A remény bajnoka - Russell Crowe a padlón
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crowe sosem tetszett a Radiátoir megnéztem félig amiben õ játszik élbõl nem érdekel. (meg lehet érte kövezni)
Én fognám meg õt, a bébi repülne az ablakon kifele, a millió dollár meg a zsebembe befele.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Russel Crowe a padlón ? MINEK ISZIK AKI NEM BÍRJA <#eplus2>#eplus2>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Crowe leadott vagy 20 kilot ehhez a filmhez.
A 2-es kep teljesen kesz van, ez a Paul Giamatti hatalmas arc.
Jo ismerteto, grat Viktornak.
A 2-es kep teljesen kesz van, ez a Paul Giamatti hatalmas arc.
Jo ismerteto, grat Viktornak.
ez nem tudom milyen, így az elmondás alapján annyira nem tetszik. Bár a millió dolláros bébihez is így álltam hozzá, aztán amikor megnéztem, eléggé megfogott. <#wink>#wink>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Vegul is ez egy filmes topic, nem az itt sirja megint magyar. Hehe. En nem lattam a filmet, de valszeg meg sem nezem. Nem igazan kotnek le az ilyen temaju filmek plane nem az ha egy boxolorol szol.
De ebbe ne menjunk bele mert kicsit hamar elvesztem az objektivitasom es gyorsan csunyat talalnek mondani. Nehez ezt elfogadni akkor amikor... Mindenki tudna ezer peldat mondani ebben a szep ujvilagban.
Nem is csinalnak 20millios 'kart'.
😊 éminden filmért annyit kap - és nyilván egy panelház lakói nem csinálnak pár hetes melóval pár 100milla dollárnyi bevételt.
nyilván egy színész meg is érdemel annyi pénzt, ha miatta hoz egy film 100-200 millió dollárt. (persze az más kérdés, hogy ez a film viszonylagos bukás volt, hisz csak 61M-ót hozott)
nyilván egy színész meg is érdemel annyi pénzt, ha miatta hoz egy film 100-200 millió dollárt. (persze az más kérdés, hogy ez a film viszonylagos bukás volt, hisz csak 61M-ót hozott)
20 millat egy ilyen filmert. Basszameg az egy panelhaztomb lakoinak 20 eves jovedelme, nagyjabol. Szep vilag.
a sithekben az összes színész kapott annyi zsét, mint itt russell (20M) (plusz ott van zellweger is (10M) + a rendezõ (10M)) - mondjuk nyilván a teljes képhez belülrõl kell látni a bizniszt😊
Es a sithek bosszujaban nem voltak akkora nevek? Raadasul az vagy 3x olyan hosszu ideig keszult gyanitom 3x akkor stabbal. Gyomorforgato ez a csucsfilmipar.
díszlet, rendezõ, russell crowe
Mi a picsa kerul egy eletrajzi filmbe 88 millio dollarba, akkor amikor egy 3 evig keszulo Star Warst kihoznak 'ropke' 112 milliobol.
Jó ismertetõ. Gratula.