28
-
#28 én meg már várom is
Xd -
westerneer #27 Hmm igéretesnek tűnik már kezdem várni :) -
esparco #26 Ez már igen végre hosszu idök ota egy igazán fasza játék!!
-
Myron #25 itt a kép :D -
Myron #24 ja a múgy ha http://zakstunts.cjb.net/ itt a racers re rámentek akkor megtaláltok :D 2003-ban 4. lettem juniusban asszem vagy júliusban :D -
Myron #23 http://www.kalpen.de/stunts/stlinks.htm
http://zakstunts.cjb.net/
betegek, ráadásul az utóbbi alapítója magyar... sok magyar van. -
Myron #22 áhh végre a stunts ot már kezdtem unni 14 éve játszok már vele :D
és vannak olyan őrültek akik még mindig...
bajnokságokat rendeznek neten, minden hónapban új pálya és az a király aki legrövidebb idő alatt végigmegy. én is csináltam 2 hónapig :D -
#21 eszméletlen jó a törés modellezés -
#20 igen -
Norbi7 #19 Nagyon durva! PS2-n meg fog majd jelenni? Tud róla valaki valamit? köszi -
#18 Kell a fegyver, Megarace 2.vel nem játszottál?:) Nagyon cool lesz egymás ellen. Végre egy jó autós gamma;) Persze a Stunts is jó, de mint látod, olyan rész is lesz benne a puhalelkűeknek;))) -
Athlon64 #17 Menymár! Megnéztem a videót és nagyon nagyon durva!!! :))
Amúgy a lövöldözésnek is van értelme ha valami akadályt (pl: kerités a videóban) kell az utadból eltakarítani!
-
#16 marhára, a Carmageddonba se fegyver nem volt, se pályaépítés, ellenben sokmidnen más volt, ami meg ebben nincs. ennyi erővel az NFS is Carmageddon koppintás. -
#15 már az eleje óta van stuki, de nem lesz kötelező, olyan módok is lesznek, hogy stunts, szóval nyugi, csak szélesebb körben akarják nyomatni a cuccot. -
savior #14 carmageddon koppintas -
#13 hát részemről elég elszomorítónak tartom, h ebbe is fegyvereket raknak. korábban úgy volt, h a Stunts nyomdokaiba kíván lépni, pályaépítéssel, jó kocsikkal, minőségi kidolgozással és élethű(szerű) GRAVITÁCIÓS szimulációval!
erre beleraknak gépfegyvert?
az elején reménykedtem, h végre újra egy jó gama, de látom, újra csalódnom kell....sajnos egyre sűrűbben..... -
#12 nem igazán az engine ugyan az (saját), szóval ez nem DNF effektus. -
#11 c000L gameee ;) -
1992 #10 nagyon jol néznek ki a képek
-
#9 Ha most 5 éve készítik, akkor mire megjelenik már 6 éve lesz, hogy készítik. Az egy ilyen játéknál elég sok idő, attól félek, hogy 6 év alatt a grafikát kellett legjobban fejlesztgetni, viszont, hogy mindig szép legyen ezt folyamatosan a legújabb cuccokra kellett "belőni", ezért félek, hogy nem lesz túl jól optimalizálva! -
#8 a 4-es képet elnézve szomorúan gondolok a Most Wantedre, hogy sajnos nem lesz benne törés:( -
#7 nézd meg a videót, amúgyis kötelező darab. meg speciel a képeket is elég lenne nézni, mert némelyik verdán akkor gépfegyver fityeg, hogy még. -
Cat 02 #6 lesznek benne fegyverek az autón meg hasonlók ??? -
#5 jah, a Trackmania Sunnrise és a FlatOut keverékének lehetne tekinteni, óriási pályák, ugratók, gyönyörű graf és roncsolás :) -
Athlon64 #4 Tényleg nagyon durvák a képek!
Én is nagyon várom!
Ilyen kategóriában még a Flat Out az ami nagyon bejött (csak az utóbbi időkre visszagondolva) -
#3 rohatt jól néz ki -
#2 szerintem megfelelően optimalizálva lesz, de majd meglátjuk az első demónál mi lesz az ábra -
alien47 #1 Mar en is nagyon varom, lehet addig is izmositani a vasat. A kepek alapjan szukseg lesz ra!