Starcraft Ghost
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg GC.. életemben nem is láttam, egyáltalán kapható ez itthon? xbox, meg ps ismerõsek, de nintendóból még anno a régit láttam, a super nintendót, vagy mi a neve.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
CSak meglep... bizti a költségek miatt... nem érné meg GC-re kiadni.. nem sokan vennék.. De most mi a baj? Addigra már Ps3 lesz nekem mire ez a geci Blizzard kiadja a játékot.. már elnézést a kifejezésért.... <#szomoru1>#szomoru1>
persze ezt csak haveroktól hallottam, ha itt valakinek van gamecube-ja, akkor rám cáfolhat.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Cubed3 is reporting on rumors that the Gamecube version of StarCraft: Ghost has been nixed. Buzz that the stealth action game has been canned for Nintendo's console apparently stem from a Q&A session during BlizzCon.
a ciki csak az, hogy egyetlen PS2 játékom van, így nem nagyon tudok, mit mondani.
nem sokára lejön még egy, meg elvileg haver hoz párat. majd meglátjuk.
xbox pl 700mhz-es, egy átlag pc meg 2 ghz körül van manapság.
az új gépek meg itt is, ott is 64 bitesek lesznek, ha a mûveletvégzésnél tartunk.
a teljesítmény tényleg kiegyenlítõdik, viszont emulátort azért nem tudnak írni, vagyis azért lassú, mert konzolra nem kell annyit optimalizálni. Ott belövik a játékot egy adott platformra, azt kész. PC-n meg több gépen is ki kell próbálni dolgokat, hisz alig van 2 egyforma pc.
az emunak elvileg a konzol pontos környezetét emulálnia kell, a számolási módokat is, ami pedig nem PC, sõt nem is hasonlít rá sok esetben. Az órajelet, a videokártyát, meg mindent emulálni kell, ami húzós. hardware-t mindig kemény dió emulálni.(mûködõ c64 emura évtizedeket kellett várni, pedig 486-oson is fut.)
ha ati kártyád van és emulálni akarsz egy nvdida kártyát, az sem semmi cucc.(pedig az új xboxnál szükség lesz rá, hisz gyártóváltás történik.). elvileg minden!!! játékhoz ki kell majd adni egy patchet.
meglátjuk.
Apropó a Blizzard meg bekaphatja mert már 2 éve ígérik a játékot és folyton halasszák. Szóval várhattok a játékra...
jáj 😊
(mondjuk maga a mozdulat übersuta)
2. winre nem is fog
--> ne töltsd le, mert kamu
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html
csak játékom nincs kipróbálni😞
[merlinw.org]
azt nem tudom, hogy ez mennyire gyalázás, de nem starcraft 2 a neve.
ez olyasmi, mint a dune, meg a dune 2 (régi példa, gyk. duke= kalandjáték, duke 2=stratégia(asszem az egyik legelsõ a világon))
attõl késõb még lehet starcraft 2, de az még várat magára. most megy a blizzardnak a wow, ha meg azt megunják(legalább 2-3 évig biztos, hogy nem), akkor kidobnak sztem még egy mmo játékot, pl World of Diablo(bár az veszélyesen ugyanolyan lenne, mint a wow) de egyvalami biztos. a világon a legtöbb eladott stratégiai játék a mai napig a starcraft. ha lesz starcraft 2, akkor az stratégia lesz, PC-re is lesz, meg újabb eladási siker is lesz, mert jó lesz.
a ghostot nem is a blizzard fejleszt, csak felügyelik a fejlesztést.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
btw a topikhoz... Hat en mivel enyhen SC fan vagyok, pont ez a jatek az elo peldaja, hogy gyalazzuk meg az eredeti jatekot style, sorry ez persze csak az en velemenyem... :C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mellesleg remélhetõleg optimalizálnak majd rá egy emut. mint a Halo-ra.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Akinek van valami mondandója, vagy kérdése, az itt nyugodtan megszólalhat.
A játék 2006 elsõ felében fog megjelenni, kizárólag PS2-re, GameCube-ra, és Xbox-ra. PC-re NEM jelenik meg, ezt írja a hivatalos FAQ is.
Akkor jöjjön az én kérdésem:
Tudott valaki PS2-es, GameCube-os, vagy Xbox-os játékot emulátorral PC-n futtatni?
Igen, tudom hogy konzolos fórum, de a PC-sbõl kitörölték....
Nekem van egy PS2 emulátorom Rom-mal, de nincs játékm kipróbálni.
Bármilyen más témában is nyitott a topic, írjon bárki, amit csak akar.