78
Starcraft Ghost
-
#78 Hmmm... De mar egy platformra sem fog kijönni a game...vagy PS3/XC360-ra kihozzak? :-O Mondjuk anno mikor 2 eve neztem a screen-eket; akkor szééép PS2title-nak nezett ki a dolog, de ma mar keves lesz... :-| -
#77 konzol... ezen bukott be.
kijött a ps3, meg az xbox360.. arra ez meg már kevés...
blizzard meg nem teheti meg, hogy ps2-re ad ki játékot... már nem...
talán ha eleve PC-re meg Mac-re fejlesztik, akkor eleve szebb textúrákat használnak.(a mai játékok PS2-es portja dowgradelt PC-s játék, kivéve amit arra fejlesztenek.)
szerintem felejtős mint anno a Warcraft adventures... -
#76 Igen, régota halogattak; erösen "Stalker ill. Duke Nukem-betegsegben" szenvedö gémnek tünt a vége felé; ugy is végezte... :-( Pedig nagyon sasoltam annak idejen a screenshot-okat; amik felettebb igeretsnek tüntek; de hat igy jart sajna a gém... -
#75 Erre sajnos számítani lehetett,húzták-halasztották,csak nyúlt mint az a bizonyos gatyamadzag [#levele.Többszöri fejlesztő,kiadó váltás,stb. pedig tényleg ígéretes darabnak indult. R.I.P. -
#74 jah, vmi hirt olvastam en is...pedig franko+szép gém lett volna X-re/PS2-re; igy meg lehet h. csak 1 közepes next-gen port lesz(mar ami a graf-ot illeti)...Nem hinnem h. ujra atgyurjak a karaktermodelleket+ujratexturaznak...a képek alapjan (amik megjelentek) nem tünt kezdeti vagy félkész gémnek... -
SonicBoom #73 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=63596 -
SonicBoom #72 A játék fejlesztését hivatalosan is leállították, de ez egyenlőre inkább halasztás, next-genre még csinálhatnak belőle valamit... -
#71 hmmmmm ez jo otlet nagyon... hamar a puzi nextgenre veri mindenki, szerintem jo minosegben meg lehetne valositani a dolgot, SIMAN!... milyen flash lenne akarcsak egy Defiler borebe bujni, es zabalni folyamatosan a kis lingeket, es osztani a Plague aldast a ellenre, meg swarmolni ezerrel, hogy vedd a foldi sereget... ehh vagy akar egy marine (mondjuk medic nem lenne olyan izgi... allandoan gyogitani :DDDD neha kis trukkos blind, vagy esetleg mass Restoration, ha plague van a szazadon stb :DDDD)borebe bujni es daralni a sok kis genya linget
/most elmereng... ehhhhh -
#70 hat pedig a storylineban vannak hosok szepszammal... de vegulis valahol igazat kell adjak... -
#69 lehet, söt bizti h. igazad van; de a jelenlegi pc-configomon egyik sem indulna mar el+1 rakat single-playergémet akarok még kinyomni pc-n/ps1-en; és idöm nem tul sok van; igy szamomra egyelöre nagyon tavoli cél egy Morpg... -
#68 pedig van pár... sok jó sztorival.
én eddig wow-al, meg lineage2-vel játszottam, rászokás nem lett, mert a wow-os serverek is meghaltak, meg a lineage-esek is:P kari meg veszett(illetve nem maghaltak, csak wipe volt az új patch miatt) -
#67 Akkor már inkább egy Starcraft MMOFPS, a Planetside mintájára. Vezethető járművek, stb. Milyen állat lenne már egy többszáz fős Zerg vs. Terran csata, akármelyik oldalon :) -
#66 morpogni én pl. nem szeretnek+nem akajom kiprobalni egyik morpog-ot sem (bocsi az elnevezesert; de MMORPG név nekem nem jön be...beletörik a magyar nyelv..); tuti raszkoas lenne nekem+nincs nagy sztori morpogokban; ugyhogy inkabb single-experiment rpg-k max... -
#65 annak nincs meg hozzá a világa... az nem hösökröl szól. nem illene bele a képbe.
kicsit off, de egy Fallout MMORPG... na az lenne az 5let... -
#64 en talan meg el tudtam volna kepzelni egy starcraft MMORPG-t(bar MMORPG ellenes vagyok, de azt biztos kiprobaltam volna :DDDD)... world of starcraft neven -
#63 rpg? abban most nincs üzlet.. ellepték a piacot az mmorpg-k.
a blizzék a most a wowwal rpg-znek -
#62 nem tudom, milyen gém lett, allitolag nem rossz, mindenesetretotal aeon flux-style lopakodos gém lesz ez a Ghost; sztem is egy RPG(talan)jobban illett volna Starcraft-hoz... :-/ ha mááá' mindenképp csinalni akarnak spin-off részt, legalabb csinalhattak volna RPG-t... -
#61 nagyon jol tudja mindenki, hogy nem SC2 de egy ilyen lopakodos ugribugri szarral bekenni a nemes elodot... inkabb csinalnanak valami fallout rpgszeru temat a vilagban... bar a komolyabbra mar szinte alig van igeny... jo nekunk ez is -
#60 igaz nem a blizzard fejleszti... de állandü blzardos felügyelett alatt van, és a több éves készítési idö szinte garancia.:D -
#59 2 fontos infót kiemelnék:
1- a játék jó lesz, mert blizzard.. tud valaki szar blizzard játékot? köszönöm. WOW is siker lett, pedig nem warcraft 4.
2- ez NEM Starcraft 2. Majd egyszer talán lesz olyan is, de EZ nem az. benne van a hivatalos FAQ-ban. -
#58 jah, hat teljesen mas gémstilus, kivancsi vagyok mit hoznak ki belöle...a következö gém 1 starcraft-os versenyzös gém lesz, bizti! :-) -
#57 mondjuk nekem ez a jatek a starcraft kicsufolasa igy elso korben, de meglassuk majd... -
#56 mondjuk max.annyi köze van starcraft-strat.gémhez, h. abban az univerzumban jatszodik, oszt kifujt... :-D nahszoval, rééégen megsasoltam (azt tulzas volt irnom, h. jatszottam, inakbb csak jatszogattam) S.crafttal... :-D -
#55 igen, de regen starcraftoztam, ezert éhhhdekel a gééém :-D Of course még PS1+pc... :-D -
#54 ehhh, te nem ps1ezel meg? :P (amugy talan ebben a sorrendben igen, bar inkabb a kaland szot nyugodtan kiveheted :P) -
#53 vki tud vmi infot a gémröl? Milyen lesz? lopakodos/kaland/eksön? -
#52 hat nem tudom; normalisan müxö ps2-emu(se xbox)nincs még tudtommal... vagy ha van is, max. oylan kepminöseget produkalhat 1 izmosabb gepen mint egy sega saturn, vagy oylat se.. :-/ (mondjuk a sega saturn jo kis gép volt, nem fikazom... :-D)
D. -
Gábor #51 -
#50 te tenyleg LOL vagy!!! HA EGYALTALAN BEINDUL!!! mar hatsz... HAMEG beindul tegyuk fel... neked jo lesz GRAFIKAI HIBASAN, HANGBUGOSAN 3-4 FPSel jatszani???
-
#49 akadni fog na és? spórolok 1 valag pénzt -
#48 hehehehehehhee vannak még lükék a földön -
#47 jeaaaaah ha ugy fox evvel a jatekkal emu alatt jatszani, mint boxon, akkor eskuszom veszek neked egy lada sort... jeaaaaah -
#46 JEHAAAAAAAAAA!
xboxra is megjelen XBOXEMU PEDIG VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#45 "A GC macintosh alapú (PowerPC G5), akár a leggyorsabb is lehetne (~20megás L3 cache, már aki tudja miről beszélek), de sajnos teljes egészében nincs szerintem kihasználva."
en tudom mirol beszelsz, akkora BAROMSAGOKROL, hogy reszketek a rohogestol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
apam... LOL G5... tudod te mirol beszelsz??? tudod te egyaltaln mikor jott ki az elso G5 proci??? amit raadas desktop,workstation,server kategoriaban hasznalt az Apple is... LLLLOOOOL
elarulok egy titkot... a gamecubenak egy specko kis prockoja van: 485Mhzen futo 128-bites IBM Gekko... LOOOL ez nagyon jopofa volt :DDDDD -
#44 Blizzard sose sietett el semmit... mingid bejott nekik.... -
#43 Lehet nem éri meg GC-re kiadni? Nem térülne meg? De a Blizzard a legocsmányabb és legpofátlanabb banda a világon... a játéknak már több mint 1 éve ki kellett volna jönnie. -
orkenyid #42 OFF:
Egyébként a GC a PS2 előtt, kicsivel talán az Xbox után áll.
Legnehezebb programozni PS2-re, mivel nagyon bonyolult procija van.
A GC macintosh alapú (PowerPC G5), akár a leggyorsabb is lehetne (~20megás L3 cache, már aki tudja miről beszélek), de sajnos teljes egészében nincs szerintem kihasználva.
-
#41 jó kérdés...
próbálkozz Bazárral, vagy apróhírdetések neten... -
#40 hol lehet használt ps2-t kapni kb.10k-ér? -
#39 jaja.. megtudjuk pár év múlva