78
Starcraft Ghost
  • dinomano
    Hmmm... De mar egy platformra sem fog kijönni a game...vagy PS3/XC360-ra kihozzak? :-O Mondjuk anno mikor 2 eve neztem a screen-eket; akkor szééép PS2title-nak nezett ki a dolog, de ma mar keves lesz... :-|
  • takysoft
    konzol... ezen bukott be.
    kijött a ps3, meg az xbox360.. arra ez meg már kevés...
    blizzard meg nem teheti meg, hogy ps2-re ad ki játékot... már nem...
    talán ha eleve PC-re meg Mac-re fejlesztik, akkor eleve szebb textúrákat használnak.(a mai játékok PS2-es portja dowgradelt PC-s játék, kivéve amit arra fejlesztenek.)

szerintem felejtős mint anno a Warcraft adventures...
  • dinomano
    Igen, régota halogattak; erösen "Stalker ill. Duke Nukem-betegsegben" szenvedö gémnek tünt a vége felé; ugy is végezte... :-( Pedig nagyon sasoltam annak idejen a screenshot-okat; amik felettebb igeretsnek tüntek; de hat igy jart sajna a gém...
  • Max 36
    Erre sajnos számítani lehetett,húzták-halasztották,csak nyúlt mint az a bizonyos gatyamadzag [#levele.Többszöri fejlesztő,kiadó váltás,stb. pedig tényleg ígéretes darabnak indult. R.I.P.
  • dinomano
    jah, vmi hirt olvastam en is...pedig franko+szép gém lett volna X-re/PS2-re; igy meg lehet h. csak 1 közepes next-gen port lesz(mar ami a graf-ot illeti)...Nem hinnem h. ujra atgyurjak a karaktermodelleket+ujratexturaznak...a képek alapjan (amik megjelentek) nem tünt kezdeti vagy félkész gémnek...
  • SonicBoom
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=63596
  • SonicBoom
    A játék fejlesztését hivatalosan is leállították, de ez egyenlőre inkább halasztás, next-genre még csinálhatnak belőle valamit...
  • Lammer
    hmmmmm ez jo otlet nagyon... hamar a puzi nextgenre veri mindenki, szerintem jo minosegben meg lehetne valositani a dolgot, SIMAN!... milyen flash lenne akarcsak egy Defiler borebe bujni, es zabalni folyamatosan a kis lingeket, es osztani a Plague aldast a ellenre, meg swarmolni ezerrel, hogy vedd a foldi sereget... ehh vagy akar egy marine (mondjuk medic nem lenne olyan izgi... allandoan gyogitani :DDDD neha kis trukkos blind, vagy esetleg mass Restoration, ha plague van a szazadon stb :DDDD)borebe bujni es daralni a sok kis genya linget
    /most elmereng... ehhhhh
  • Lammer
    hat pedig a storylineban vannak hosok szepszammal... de vegulis valahol igazat kell adjak...
  • dinomano
    lehet, söt bizti h. igazad van; de a jelenlegi pc-configomon egyik sem indulna mar el+1 rakat single-playergémet akarok még kinyomni pc-n/ps1-en; és idöm nem tul sok van; igy szamomra egyelöre nagyon tavoli cél egy Morpg...
  • takysoft
    pedig van pár... sok jó sztorival.
    én eddig wow-al, meg lineage2-vel játszottam, rászokás nem lett, mert a wow-os serverek is meghaltak, meg a lineage-esek is:P kari meg veszett(illetve nem maghaltak, csak wipe volt az új patch miatt)
  • guardian hero
    Akkor már inkább egy Starcraft MMOFPS, a Planetside mintájára. Vezethető járművek, stb. Milyen állat lenne már egy többszáz fős Zerg vs. Terran csata, akármelyik oldalon :)
  • dinomano
    morpogni én pl. nem szeretnek+nem akajom kiprobalni egyik morpog-ot sem (bocsi az elnevezesert; de MMORPG név nekem nem jön be...beletörik a magyar nyelv..); tuti raszkoas lenne nekem+nincs nagy sztori morpogokban; ugyhogy inkabb single-experiment rpg-k max...
  • takysoft
    annak nincs meg hozzá a világa... az nem hösökröl szól. nem illene bele a képbe.

kicsit off, de egy Fallout MMORPG... na az lenne az 5let...
  • Lammer
    en talan meg el tudtam volna kepzelni egy starcraft MMORPG-t(bar MMORPG ellenes vagyok, de azt biztos kiprobaltam volna :DDDD)... world of starcraft neven
  • takysoft
    rpg? abban most nincs üzlet.. ellepték a piacot az mmorpg-k.
    a blizzék a most a wowwal rpg-znek
  • dinomano
    nem tudom, milyen gém lett, allitolag nem rossz, mindenesetretotal aeon flux-style lopakodos gém lesz ez a Ghost; sztem is egy RPG(talan)jobban illett volna Starcraft-hoz... :-/ ha mááá' mindenképp csinalni akarnak spin-off részt, legalabb csinalhattak volna RPG-t...
  • Lammer
    nagyon jol tudja mindenki, hogy nem SC2 de egy ilyen lopakodos ugribugri szarral bekenni a nemes elodot... inkabb csinalnanak valami fallout rpgszeru temat a vilagban... bar a komolyabbra mar szinte alig van igeny... jo nekunk ez is
  • takysoft
    igaz nem a blizzard fejleszti... de állandü blzardos felügyelett alatt van, és a több éves készítési idö szinte garancia.:D
  • takysoft
    2 fontos infót kiemelnék:
    1- a játék jó lesz, mert blizzard.. tud valaki szar blizzard játékot? köszönöm. WOW is siker lett, pedig nem warcraft 4.
    2- ez NEM Starcraft 2. Majd egyszer talán lesz olyan is, de EZ nem az. benne van a hivatalos FAQ-ban.
  • dinomano
    jah, hat teljesen mas gémstilus, kivancsi vagyok mit hoznak ki belöle...a következö gém 1 starcraft-os versenyzös gém lesz, bizti! :-)
  • Lammer
    mondjuk nekem ez a jatek a starcraft kicsufolasa igy elso korben, de meglassuk majd...
  • dinomano
    mondjuk max.annyi köze van starcraft-strat.gémhez, h. abban az univerzumban jatszodik, oszt kifujt... :-D nahszoval, rééégen megsasoltam (azt tulzas volt irnom, h. jatszottam, inakbb csak jatszogattam) S.crafttal... :-D
  • dinomano
    igen, de regen starcraftoztam, ezert éhhhdekel a gééém :-D Of course még PS1+pc... :-D
  • Lammer
    ehhh, te nem ps1ezel meg? :P (amugy talan ebben a sorrendben igen, bar inkabb a kaland szot nyugodtan kiveheted :P)
  • dinomano
    vki tud vmi infot a gémröl? Milyen lesz? lopakodos/kaland/eksön?
  • dinomano
    hat nem tudom; normalisan müxö ps2-emu(se xbox)nincs még tudtommal... vagy ha van is, max. oylan kepminöseget produkalhat 1 izmosabb gepen mint egy sega saturn, vagy oylat se.. :-/ (mondjuk a sega saturn jo kis gép volt, nem fikazom... :-D)
    D.
  • Gábor
  • Lammer
    te tenyleg LOL vagy!!! HA EGYALTALAN BEINDUL!!! mar hatsz... HAMEG beindul tegyuk fel... neked jo lesz GRAFIKAI HIBASAN, HANGBUGOSAN 3-4 FPSel jatszani???
  • Homeworld30
    akadni fog na és? spórolok 1 valag pénzt
  • Animefox
    hehehehehehhee vannak még lükék a földön
  • Lammer
    jeaaaaah ha ugy fox evvel a jatekkal emu alatt jatszani, mint boxon, akkor eskuszom veszek neked egy lada sort... jeaaaaah
  • Homeworld30
    JEHAAAAAAAAAA!
    xboxra is megjelen XBOXEMU PEDIG VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lammer
    "A GC macintosh alapú (PowerPC G5), akár a leggyorsabb is lehetne (~20megás L3 cache, már aki tudja miről beszélek), de sajnos teljes egészében nincs szerintem kihasználva."
    en tudom mirol beszelsz, akkora BAROMSAGOKROL, hogy reszketek a rohogestol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    apam... LOL G5... tudod te mirol beszelsz??? tudod te egyaltaln mikor jott ki az elso G5 proci??? amit raadas desktop,workstation,server kategoriaban hasznalt az Apple is... LLLLOOOOL
    elarulok egy titkot... a gamecubenak egy specko kis prockoja van: 485Mhzen futo 128-bites IBM Gekko... LOOOL ez nagyon jopofa volt :DDDDD
  • takysoft
    Blizzard sose sietett el semmit... mingid bejott nekik....
  • Animefox
    Lehet nem éri meg GC-re kiadni? Nem térülne meg? De a Blizzard a legocsmányabb és legpofátlanabb banda a világon... a játéknak már több mint 1 éve ki kellett volna jönnie.
  • orkenyid
    OFF:
    Egyébként a GC a PS2 előtt, kicsivel talán az Xbox után áll.
    Legnehezebb programozni PS2-re, mivel nagyon bonyolult procija van.
    A GC macintosh alapú (PowerPC G5), akár a leggyorsabb is lehetne (~20megás L3 cache, már aki tudja miről beszélek), de sajnos teljes egészében nincs szerintem kihasználva.
  • takysoft
    jó kérdés...

próbálkozz Bazárral, vagy apróhírdetések neten...
  • Homeworld30
    hol lehet használt ps2-t kapni kb.10k-ér?
  • Animefox
    jaja.. megtudjuk pár év múlva