Kinek mi a foglalkozása?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OssianFan
Tanuló és zenész egyben 😄

2 éve nem irt seniki, de nembaj 😄

Én biológus szeretnék majd lenni.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

pzoli00
nyomozó/helyszínelõ

Tomászító
kasztnisnak tanultam de markolón és teherautón dolgozok

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Heuro
Nyugdíjas végbélsebész vagyok.

lol

DJKonya
ha nagy leszek kamionsofõr szeretnék lenni! de most még csak lemezlovas vagyok😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Gabesz amd64
senki többet?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CNC Gépbeállító - Karbantartó

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Annakin
macskaidomár. mellette kezdõ hangtechnikus.<#bohoc>

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

geri15
kérlek ne inzultáld a látogatóimat :|

igen, kérem erre tessék <#vigyor>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

buzy

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jointeer
én meg nem.

köcsög

off:Köszönöm kérdésed: jól vagyok. Egyébként tegezz bátran, s nem kell csonkolnod semelyik testrészed; bár ha igényled, segíthetek, csak nevezd nevén.
Hi. <#wave>
ffxi
Akkor csónkólom! Hogy van?

Fákjúal!

meg kezdõ htmlszerkesztõ
Közlekedés üzemviteli szállítmányozói technikus
Hejj, nem kiröhögni a kamionosokat, én is az leszek (6éven belül 😄 ) de ha vkit érdekel elég szép summát szednek össze 1-1 fuvarjuk alkalmával
fényképész

Az. Immáron 26. éve.
ffxi
Komoly<#wow1>?

Fákjúal!

gyermekorvos
5 évig faipari techniksnak tanultam (bútor tervezés - kivitelezés) aztán meguntam, otthagytam az egészet. A tököm televolt az egész iskolával meg a b@lf*sz tanárokkal, gyakszi tanáromat finomanszólva elküldtem az jó édes anyjába.

Most perpil fõállásban fõsulin (BDF) butítom magam <#pias>, és még nem tudom mi leszek ha nagyleszek. Amúgy komunikáción vagyok és azon belül elég sok fele lehet orientálódni (rádió, újság, tv...) de még nemtudom. Van még idõm eldönteni... <#smile>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

bens
hol dolgozol?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Judy1211
Haematológus szakasszisztens 😊
(és nem forditom le magyarra )

Az élet szép.....

Szobafestõ és Tapétázó

bens
asztalos, edzõ, közben tanuló. (van egy barátom, aki feltaláló <#smile> )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

KraZ
Én sofõr vagyok

MAN T.G.A.

Bandee1987
tanuló vok perpill 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Voltan
Angoltanárö

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ffxi
Mi az a ECDL, ami a munkaügyi központok indítanak munkanélkülieknek?

Mit ér az a "diploma"? Hogy ennyire sláger lett belõle?

Fákjúal!

ffxi
Van különbség, igaz! FFX....ffxi

Bocsesz!

Fákjúal!

Gabesz amd64
<#wilting>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

aeris
Nagyon úgy tûnik, hogy biztonság- és védelempolitikára megyek..

ffxi
<#conf><#conf>

Fákjúal!

Gabesz amd64
danubiusrádió hallgató?<#hehe><#hehe>

hallgató de nem sokáig 😞

ffxi
Így van, légy bátor és erõs!!

Fákjúal!

geri15
körberöhögött? Milyen kedves apukád van 😊 szerintem ha az akarsz lenni, akkor ne hagyd magad eltántorítani légy az! 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

katze
Ejj... most tanulok, de hogy mi leszek ha nagy leszek, lövésem sincs, mi az, amit akarok... most elkezdtem a szakmait, azt ha már ott vagyok, végigcsinálom... És amilyen vagyok képes vagyok homlokegyenest más irányba menni...
Régebben élt bennem egy vágyacska, hogy tanár szeretnék lenni, de ekkor a szintén pedagógus apám körberöhögött, meg... gyáhhh...nemtom, majd alakul

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

ez van<#schmoll2>

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Max7
<#wow1><#wilting> és még azt mondod hogy nem olyan vészes? <#conf><#conf>

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ffxi
Vazzeg!!!! <#shakehead><#shakehead><#sir><#sir>

Fákjúal!

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

igen de nemolyan vészes egyébként 15 éve

ffxi
Igazából rokkant?

Fákjúal!

az én vagyok

ffxi
Már foglalt #116 <#nezze>

Fákjúal!

nyugdíjas van még itt?

Gabesz amd64
kombájnos

Oldal 1 / 4Következő →