439
-
#113 jenő? :DDD -
#112 Ezt tudtuk eddig is! Julius Caesar. Eredeti nevén Szájzár Gyula.:) Sőt, Marcus Antonius - vagyis Tóni, vagyis Márk Antal - is magyar volt. Ezt már Jules Verne - Verne Gyula - is megírta.
Rákosi Jenő ennek most megörült ott fent ... :D -
titokban Ceasar is magyar volt, pssszt :D -
#110 Miért? Okt. 23. Amerikában is? :) -
#109 nem ment le új rome!!
okt 30 Rome 1x09 - utica
www.hbo.com/rome -
#108 Hol? MIkor? Én nem látok 9. részt sehol, pedig tegnap este adták.... -
#107 kint van a 6. rész magyar felirata is. -
#106 Amúgy csak 1 rész. Lement azóta az újabb ... -
#105 Én úgy tudom. Persze lehet, hogy nem így van. -
#104 Már csak két rész van? Csak 10 részes egy évad? :((( -
#103 Sajnos jövő héten véget ér az első széria. Aztán lesz egy második is, ami a Marcus Antonius vonalat követi majd végig. -
#102 Ez a Pullo mekkora nagy idióta ... :D (Caesarion, pff!) -
katarzis #101 én már a 6.-at várom sajna felirat nélkül nem tudom megnézni még nincs meg a megfelelö angol tudás egy ilyen filmhez persze sokat értek belöle de nem eleget ahhoz hogy teljesen megértsem.remélem hamar kijön mert addig nem tudom fojtatni és kiváncsi vagyok mi fog történni a 6. részben -
#100 megvan az 5. rész felirata is! -
katarzis #99 kell egy kis idö a szinkronnak amugy én régebben láttam reklámban hogy hamarosan lesz ha engem kérdezel szerintem ojan december körül... -
#98 Egy év múlva? -
#97 Magyar HBO-n mikor kezdik nyomni? -
#96 Az Octavianus vs Antonius megaderby lesz. -
katarzis #95 jah nekem is nagyon tetszik ez a sorozat igaz mégcsak a 4. résznél tartok.
kiváncsi leszek a 2. évadra.. -
#94 Pompeius bevégeztetett.
Hihetetlen nagy árulások tarkítják a történetet. Jól megragadták a történelem egyes részeit.
Jó ez a sorozat. -
#93 én is hibás letöltésre gyanakszom, mert ha a többit lejátszotta, akkor nincs kodek gondod. Nekem a 4. rész csinálta ezt, letöltöttem újra és ment. -
#92 kodek...vagy hibásan töltötted le -
katarzis #91 hello!
na a 3. résznél tartok tetszik a sorozat meg minden ,de van 1 kis gondom,nos leszedtem de nem nyitja meg semmi ( ezt a verziot szedtem le:rome 1x03 an owl in a thornbrush dsr xvid fov.avi)egyszerüen nem nyitja meg semmi se a divx,se a video lan,se a bsplayer,se semmi.ha más is ezt a verziot szedte le és tudja mi a gond esetleg egy másik lejátszo?cocec? nem tudom plz segitsetek -
#90 Hát ez kész
Egyáltalán minek banner?? Nem jó úgy ahogy van? -
#88 Olyan kéne amire rá van írva, hogy rome.. -
#87 Mehetne bannernek 2 ...
-
#86 Mégha a story alapján talán az ellenkezője is néz ki. -
#85 Szvsz Vorenus Octavianus hadseregének lesz a katonája, Pullo meg Antoniusé. Így majd szépen szemberekülnek egymással. Nagyon efelé hajlik a két emberke jelleme ... -
#84 nem, ma reggel jött ki -
#83 6.? Az nem tegnap volt? -
#82 Most néztem meg a 6. részt. Végre akció!! :) Már várom a következőt, király sorozat ez :). Kíváncsi vagyok hogy fogják bemutatni a csatát... -
#81 LOLMANÓ! Egyszerűen be kellett tenni. Ilyen nevet ... :) -
#80 Gabeboy hétfőre igérte a 4. rész fordítását. -
béricsi #79 700 megás Rome-ok HR-ek), ezeket keresd:
Rome.S01E04.Stealing.From.Saturn.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-442
Rome.S01E05.PROPER.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-MiNT -
#78 Vasárnap lement az 5. rész is. Sajna még nincs felirat a 4. részhez sem, de még a jobbik verziót sem láttam torrenten. Csak a 350 megásat. -
#77 -
#76 Mehetne bannernek>
-
#75 köszi az infót! -
#74 1x03 felirat vón! és THX! -
#73 Ismered a mondást, hogy amilyen az adjonisten ...... "a peerguardian egy nagy parasztvakítás..."
Ha többet szeretnél tudni róla szívesen segítek (bárkinek, bármiben amit tudok, a galaxisok keletkezésétől a VoIP hálózatokig bármiben :)), nem kellene kapásból azzal kezdeni, hogy leugázod amit nem is ismersz.
És hogy ne csak offoljak, ha minden igaz tegnap adták a 1x04-et, ma már tölthető