188
a Burnout széria negyedik tagja
-
krizoli #188 sehonnan -
Dave500 #187 Hello! Azt szeretném megkérdezni,hogy honnan lehet letötlteni a Burnout Revengét PC-re? -
Dave500 #186 Sziasztok!Az lenne a kérdéésem tud e vki olyan linket ahonann le lehe tölteni a a Burnout Revengét? -
freddyman #185 óóó -
#184 1.
már lassan 2 hónapja jelent meg
2.
Nem csak PSP-re -
freddyman #183 vagy az csak psp re?? -
freddyman #182 Most jelent meg az új burnout nem?? -
freddyman #181 20 szintig elnyomtam. Utána meguntam. 19és fél órát játszottam ezzel a profillal. jah és a crash okat általában kihagytam. (azt nem szeretem, mert béna vagyok) -
#180 Awesome;) -
#179 XD
könnyü...
Awesend (vagy mi a Perfekt előtt) és perfektre nyomom ja meg +Gold medal -
#178 Oké, nyomjad; örömködés helyett! ^^ -
#177 JEEE 2 perce kaptam meg apáméktól!!!!
eredeti
ja és PS2-re
Burnout revenge -
#176 Nalam nem csinal semmit sem; ugy értem semmi gond a lemezekkel+töltessel... Folyamatos a B.out3+revenge is szerencsere... -
#175 onnan joval jobb:)
lemezröl nekemis szarakodott,verseny közben megfagyott 4-5 másodprce,és eccercsak elndult megint. -
#174 próbáld wincsiről:) -
#173 neem.(legalább is remélem)
Sztem azér fagyogatnak mert poros az olvasófej, de a héten elviszem fejtiszításra... -
#172 hmmm...roszz minösegű DVD-n van? -
#171 kurvára idegesítő ez a revenge
több mint 1 órája itt tölt... -
#170 még odébb van a megjelenes, van 1 trailer; ami akar a B.out revenge-böl is lehetne+pár kép... Graf. 1 picit szebb mint Revenge-nel... -
Szuperkaraj #169 sajnos utóbbi időben eszembe sem jutott az IGN-en Burnout-ot keresni, de végülis semmiről nem maradtam le -
#168 ..Hmm...volt róla hir, én pl.2honapja tudom, hogy jönni fog... Mondjuk rendszeresen nezem IGN-ent+Gamespot-ot... -
Szuperkaraj #167 bár ez a bizonyos Burnout Dominator ami a linkben szerepel 2007, Március 6-ra van kiírva ( IGN )...hogyhogy eddig nem volt róla semmi hír? :S -
Szuperkaraj #166 úgy tudom csak PS3-ra illetve XBOX360-ra terveznek -
#165 Ütösnek néz ki:zsíííír -
#164 na jól kihalt a fórum:(:(:(
Várható új Burnout?! -
taron #163 NINCS MIT...................:) -
taron #162 NINCS MIT...................:) -
#161 aham..nah, gamezni nem volt idöm ill. lehetösegem; ugyhogy majd kiproba vmikor... :-) Köszi a segitseget... :-P -
taron #160 KÖRBEN BIZTOS NEM KELL MOZGATNI AZ IRÁNYOKAT VAGY A JOYT,AZÉRT MUTATJA HOGY ÚGY TUDOD IRÁNYÍTANI SZERINTEM.... -
#159 köszi...tudok angolul, meghallgattam a csaj kommentarjat is, de még akkor sem volt teljesen vilagos...Még valami: Ütközes utan mutatta alul 1 kis ábra; hogy körbe-körbe kell mozgatni az analog kart; (körkörösen, ill. 4iranyt mutatott, egy pici joykarral(vagy vmi illesmi)...az micsoda?) Nah, ma még proba talan game-et...(elsö ugratos crack-résznél vagyok amugy...) -
taron #158 akkor tudsz robbantani ha elég kocsi összetört az ütközésed után,alul van egy csík,na ha az kitelik 100%-ra akkor kapsz crashbreakert.ha kitelik a csík 100-ra utána rögtön elkezd csökkenni,ilyenkor nyomkodni kell az r2-t mint állat.ha visszatöltöd így 100ra,akkor robban,ha nem sikerül visszatölteni 100ra akkor az idő lejártával robban és nem teljes erővel hanem gyengébben.de a legkönnyebb úgy visszatölteni hogy mikor látod hogy mindjárt 100% akkor nyomvatartod az r1-et,így belassul az idő és lassabban megy lefelé a csík és r2-vel simán visszatöltöd 100ra.a piros szám az idődet jelzi ha lejár vége,viszont ha közben megint betelik az alsó csík 100%-ra,megint robbanthatsz.(végülis akármennyiszer robbanthatsz amennyiszer kitelik a 100 de nekem még 3 volt a legtöbb).ugratás közben meg lenyomva kell tartani az r1-et és úgy tudod irányítani a kocsit az irányokkal!ennyi......ha kell még help szólj. -
#157 a robbantasos, forgalomba behajtos részeket nem egészen vágom... Nem mindig tudok robbantani ütközes utan + nem értem, h. mi a visszaszamlalas a törés befejezese utan..Piros nagy szam szamol vissza 4 mp-röl.. Nem értem, h. ugratasnal a szélirany "ellen" mit lehet tenni; huzom midngi ellenkezö iranyba a joykart, de nem tudom hasznal-e... Vmi helpet nyomjon vki... Thx... -
taron #156 azokat a kocsikat akkor kapod meg ha teljesíted a chellenge sheet-et,amit a pályák elején tudsz megnézni.8db challenge van minden pályán,nagyjából ugyanazok mindenhol csak az értékeikben különböznek.na ha azt kivégzed megkapod a kocsit ami a pályához tartozik.a másik lista a signature takedown-okat mutatja,viszont ha azt kipörgeted azért nem jár semmi max pár % a game completion-be.ez tuti 100%ra kinyomtam!
peace -
freddyman #155 nem. akkor beleszámít a ranglistádba és előrébb kerülsz + kapsz kocsit díjjat,... stb. én mindegyik kocsival aranyat raktam kivéve az utolsón...
még nem vagyok 100% -
#154 Néha a játék felajánl nekem hogy egy rohadt gyors autóval ( az előző pl egy Hot rod volt ami 209 mp-vel megy max)egy időn belül be kell érni a célba.Mi van akkor ha megynerem az aranyat? Akkor megnyerem azt az utót amivel metnem? -
#153 PS2-n nem kell semmit állítani, alapból lehet a d-paddal és az analógokkal is nyomni. -
Pixi #152 Akkor mond el hogy ps2-esen hol kell beállítni! Vagy ott alapból analóggal mész? Mert x-en alapból a jobb ravasszal! -
#151 Billdoboz:D:D -
#150 Jah, sry, Billdobozon nem vágom, én PS2-n nyomom! -
#149 Itt a végleged Flatout 2 videó...F2 burnout klón...helyenként...helyenként meg sokkal inkább zúzódós:)
74 MB - WMV