16
  • zaki
    ehh, az ilyeneknek való a halálos iramban és társai
  • Jagi
    Crowe sosem tetszett a Radiátoir megnéztem félig amiben ő játszik élből nem érdekel. (meg lehet érte kövezni)
  • zippofcy
    Én fognám meg őt, a bébi repülne az ablakon kifele, a millió dollár meg a zsebembe befele.
  • zippofcy
    Russel Crowe a padlón ? MINEK ISZIK AKI NEM BÍRJA
  • RpPRO
    Crowe leadott vagy 20 kilot ehhez a filmhez.
    A 2-es kep teljesen kesz van, ez a Paul Giamatti hatalmas arc.

Jo ismerteto, grat Viktornak.
  • Darth Sith
    ez nem tudom milyen, így az elmondás alapján annyira nem tetszik. Bár a millió dolláros bébihez is így álltam hozzá, aztán amikor megnéztem, eléggé megfogott.
  • csomi
    Vegul is ez egy filmes topic, nem az itt sirja megint magyar. Hehe. En nem lattam a filmet, de valszeg meg sem nezem. Nem igazan kotnek le az ilyen temaju filmek plane nem az ha egy boxolorol szol.
  • csomi
    De ebbe ne menjunk bele mert kicsit hamar elvesztem az objektivitasom es gyorsan csunyat talalnek mondani. Nehez ezt elfogadni akkor amikor... Mindenki tudna ezer peldat mondani ebben a szep ujvilagban.
  • csomi
    Nem is csinalnak 20millios 'kart'.
  • winnie
    :) éminden filmért annyit kap - és nyilván egy panelház lakói nem csinálnak pár hetes melóval pár 100milla dollárnyi bevételt.

nyilván egy színész meg is érdemel annyi pénzt, ha miatta hoz egy film 100-200 millió dollárt. (persze az más kérdés, hogy ez a film viszonylagos bukás volt, hisz csak 61M-ót hozott)
  • csomi
    20 millat egy ilyen filmert. Basszameg az egy panelhaztomb lakoinak 20 eves jovedelme, nagyjabol. Szep vilag.
  • winnie
    a sithekben az összes színész kapott annyi zsét, mint itt russell (20M) (plusz ott van zellweger is (10M) + a rendező (10M)) - mondjuk nyilván a teljes képhez belülről kell látni a bizniszt:)
  • csomi
    Es a sithek bosszujaban nem voltak akkora nevek? Raadasul az vagy 3x olyan hosszu ideig keszult gyanitom 3x akkor stabbal. Gyomorforgato ez a csucsfilmipar.
  • winnie
    díszlet, rendező, russell crowe
  • csomi
    Mi a picsa kerul egy eletrajzi filmbe 88 millio dollarba, akkor amikor egy 3 evig keszulo Star Warst kihoznak 'ropke' 112 milliobol.
  • Zedas
    Jó ismertető. Gratula.