49
milyen bulit szerveznél,kivel,hol,mennyiért? mit szeretnek a mai gyerekek? szülinap,névnap,ünnepek..stb...buli és ajándék ötletek..
 • emi animátor
  #49
  Mit szeretnek a mai gyerekek... Utoljára 2011-ben szóltam hozzá a bloghoz, úgy látom, nem sokan látogatják ezt a fórumot:) Azóta sokat változott a szülinapi zsúr Magyarországon. Elterjedtek a zsúrszervezők, és egyre többen szerveznek szülinapot más cégek segítségével. Természetesen a konkurencia is megtöbbszöröződött. Így elég nehéz dolguk lett a szülőknek, és a megrendelőknek is, hogy kiválasszák a legideálisabb szülinapi zsúr szervező céget. Sajnos sokszor a weboldal mögött nehéz a tartalmat felmérni, többen sok pénzt áldoznak a weboldal megszerkesztésére, és alul képzett animátorokat foglalkoztatnak nagyon alacsony színvonalon. Nagyon oda kell figyelni, hogy az olcsó ár általában a minőséget is meghatározza, hiszen 10-15.000Ft összegben zsúrt szervezni szinte lehetetlenség, ha professzionálisan szakképzett animátorokkal dolgozunk, 2-3 órát folyamatosan, megszakítás nélkül vezetünk le minőségi kellékek segítségével.
  A gyerekeket egyre nehezebb manapság elkábítani, elvarázsolni. Akiket úgy nevelnek, hogy szinte mindent megkapnak egész életükben, sajnos nem szívesen állnak be játszani, a legnehezebb őket rávenni a részvételre. Az ajándékokat meg sem nézik, unottan dobják a harmadik-negyedik Monster High-os babát a sarokba....
  A holdfény tini szülinapi buli óriási sikert arat manapság a 9-13 éves gyerekek körében. Imádnak táncolni, énekelni, és ez a különleges hangulat káprázatos erővel bír. Általában pont a szülinapos gyermekről derül ki, hogy mégsem szeret táncolni és énekelni sem.
  De hogy pozitív gondolatokat is sugalljak, azért megjegyezném, hogy nagyon sok szülinapi zsúr kellemesen telik, a gyerekek a csapatjátékokat kedvelik igazán, varázsolni szeretnek, és a vetélkedők még mindig izgatottá teszik őket.:)

  Emi gyerekprogramok
 • emi animátor
  #48
  Hallott már a gyerekanimációról?
  A gyerekanimáció a gyerekek szórakoztatása, foglalkoztatása; 1 – 3 órás időtartamban, gyerekzsúron családi eseményeken, ünnepnapokon, vagy csak meglepetésként. A megrendeléstől függően beöltözve érkezik az animátor (bohóc, kalóz, hercegnő, szuperhős, Disney mesefigura) a szülinapi zsúrra, és foglalkozik a gyerekekkel, teljes körű gyerekzsúrt bonyolít le.
  A gyerekzsúr elemei:
  arcfestés, testfestés
  lufi tekerés
  zenés, animációs játékok
  bábműsor
  bűvészkedés
  mini disco
  A gyerekanimáció előnye, hogy aktivizálja és hosszútávon leköti a gyerekek figyelmét. Szervezett, színes, változatos programokat, szórakoztatást nyújt. Emlékezetessé teszi a gyerekzsúrt, családi eseményeket minden korosztály számára.

  www.emi-gyerekprogramok.hu
 • szlobesz
  #47
  Gyerekzsúrokon, rendezvényeken tapasztalt arcfestők arcfestést vállalnak.
  600Ft / gyerek. Fényképeket tudunk küldeni, ha szükséges. Vidékre is!!!
  06305323436
 • yaman
  #46
  mondjuk vannak olyan parfümök amelyikre kb nem lehet azt mondani senkinek se hogy szar :) Egyszer vettünk egy barátunknak parfümöt, mindannyiunknak bejött (MEXX) és akinek adtuk is bejött mindenféle előzetes 'közvéleménykutatás' nélkül :)Viszont láttam már olyat hogy karácsonykor valaki a családban szintén parfümöt kapott, és nem volt túl őszinte a mosolya :)
 • Iriszen
  #45
  hm.. én speciel sosem írnék listát, a meglepinek sokkal jobban örülök, még ha benne is van a pakliban, h nem mindig lesz 100%os a választás..:)

  de most komolyan, van az Espritnek olyan parfümje, ami mindkét nemnek jó?
 • annittaa
  #44
  egyetértek veled.Szerintem attól,hogy tudod milyet használ még nem biztos,hogy tetszeni fog neki,amit te választasz.vagy úgy kell csinálni,hogy megkérdezni barátokat,tesókat,hogy szeretne-e valamilyent,vagy konkrétan rákérdezni,hogy mondjon egy párat,ami bejönne neki..A legjobb ha ír egy listát,milyen ajándékoknak örülne és abból lehetne választani:)
 • Iriszen
  #43
  hát igen.. azért nem árt ha ismered vmennyire az illetőt.. de ha ajándékot veszel neki, akkor nyílván nem ismeretlen számodra..
  sztem abból a parfümből, amit most használ, sok mindent le lehet szürni.. és ahhoz hasonlót lehet választani..
 • yaman
  #42
  parfüm ajándékkal szerintem az a baj, hogyha nem jön be az illetőnek az illat, akkor tulajdonképpen egy tartósan rossz ajándékot vettél neki :S Bár ettől még nem kell kidobnia mint egy virágot, max odaadja valakinek
 • Iriszen
  #41
  zesst, sztem a parfüm nagyon jó ajándék fiúnak, lánynak egyaránt. ballagáskor annyi virágot kap az ember és 2 nap múlva dobhatja ki is szinte az összeset..
  ellenben a parfümöt hónapokig használhatja. sztem jól döntöttél.
  melyik Esprit parfümöt vetted neki?
 • yaman
  #40
  kíváncsi lennék arra a parfümre ami fiuknak lányoknak egyaránt jó :P
  Hajsamponból meg szappanból van ilyen, na de parfüm...
 • monkeymajom
  #39
  Úgy látom neked ma volt a ballagásod :)
 • Anomaria
  #38
  Lányoknak virágot, fiúknak piát ballagásra nem? :)
 • zesst
  #37
  Szerintem azért fiúknak sem mindegy!
  De pl az Esprit jó fiúnak is és lánynak is!
  :))))) Bi-sex :)))))
 • mokkamester
  #36
  Sziasztok !

  Szerintem is jó ötlet a parfüm ha ismered a lány izlését, fiúknak meg kb mindegy...
 • zesst
  #35
  Szia Fluoridal!
  Én Esprit parfümöt ajándékoztam egy barátomnak ballagására.
  Szerintem jó ötlet parfümöt ajándékozni!
 • Fluoridal
  #34
  Sziasztok!!!

  Szerintetek jó ötlet kölnit-parfümöt adni ajándékba ?
  (ballagásra lenne egy 15 éves lánynak)
  Ha igen akkor valami friss-nyári jellegűt tudnátok ajánlani ?

  És valami technikai kütyüt egy 15 éves fiúnak ?
 • bens
  #33
  kissebbet már!!
 • Tobacco
  #31
  MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A HASZNOS ÖTLETEKET, TANÁCSOKAT!


  Túl vagyok a vásárláson, elég pénztárcakímélő volt :)
  A fiúnak vettem dinoszauruszos puzzlet 1000dbost, a lánynak barbie könyvet (4db van egy díszcsomagolásban). És közös ajándékként, PC-s nickelodeon játékokat kapnak(bár már nem az ő korosztályuknak való, de szeretni fogják, mert imádják a nickelodeont, és legalább nem trancsírjáték), meg filmeket. Igazatok van a bohóc és tüzijátékkal kapcsolatban.
  Elég nehéz azért az ajándékozás, mert bicajuk van, roller is, meg végülis mindenük van már, kivéve a gamecube, és x-boxot, amit én szívesen vennék nekik, de a cd lemezeket még mindig dobálják összevissza, kölcsönadják, nem kerül vissza, mit csinálnának a a drága gépekkel és a nagyon drága játékokkal? Sajnos azzal még várni kell, hogy legyen annyi eszük, hogy vigyázzanak arra, ami a tulajdonuk.
 • Gladiator
  #30
  lényeg, hogy ne gépet, meg ilyen PS szerű izét, de ne is könyvet, hanem olyat amit élvezne, és mégis normális dolog. mint modntam, pl bicó
 • Trade
  #29
  en gorkorit vennek neki
 • Takezó
  #28
  persze, az én időmben se kellett ilyesmi :Ð, meg nem is túlságosan ismerek épp iskolás kölköket, csak ööö... amit látok az utcán, hog yminden 8 évesnek van már mobilja, illteve mindig azon beszélgetnek a buszon,trolin, stbn, hogy ki mit gyakott le tekken100ban :Ð
 • Dynamic
  #27
  Miért közösítenék ki?Van akit már eleve nem érdekel a pléjsztésön, akkor azokat is mind egy szálig kiközösítik?Nem hinném, hogy konzolt, vagy 300e Ft-os multimédiás szg-et kell venni a gyereknek, hogy ő is legyen "valaki".

  Mondjuk az én időmben anyám elintézte a dolgot,tortával, süteménnyel, kólával, ajándéknak meg valami könyv(há' nem voltunk milkósok).De ami ma megy egyes helyeken: komplett számítógép, robogó, havi 30 ezer Forint zsebpénzek stb., az eszem megáll.
 • jointeer
  #26
  :DDDD
 • Takezó
  #25
  " Az tuti, hogy az én csöppségeimnek nem lesznek idióta játékai, a TV-n is csak az MTV1 és az ismeretterjesztőek fognak menni."
  Aztán meg szociálisan csökevény lesz, mivel már kiskorában kiközösítik, met csak neki nincs "idióta játéka", meg más tvi
 • agyhalál
  #24
  Látom az összes degenerált fasz megtalálja ezt a topicot:(
  Én is a természet és a nagy családi kirándulások mellett teszem le voksom.
  Lehet, hogy azért, mert nálam ez kimaradt.
 • Gladiator
  #23
  amúgy tényleg ne vegyél neki playstationt, meg ilyen szarokat, mert ha már 13 évesen ott ül a TV előtt, és nem sportol, nem lesz vmi jó teste nagy korára. ilyenkor a legfontosabb, hogy sokat sportoljanak, és jól fejlődjön ki a testük. vegyél neki biciklit, grödeszkát, görkorit. a kislányt vidd el a vidámparkba / állatkertbe, majd otthon még egy kis torta, meg miegymás azt oké. a tüzijáték maradhat, én mindig is szerettem volna. aztán kaptam. felgyújtottuk a saját, és a majdnem a szomszéd kertjét is, szal óvatosan. nem kell ahoz szakember, te is fel tudod lőni.
 • Gladiator
  #22
  nyögd még be párszor, nem voltál eléggé szánlamas eddig sem....
 • Taranov
  #21
  Már én is bánom, de akkor még nem voltak elveim :D
 • I.C.ram
  #20
  Na megszólalt a nagy szex-veterán :P
 • I.C.ram
  #19
  Pff, ha ezt leírom Sodiban, hogy te "mekiben" szülinapoztál... nagyon mélyen csalódni fogo benned! :D
 • tigeroo
  #18
  a fiunak vegyél egy légpuskát, a kislánynak meg egy céltáblát:DD
 • Sné Zsuzsa
  #17
  Appám...mintha egy abnormális, hülye segg lennél...hogy jut eszedbe ilyen??? Egy gyereknek?? Lhetneked maradandó élmény lenne, hisz ilyenben ezek szerint még nem nagyon volt élményed...pffff...kész...
 • Sné Zsuzsa
  #16
  Hát....tüzijáték...nem is tudom...most arra gondolj vissza,h ogy a gyerekkorodból mennyi maradt meg...hát..én egyszer egy hónapig voltam Kanadában, de semmire nem emlékszem :D Szal nem érdemes egy gyereknek nagyon nagy ajándékot venni...na és, amit mégjobban nem nézek semmibe, az az...ha a gyereket a playstationnal vagy számteches dolgokkal szobabörtönre ítéled. Az tuti, hogy az én csöppségeimnek nem lesznek idióta játékai, a TV-n is csak az MTV1 és az ismeretterjesztőek fognak menni. Vidd el a gyereket egy parkba mesélj neki sokat az állatokról meg egyébről vagy vegyél neki egy kutyát, had tanuljon meg vigyázni és gondoskodni egy élőlényről...vagy vagyél neki ismeretterjesztő könyvet sok-sok képpel...és lehet, hogy akkor éppen nem arra számít és nem örül neki annyira,de csak el-el nézegeti majd és lehet, hogy annyira elkezd érdeklődni a terület iránt, hogy későbbiekben azt fogja tanulni. Egy gyereknek sok szeretet és odafigyelés kell nem holmi idióta trendi baromság, amit 2 percig élvez. Szal hanyagold szerintem a tüzijáték gondolatát.Legyen olyan játék agy vmi, amit a szabadban kell használéni, vagy tanítsd meg őket néhány dolog elkészítésére..szal, ha vmit saját kezeddel összeállítasz, az sokkalta többet ér :) Csak fantáziadúsan Kedves!
 • Jhon Balu
  #15
  talán a fiúnak egy mobil ugyis ez a divat a mostani gyerekek között..
  a lánynak meg pizsamapartyt rendezni a barinöjükkel...persze a tűzijáték maradhat a korosztály függő.
 • agyhalál
  #14
  LEGOznak még a mai gyerekek, vagy ez csak a mi korosztályunkra volt jellemző anno?
 • CarajoEsp
  #12
  Nemtom. Én mindíg kaptam egy dobos tortát, meg valami kis ajándékot és átjöttek a haverok fogócskázni, esetleg, ha jól jött ki a lépés, akkor akár bújócskáztunk is!
  Persze változik a világ:)
 • blackfish
  #11
  egy 16 éves kurvát neki !
 • Taranov
  #10
  Nem osztom a véleményed, szerintem csak akkor szeretik az ilyen játékokat, ha egyedül unatkoznak.
 • Taranov
  #9
  Szerintem ezek elég fölösleges dolgok, mi annak idején a McDonald'sben rendeztük, van, ahol emeletes busz, van ahol repülő van erre a célra.
  Ilyenkor csak a fogyasztást kell kifizetni, a helyet nem, viszont ehhez kell társaság is.
  Persze, ha globalizáció ellenes vagy, akkor ez kiesik :)
 • CarajoEsp
  #8
  Én 20vagyok, de szívesen elfogadnék, egy Tüzijátékkal egybekötött babazsúrt:D Ha ennyi fölös van, akkor gondolj rám is:)