16
-
#16 ehh, az ilyeneknek való a halálos iramban és társai -
#15 Crowe sosem tetszett a Radiátoir megnéztem félig amiben ő játszik élből nem érdekel. (meg lehet érte kövezni) -
#14 Én fognám meg őt, a bébi repülne az ablakon kifele, a millió dollár meg a zsebembe befele. -
#13 Russel Crowe a padlón ? MINEK ISZIK AKI NEM BÍRJA -
RpPRO #12 Crowe leadott vagy 20 kilot ehhez a filmhez.
A 2-es kep teljesen kesz van, ez a Paul Giamatti hatalmas arc.
Jo ismerteto, grat Viktornak. -
#11 ez nem tudom milyen, így az elmondás alapján annyira nem tetszik. Bár a millió dolláros bébihez is így álltam hozzá, aztán amikor megnéztem, eléggé megfogott. -
csomi #10 Vegul is ez egy filmes topic, nem az itt sirja megint magyar. Hehe. En nem lattam a filmet, de valszeg meg sem nezem. Nem igazan kotnek le az ilyen temaju filmek plane nem az ha egy boxolorol szol. -
csomi #9 De ebbe ne menjunk bele mert kicsit hamar elvesztem az objektivitasom es gyorsan csunyat talalnek mondani. Nehez ezt elfogadni akkor amikor... Mindenki tudna ezer peldat mondani ebben a szep ujvilagban. -
csomi #8 Nem is csinalnak 20millios 'kart'. -
winnie #7 :) éminden filmért annyit kap - és nyilván egy panelház lakói nem csinálnak pár hetes melóval pár 100milla dollárnyi bevételt.
nyilván egy színész meg is érdemel annyi pénzt, ha miatta hoz egy film 100-200 millió dollárt. (persze az más kérdés, hogy ez a film viszonylagos bukás volt, hisz csak 61M-ót hozott) -
csomi #6 20 millat egy ilyen filmert. Basszameg az egy panelhaztomb lakoinak 20 eves jovedelme, nagyjabol. Szep vilag. -
winnie #5 a sithekben az összes színész kapott annyi zsét, mint itt russell (20M) (plusz ott van zellweger is (10M) + a rendező (10M)) - mondjuk nyilván a teljes képhez belülről kell látni a bizniszt:) -
csomi #4 Es a sithek bosszujaban nem voltak akkora nevek? Raadasul az vagy 3x olyan hosszu ideig keszult gyanitom 3x akkor stabbal. Gyomorforgato ez a csucsfilmipar. -
winnie #3 díszlet, rendező, russell crowe -
csomi #2 Mi a picsa kerul egy eletrajzi filmbe 88 millio dollarba, akkor amikor egy 3 evig keszulo Star Warst kihoznak 'ropke' 112 milliobol. -
Zedas #1 Jó ismertető. Gratula.