Jetfighter 2015
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jet Storm néven került a boltokba magyar nyelven nyomtatott kézikönyvvel cool games es kiadás olcsón
Cogito Ergo Sum
Sziasztok! Aki esetleg a játék régebbi verziójával, a Jetfighter V-al játszik, annak ajánlom ezt a nemrég indult honlapot: http://www.magyar-vadasz.net63.net/ Multiplayer játékokba keresünk magyar társakat, hogy késõbb külföldi csapatok ellen repülhessünk. Akit érdekel, látogassa meg, egy kattintás igazán nem a világ vége... Köszönjük! Üdv
Hé emberek honnan lehet csalást szerezni hozzá ? ja és én játszom vele
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
és egy darab szerver sincs pedig jó lenne multizni valakivel.akinek van szervere szóljon.
sziasztok!
én még kezdö vagyok ebben és azt szeretném kérdezni hogy bombát hogy tudok ledobni???<#help>#help><#help>#help>
én még kezdö vagyok ebben és azt szeretném kérdezni hogy bombát hogy tudok ledobni???<#help>#help><#help>#help>
nekem elég lett volna még egy gép az oldalam mellé😄aki lövi az aknákat
Andie lehet programvédelem😄
Amugy tudom mirõl beszélsz,én még csaltam is,amit nem szokok,mert engem is idegesített,akna,lövegek,helik,meg vigyázni a hajóra.hülyeség,ezt megcsinálni érdekes aki megtette volna
Amugy tudom mirõl beszélsz,én még csaltam is,amit nem szokok,mert engem is idegesített,akna,lövegek,helik,meg vigyázni a hajóra.hülyeség,ezt megcsinálni érdekes aki megtette volna
Nagyon úgy néz ki... ill már énsem. annyira azér nemjó. <#levele>#levele>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
szerintem itt egyedül te jáccol gémmel... sry
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Gyerekek, hogy a faxba lehet megcsinálni ezt a Canal Work pályát?
Néhány hajóra kéne vigyázni, de annyi szar jön, hogy egyszerüen 5 perc után mindig failed 😞
Aknákat kéne szétlöni a folyón, 150 bombázót leszedni, közben fighterek lönek rám, meg drone-ok, meg helikopterek, és közben valami cloaking deviceokat is szét kéne löni....
A faxom kivan már, 25x kezdtem újra, de ha még 10 gép harcolna az oldalamon sem lehetne megcsinálni, nemhogy egyedül <#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#gun>#gun><#duma>#duma><#violent>#violent>
Help!!!
Néhány hajóra kéne vigyázni, de annyi szar jön, hogy egyszerüen 5 perc után mindig failed 😞
Aknákat kéne szétlöni a folyón, 150 bombázót leszedni, közben fighterek lönek rám, meg drone-ok, meg helikopterek, és közben valami cloaking deviceokat is szét kéne löni....
A faxom kivan már, 25x kezdtem újra, de ha még 10 gép harcolna az oldalamon sem lehetne megcsinálni, nemhogy egyedül <#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#gun>#gun><#duma>#duma><#violent>#violent>
Help!!!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Minimum system requirements:
* Windows 95/98/ME/2000/XP
* Processor: Pentium III 500
* Memory: 128 MB
* 400 MB free hard disk space
a programozók valamit vagy nagyon tudnak, vagy nagyon nem<#smile>#smile>
* Windows 95/98/ME/2000/XP
* Processor: Pentium III 500
* Memory: 128 MB
* 400 MB free hard disk space
a programozók valamit vagy nagyon tudnak, vagy nagyon nem<#smile>#smile>
Miért is? Mert fizetõs az addon.... Na igen. Kicsit nehéz így összeszedni mindet, de ha arra gondolok, hogy vannak emberek akik a FS2004-hez 1 darab repülõt adnak ki majd ennyi pénzért.... Viszont azt be kell látni, hogy most nem nagyon van olyan játék ami meg tudná szorongatni.
Hát ha Eagle Dynamicsék így folytatják a termékeik "terjesztését", akkor nem biztos.
Sajna nekem kimaradtak a régi idõk nagyai. Igaz kb 8 éve van folyamatosan gépem, az akkori P1-esemen volt a Flanker 1 ami (khmmm finoman szólva is) rohadtúl megfogott! Sajna utána jó ideig csak vegetáltam majd jött az IL-2, Falkon 4.0, majd Flanker 2.0/2.5, F/A-18E Super Hornet, EE: Chomanche vs Hokum, IL-2 FB+AEP+PF, majd a kedvenc a Lock On+FC (és remélem jövõ tavasszal a BS is ). A lényeg az egészben, hogy a Flanker 1 óta nagyot fordult a világ és sajna nem a szimeknek kedvez. Ezért is még jó ideig a LOMAC "sorozat" marad a topon.
LOL, most nézem a nicked<#smile>#smile>
gondolom nem a suzuki<#smile>#smile>
nekem az European Air War (EAW) jött be nagyon. a repülési model, stb minden helyén volt csak a graf ami az igazán gyengéjje
gondolom nem a suzuki<#smile>#smile>
nekem az European Air War (EAW) jött be nagyon. a repülési model, stb minden helyén volt csak a graf ami az igazán gyengéjje
Nem és nem is fogom, mert max 1 órára kötne le aztán olyan ideges lennék, hogy csak na. Szóval maradok a Lock On-nál 😊
eztis szedem😄, bár a demo nemindult L talán ez Lfog...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES