31
Jetfighter 2015
  • szaboi
    Jet Storm néven került a boltokba magyar nyelven nyomtatott kézikönyvvel cool games es kiadás olcsón
  • Szovi
    Sziasztok! Aki esetleg a játék régebbi verziójával, a Jetfighter V-al játszik, annak ajánlom ezt a nemrég indult honlapot: http://www.magyar-vadasz.net63.net/ Multiplayer játékokba keresünk magyar társakat, hogy később külföldi csapatok ellen repülhessünk. Akit érdekel, látogassa meg, egy kattintás igazán nem a világ vége... Köszönjük! Üdv
  • Doom 4
    Hé emberek honnan lehet csalást szerezni hozzá ? ja és én játszom vele
  • ChevyG #28
    bots, de szerintem senki nem játszik vele
  • martin01
    és egy darab szerver sincs pedig jó lenne multizni valakivel.akinek van szervere szóljon.
  • martin01
    sziasztok!
    én még kezdö vagyok ebben és azt szeretném kérdezni hogy bombát hogy tudok ledobni???
  • fonixmadar
    nekem elég lett volna még egy gép az oldalam mellé:Daki lövi az aknákat
  • fonixmadar
    Andie lehet programvédelem:D
    Amugy tudom miről beszélsz,én még csaltam is,amit nem szokok,mert engem is idegesített,akna,lövegek,helik,meg vigyázni a hajóra.hülyeség,ezt megcsinálni érdekes aki megtette volna
  • Andie
    Nagyon úgy néz ki... ill már énsem. annyira azér nemjó.
  • ChevyG work
    szerintem itt egyedül te jáccol gémmel... sry
  • Andie
    Gyerekek, hogy a faxba lehet megcsinálni ezt a Canal Work pályát?
    Néhány hajóra kéne vigyázni, de annyi szar jön, hogy egyszerüen 5 perc után mindig failed :(
    Aknákat kéne szétlöni a folyón, 150 bombázót leszedni, közben fighterek lönek rám, meg drone-ok, meg helikopterek, és közben valami cloaking deviceokat is szét kéne löni....
    A faxom kivan már, 25x kezdtem újra, de ha még 10 gép harcolna az oldalamon sem lehetne megcsinálni, nemhogy egyedül

Help!!!
  • ChevyG #20
    Minimum system requirements:

* Windows 95/98/ME/2000/XP
    * Processor: Pentium III 500
    * Memory: 128 MB
    * 400 MB free hard disk space

a programozók valamit vagy nagyon tudnak, vagy nagyon nem
  • PLackó
    háááát....nem valami jó.
  • Adam II
    Hát ez a játék pont olyan mint a Lopakodó című film:P
  • 42nd Intruder
    Miért is? Mert fizetős az addon.... Na igen. Kicsit nehéz így összeszedni mindet, de ha arra gondolok, hogy vannak emberek akik a FS2004-hez 1 darab repülőt adnak ki majd ennyi pénzért.... Viszont azt be kell látni, hogy most nem nagyon van olyan játék ami meg tudná szorongatni.
  • bgabor
    Hát ha Eagle Dynamicsék így folytatják a termékeik "terjesztését", akkor nem biztos.
  • ChevyG #15
    okok
  • 42nd Intruder
    Akkor inkább úgy mondom, hogy nem voltam képben :D
  • ChevyG #13
    EAW annyira nem régi kb 1998. Flancer nekem is teccet.
  • 42nd Intruder
    Sajna nekem kimaradtak a régi idők nagyai. Igaz kb 8 éve van folyamatosan gépem, az akkori P1-esemen volt a Flanker 1 ami (khmmm finoman szólva is) rohadtúl megfogott! Sajna utána jó ideig csak vegetáltam majd jött az IL-2, Falkon 4.0, majd Flanker 2.0/2.5, F/A-18E Super Hornet, EE: Chomanche vs Hokum, IL-2 FB+AEP+PF, majd a kedvenc a Lock On+FC (és remélem jövő tavasszal a BS is ). A lényeg az egészben, hogy a Flanker 1 óta nagyot fordult a világ és sajna nem a szimeknek kedvez. Ezért is még jó ideig a LOMAC "sorozat" marad a topon.
  • ChevyG #11
    LOL, most nézem a nicked
    gondolom nem a suzuki

nekem az European Air War (EAW) jött be nagyon. a repülési model, stb minden helyén volt csak a graf ami az igazán gyengéjje
  • 42nd Intruder
    II WW-ban IL-2 semmi más. A repülés pedig engem is érdekel :D
  • ChevyG #9
    ok, értem

én igazábol a IIvh-okat szeretem, de alapból érdekel a repülés
  • 42nd Intruder
    Nem és nem is fogom, mert max 1 órára kötne le aztán olyan ideges lennék, hogy csak na. Szóval maradok a Lock On-nál :)
  • ChevyG #7
    valószinu arcade, de próbáltad már?
  • DJ Skyline
    hmmm...akkor inkább Top Gun Fire at Will!:)
  • 42nd Intruder
    Tipikus esete annak, hogy hogyan arcadozzuk szét a fejünket....
  • ChevyG #4
    én pedig most rakom letöltési listába

akko is utánozlak:P
  • Istencsászár
    eztis szedem:D, bár a demo nemindult L talán ez Lfog...
  • ChevyG #2
    bizonyos oldalakrol már tölthetö!

demo

nforce

képek
  • ChevyG #1
    info