és vannak olyan õrültek akik még mindig...

bajnokságokat rendeznek neten, minden hónapban új pálya és az a király aki legrövidebb idõ alatt végigmegy. én is csináltam 2 hónapig :D

Zacsy
eszméletlen jó a törés modellezés

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

M@TriX
igen

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Nagyon durva! PS2-n meg fog majd jelenni? Tud róla valaki valamit? köszi

Atomreaktor
Kell a fegyver, Megarace 2.vel nem játszottál?:) Nagyon cool lesz egymás ellen. Végre egy jó autós gamma;) Persze a Stunts is jó, de mint látod, olyan rész is lesz benne a puhalelkûeknek;)))

Menymár! Megnéztem a videót és nagyon nagyon durva!!! :))

Amúgy a lövöldözésnek is van értelme ha valami akadályt (pl: kerités a videóban) kell az utadból eltakarítani!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

M@TriX
marhára, a Carmageddonba se fegyver nem volt, se pályaépítés, ellenben sokmidnen más volt, ami meg ebben nincs. ennyi erõvel az NFS is Carmageddon koppintás.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
már az eleje óta van stuki, de nem lesz kötelezõ, olyan módok is lesznek, hogy stunts, szóval nyugi, csak szélesebb körben akarják nyomatni a cuccot.

carmageddon koppintas
dirty dogg
hát részemrõl elég elszomorítónak tartom, h ebbe is fegyvereket raknak. korábban úgy volt, h a Stunts nyomdokaiba kíván lépni, pályaépítéssel, jó kocsikkal, minõségi kidolgozással és élethû(szerû) GRAVITÁCIÓS szimulációval!
erre beleraknak gépfegyvert?
az elején reménykedtem, h végre újra egy jó gama, de látom, újra csalódnom kell....sajnos egyre sûrûbben.....<#rinya><#sir><#shakehead><#schmoll2><#szomoru1>

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

M@TriX
nem igazán az engine ugyan az (saját), szóval ez nem DNF effektus.

sajtos
c000L gameee ;)

nagyon jol néznek ki a képek
janyikzs
Ha most 5 éve készítik, akkor mire megjelenik már 6 éve lesz, hogy készítik. Az egy ilyen játéknál elég sok idõ, attól félek, hogy 6 év alatt a grafikát kellett legjobban fejlesztgetni, viszont, hogy mindig szép legyen ezt folyamatosan a legújabb cuccokra kellett "belõni", ezért félek, hogy nem lesz túl jól optimalizálva!

NEOreg3
a 4-es képet elnézve szomorúan gondolok a Most Wantedre, hogy sajnos nem lesz benne törés:(

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

M@TriX
nézd meg a videót, amúgyis kötelezõ darab. meg speciel a képeket is elég lenne nézni, mert némelyik verdán akkor gépfegyver fityeg, hogy még.

lesznek benne fegyverek az autón meg hasonlók ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

M@TriX
jah, a Trackmania Sunnrise és a FlatOut keverékének lehetne tekinteni, óriási pályák, ugratók, gyönyörû graf és roncsolás :)

Tényleg nagyon durvák a képek!
Én is nagyon várom!

Ilyen kategóriában még a Flat Out az ami nagyon bejött (csak az utóbbi idõkre visszagondolva)

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

sweech
rohatt jól néz ki <#eljen>

M@TriX
szerintem megfelelõen optimalizálva lesz, de majd meglátjuk az elsõ demónál mi lesz az ábra

Mar en is nagyon varom, lehet addig is izmositani a vasat. A kepek alapjan szukseg lesz ra!