31
Jetfighter 2015
-
szaboi #31 Jet Storm néven került a boltokba magyar nyelven nyomtatott kézikönyvvel cool games es kiadás olcsón -
Szovi #30 Sziasztok! Aki esetleg a játék régebbi verziójával, a Jetfighter V-al játszik, annak ajánlom ezt a nemrég indult honlapot: http://www.magyar-vadasz.net63.net/ Multiplayer játékokba keresünk magyar társakat, hogy később külföldi csapatok ellen repülhessünk. Akit érdekel, látogassa meg, egy kattintás igazán nem a világ vége... Köszönjük! Üdv -
#29 Hé emberek honnan lehet csalást szerezni hozzá ? ja és én játszom vele -
#28 bots, de szerintem senki nem játszik vele -
martin01 #27 és egy darab szerver sincs pedig jó lenne multizni valakivel.akinek van szervere szóljon. -
martin01 #26 sziasztok!
én még kezdö vagyok ebben és azt szeretném kérdezni hogy bombát hogy tudok ledobni??? -
fonixmadar #25 nekem elég lett volna még egy gép az oldalam mellé:Daki lövi az aknákat -
fonixmadar #24 Andie lehet programvédelem:D
Amugy tudom miről beszélsz,én még csaltam is,amit nem szokok,mert engem is idegesített,akna,lövegek,helik,meg vigyázni a hajóra.hülyeség,ezt megcsinálni érdekes aki megtette volna -
#23 Nagyon úgy néz ki... ill már énsem. annyira azér nemjó. -
#22 szerintem itt egyedül te jáccol gémmel... sry -
#21 Gyerekek, hogy a faxba lehet megcsinálni ezt a Canal Work pályát?
Néhány hajóra kéne vigyázni, de annyi szar jön, hogy egyszerüen 5 perc után mindig failed :(
Aknákat kéne szétlöni a folyón, 150 bombázót leszedni, közben fighterek lönek rám, meg drone-ok, meg helikopterek, és közben valami cloaking deviceokat is szét kéne löni....
A faxom kivan már, 25x kezdtem újra, de ha még 10 gép harcolna az oldalamon sem lehetne megcsinálni, nemhogy egyedül
Help!!! -
#20 Minimum system requirements:
* Windows 95/98/ME/2000/XP
* Processor: Pentium III 500
* Memory: 128 MB
* 400 MB free hard disk space
a programozók valamit vagy nagyon tudnak, vagy nagyon nem -
#19 háááát....nem valami jó. -
#18 Hát ez a játék pont olyan mint a Lopakodó című film:P -
#17 Miért is? Mert fizetős az addon.... Na igen. Kicsit nehéz így összeszedni mindet, de ha arra gondolok, hogy vannak emberek akik a FS2004-hez 1 darab repülőt adnak ki majd ennyi pénzért.... Viszont azt be kell látni, hogy most nem nagyon van olyan játék ami meg tudná szorongatni. -
bgabor #16 Hát ha Eagle Dynamicsék így folytatják a termékeik "terjesztését", akkor nem biztos. -
#15 okok -
#14 Akkor inkább úgy mondom, hogy nem voltam képben :D -
#13 EAW annyira nem régi kb 1998. Flancer nekem is teccet. -
#12 Sajna nekem kimaradtak a régi idők nagyai. Igaz kb 8 éve van folyamatosan gépem, az akkori P1-esemen volt a Flanker 1 ami (khmmm finoman szólva is) rohadtúl megfogott! Sajna utána jó ideig csak vegetáltam majd jött az IL-2, Falkon 4.0, majd Flanker 2.0/2.5, F/A-18E Super Hornet, EE: Chomanche vs Hokum, IL-2 FB+AEP+PF, majd a kedvenc a Lock On+FC (és remélem jövő tavasszal a BS is ). A lényeg az egészben, hogy a Flanker 1 óta nagyot fordult a világ és sajna nem a szimeknek kedvez. Ezért is még jó ideig a LOMAC "sorozat" marad a topon. -
#11 LOL, most nézem a nicked
gondolom nem a suzuki
nekem az European Air War (EAW) jött be nagyon. a repülési model, stb minden helyén volt csak a graf ami az igazán gyengéjje -
#10 II WW-ban IL-2 semmi más. A repülés pedig engem is érdekel :D -
#9 ok, értem
én igazábol a IIvh-okat szeretem, de alapból érdekel a repülés -
#8 Nem és nem is fogom, mert max 1 órára kötne le aztán olyan ideges lennék, hogy csak na. Szóval maradok a Lock On-nál :) -
#7 valószinu arcade, de próbáltad már? -
#6 hmmm...akkor inkább Top Gun Fire at Will!:) -
#5 Tipikus esete annak, hogy hogyan arcadozzuk szét a fejünket.... -
#4 én pedig most rakom letöltési listába
akko is utánozlak:P -
#3 eztis szedem:D, bár a demo nemindult L talán ez Lfog... -
#2 bizonyos oldalakrol már tölthetö!
demo
nforce
képek -
#1 info