Katrina - megjelentek az első csalók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hamarosan nálunk is megszünik. Lásd mostani oktatást: Régen még azt oktatták, segítsünk egymáson. Ma? Valósítsd meg önmagad! Szóval mi is amerika felé közeledünk, és már az érettségi szinvonala úgy néz ki meg is van hozzá. Már csak az elsõ felnõtt generáció hiányzik.
Ez olyan mint ha helyben fosztogatnál azzal a külömbséggel, hogy még eggyet rúgsz a károsultakba. Szóval a megoldás ugyan az lenne mint a fosztogatók esetében.
Én csak az embereket sajnálom, Amerikát nagy ívben lesz**om. A világ legnagyobb szennyét termelõ ország, ha a természet lecsap, hát ne csodálkozzanak!
Sajnos ez nem így mûködik.
megtalálhatnák már a bûnözésért felelõs gént, mert ezek a selejtes egyedek csak nyûg az emberiség nyakán...
Nem tudom, te hol élsz, de pl. a legutóbbi itthoni tiszai árvizek idején is jelentõs méretû (arányait tekintve) megmozdulások voltak itthon is. Hja, hogy a tévében csak azt mutatták, hogy egy-két fõmufti ásót ragad két mozdulatig, míg felveszik? Azért volt ott még pár ezer ember, aki önként segített, és semmit sem várt el érte cserébe. Voltak olyan munkáscsapatok, akik az ország másik felébõl érkeztek és 2-3 munkanapjukat áldozták fel ingyen azért, hogy segíthessenek.
Persze utána azért megjelentek a csalók is. A lehúzásokkal, csencselésekkel tarkított újjáépítési botrány máig tart...
Persze utána azért megjelentek a csalók is. A lehúzásokkal, csencselésekkel tarkított újjáépítési botrány máig tart...
Azért az pozitív az usaban hogy náluk még van önkéntes társadalmi munka, segítenek egymáson, igaz ott nem volt 50 évig lejáratva az egész (önkéntes TSZ-be lépés, kommunista szombat és hasonlók). Nálunk tuti nem lenne ilyen.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ja valami ilyesmit akartam én is mondani, de látom, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül. Elég baj nekik ami történt, nem kellene õket szivatni.
Starcraft + Diablo III - esemve