Kinek mi a foglalkozása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én biológus szeretnék majd lenni.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
igen, kérem erre tessék <#vigyor>#vigyor>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Hi. <#wave>#wave>
Most perpil fõállásban fõsulin (BDF) butítom magam <#pias>#pias>, és még nem tudom mi leszek ha nagyleszek. Amúgy komunikáción vagyok és azon belül elég sok fele lehet orientálódni (rádió, újság, tv...) de még nemtudom. Van még idõm eldönteni... <#smile>#smile>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mit ér az a "diploma"? Hogy ennyire sláger lett belõle?
Fákjúal!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Régebben élt bennem egy vágyacska, hogy tanár szeretnék lenni, de ekkor a szintén pedagógus apám körberöhögött, meg... gyáhhh...nemtom, majd alakul
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?